- 2 Nisan 2017
- 3
- 0
- 1
- 44
sizin şuan durumunuz nasıl peki2011den bu yana bi sürü yorum olmuş kemerden muzdarip olan arkadaşlar durumlarının akıbetini paylaşabilirler mi 28.günüm kemer duruyo burun ucu inanılmaz şiş. Hatta gözlerimdeki morluklar da hafif var güneş kremi de kullanmadım ben. Durumu düzelen arkadaşlar lütfen bişey söylesin.
gercekten mi ama benim hiç azalma olmadı etrafimdakilerde söylüyo 2 ay olucak nerdeyse sanki hiç azalmadi gibi
Ciddenmi yaa bendede kemerlibir goruntu var gecdrmi gercekten cok kafaya takiyorum hatta foto yuklemeye caliscmcanım ben mayıs ayının 12inde oldum yani 6-7 ay önce oldum.burnumda kemer olduğu için ameliyat oldum.bandajlarım açıldığında gördüğüm ilk şey kemerimin ufalmış olmasıydı.yani yandan bakılınca yine bi kemer duruyodu hani azda olsa.ama doktorum bu durumun geçici olduğunu söyledi.1 hatta 2 sene sonra oturuyo burnun yüzüne inan hala her sabah farklı şekilde uyanıyorum şimdi o kemerden eser kalmadı fakat sigara kullandığım için şişliklerim çok geç geçecek.yani sen daha 14. gündesin burnun daha ooo çok şekil alacak korkmana gerek yok.herşey yolunda yani..
Lokalle yaparken derisinide siyirdimi nasil dayandinizben geçtiğimiz şubat ayında ameliyat oldum,ameliyattan sonra burnumun üzerindeki kemeri fark ettim ama dr um sürekli geçeceğini söyledi.6.ayı doldurduğumda tekrar gittim hala hafif kemer vardı.yeniden eylül ayında lokal anestezi ile törpülettim.hala burnumun sırt kısmı tam anlamıyla düz durmuyor.ama ilk ameliyattan sonra elime gelen kemik çıkıntılar yok.2.ameliyatta kavis istemiştim dr yaptım dedi.bekliyorum zamanla daha bi oturuyor burun.mart ayına kadar bekleyeceğim,eğer düzelmesse tekrar gitmeyi düşünüyorum.
sol tarafında şişlik var ondandır bide fotoyu azcık yukardan çekmişsin yandan yada önden düz çekseydin keşke daha net gözükürdü :)Ciddenmi yaa bendede kemerlibir goruntu var gecdrmi gercekten cok kafaya takiyorum hatta foto yuklemeye caliscm
Canım ödem oldu mu sende deŞuan tam 4.5 ay oldu bu problem de 4.ayıma girmek üzereyken başladı benimRfya
Suan nasıl oldunuz ben de Öden var tatlım daha yeni sayılır ameliyatın ama Ödem bir gecseydiLokalle yaparken derisinide siyirdimi nasil dayandiniz
Suan nasıl oldunuz ben de Öden var tatlım daha yeni sayılır ameliyatın ama Ödem bir gecseydi
Özelden resim attım çanım su an için sıkıntı Yok kendın gör. Şakın dert etme gecıyorŞuan tam 4.5 ay oldu bu problem de 4.ayıma girmek üzereyken başladı benimRfya
Canım bendede aynı sorun var ameliyat olalı 15 gün oldu senin kemer geçtimi
Sekli cok guzel olmus gecmis olsun. Odemde olabilir. Birsey soylemek icin henuz cok erken. Eger oyle birsey varsa doktorunuz bunu duzeltebilir torpulemeyle.Eki Görüntüle 2083078 Eki Görüntüle 2083078 Merhaba ben ameliyat olalı bugün tam 1 ay oldu ilk ameliyat olduğum zaman burnum tam istediğim gibiydi ama daha sonra dam burnumun üstünde kocaman bir kemer oldu ve bi türlü geçmiyor nasıl geçecek bilmiyorum bilgisi olan lütfen yardım edebilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?