Burun estetiği sonrası, koku azalması ve ağızdan nefes almak..

Kaç sene önce bu yazıyı yazmışsınız benim şimdi dikkatimi çekti. Ben revizyon oldum burnum çöktü diye. Revizyon olalı 10 ay oldu. Şu an hiç nefes alamıyorum. 80.000 verdim bu ameliyata. Kulak burun boğaz doktoruna gösterdim geçen. İçeride hiç sorun yok dedi. Sorun burun kanatlarının zayıflamış olmasiymis. Yanı doktor sağlam bir revizyon yapamadı. Dış görünüşu herkes beğeniyor ama nefes alamıyorum. Mahvoldum. Üç kere ameliyat oldum. İlki burun eti ameliyati diğer ikisi estetik. Hiçbir doktorun çözüm bulacağına inanmıyorum. Çektiğim acılara mi parama mi yanayım. Anneme hicbirsey demedim nefesim ıyi diyorum.

Merhaba, üzerinden zaman geçmiş purplecatt üyeliği iptal olmuş. gnalcakan siz söyleyebilir misiniz hangi doktora ameliyat olmuş kendisi?
Ben revizyon oldum 10 ay önce. Hiç nefes alamıyorum. Doktor nefes sorununu hallettim dedi zamanla daha iyi nefes alacaksın dedi. Hiç alamıyorum. Ağlamak istiyorum. Param gitti canım yandı acılar çektim. Kulak burun boğaz a gösterdim geçen. Burun kanadı zayıf dedi. 3. Ameliyatı olamam ben imkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…