Burun estetiği sonrası kemer

tbay48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2008
36
0
86
Muğla
Merhabalar..Ameliyat sonrasi 14.gunum..Ancak burnumun sol tarafinda kucuk bir cokme ve tam bunun karsi tarafinda sisme var..Bu durumda, ozellikle soldan bakildiginda kemer varmis gibi duruyor..Onun haricinde burnum duzgun ve hafif kalkik.Bu sislik zamanla Gecer mi?Yoksa 14.gunde boyle bir durum olmasi kotuye mi isaret?
Ameliyattan sonra 1 ay sislikler olabilir diyor doktorum.Elle muayene ettiginde ise hersey normal, o cikintilar kirdigimiz kemiklerin kenarlari dedi..Ben mi abartiyorum, yoksa bunlar ödem mi?Nolur bir fikir verin..Bariz bir cikinti var; bu sis mi kemik mi ödem mi anlamiyorum.Tam burnumun ortasinda bir egrilik var yani (soldan biri vurmus, orasi cokmus diger taraf sismis gibi).Eskisi gibi kemer duruyor soldan bakinca.Doktorum ankara gazi reha hoca.
BENZER BIR DURUM YASAYAN VAR MI?

selam tbay,

bende ameliyat olalı 45 gun oldu ,bende de çok çok hafif var ama geçebilir de,onden hiç belli değil,senin daha 14 gun olmuş,çok erken endişelenme,inan ki burun şekli her gun değişebiliyor.

canım ben mayıs ayının 12inde oldum yani 6-7 ay önce oldum.burnumda kemer olduğu için ameliyat oldum.bandajlarım açıldığında gördüğüm ilk şey kemerimin ufalmış olmasıydı.yani yandan bakılınca yine bi kemer duruyodu hani azda olsa.ama doktorum bu durumun geçici olduğunu söyledi.1 hatta 2 sene sonra oturuyo burnun yüzüne inan hala her sabah farklı şekilde uyanıyorum şimdi o kemerden eser kalmadı fakat sigara kullandığım için şişliklerim çok geç geçecek.yani sen daha 14. gündesin burnun daha ooo çok şekil alacak korkmana gerek yok.herşey yolunda yani..

bu mesajlar beni şu an acayip sevindiriyor..inşallah öyledir çünkü pişman ötesi oldum.......sağolun..

Canım ben ameliyat olalı 3,5 ay oldu. İlk 1. ayda benim de elime kemerin başladığı yerde sert bi tümsek geliyodu. Kemeri yeteri kadar törpülemedi demek ki diye düşünmeye başlamıştım.

3. ay kontrolümde yaptığımız profil karşılaştırmalarında tümseğin fark edilir derecede azaldığını gördük. Profil resimlerime bakarsan hala burun kökünde ufak bi tümsek göreceksindir... Doktorum o daha da iner dedi... O yüzden artık kafama takmıyorum ben de... Sen de akışına bırak biraz. 14. gün daha çok erken. 1 veya 1,5 ayı geride bırakmalısın en azındaki bence o bile erken... Ben kendi kendime bir söz verdim: "6 ayı bitirmeden burnumla ilgili kesin yargılara varmayacağım" diye... Hiç acele etme, burun işi sabır işi...

Geçmiş olsun, hoşçakal.

ben burun ameliyatı olalı 1 yıl oldu....senin düşüncelerini 3 ay bende yasadım. sonra 6.aya kadarda kemerin oldugu yerde hiç kavis yokda dümdüz gibi duruyordu... dedimki böle kalacak sanırım.. 6. aydan sonra sekli oturuyor inanın... şimdi 1 yıl oldu ve hiç estetik olmamışım gibi o kadar dogal ve güzelki..sabırlı olun arkadaslar....

şu an burnum yamuk yumuk bişeymiş gibi görünüyor, bir türlü sevinemiyorum..zate kimse fark etmedi bile (tabii bu doğallığındandır diyeceksiniz ama, sonuçta yamuk bir burnum vardı ve halaaaaa yamuk! )elime çökük bir kemik geliyor, diğer taraf ise çıkık..yani sanırım bu düzelecek bişey değil.inşallah siz haklı çıkarsınız da ben bu günlere üzüldüğüm için pişman olurum, ne diyim...bu kadar sıkıntı boşa gitmez inşallah.

merhaba tbay48 resimlerinizi gördüm ben şişlerin ineceğine inanıyorum moralinizi bozmayın benim burnumda sizinkine benziyor ameliyat olucam reha bey açık ameliyat mı yapıyor yoksa kapalı mı yada hastanın tercihine göre değişiyor mu birde silikon tampon kullanıyor mu şimdiden teşekkür ederim

kızlar merhaba,
ben de 20 gün önce reha beye ameliyat oldum ve burnumun sağ tarafında çok hafif bir tümsek geliyor elime doktorumla görüştüm geçeceğini söyledi birde hala birşeye benzetemiyorum burnumu ben ne zaman oturacak şekli sizce ???

bende 6 ay önce ameliyat oldum burnumda kemer vardı vede yamuk yumuktu
bandajlar açıldı aynaya bektığımda oda ne burnum hala yamuk:1shok:
şişler inince biraz geçer dedim dr da öle söledi daha şiş dedi..
moral bozmak gibi deil belkide aynı sorun deil ama şişler indikçe daha çok yamuldu ortaya çıktı yamukluk canım çektiğim sıkıntılara değmedi en çokda buna üzülüyorum psikolojim bozuldu..ve yaza Allah nasip ederse tekrar olucam başka bir dr a..her aynaya baktığımda sıkıntı basıyo inşallah düzelir çok yenisin sıkma canını biraz zamana bırak düşünmek üzülmekle sıkma kendiniyerimseniben

canım doktorun kimdi öğrenebilirmiyim

ben geçtiğimiz şubat ayında ameliyat oldum,ameliyattan sonra burnumun üzerindeki kemeri fark ettim ama dr um sürekli geçeceğini söyledi.6.ayı doldurduğumda tekrar gittim hala hafif kemer vardı.yeniden eylül ayında lokal anestezi ile törpülettim.hala burnumun sırt kısmı tam anlamıyla düz durmuyor.ama ilk ameliyattan sonra elime gelen kemik çıkıntılar yok.2.ameliyatta kavis istemiştim dr yaptım dedi.bekliyorum zamanla daha bi oturuyor burun.mart ayına kadar bekleyeceğim,eğer düzelmesse tekrar gitmeyi düşünüyorum.

mrb ark lar, basta ameliyat olan herkese çok gecmıs olsun. ben de 14 kasımda ameliyat oldm, 1.5 ay oldu. alçım çıktıgı an burnum tam istedıgım gibiydi ama sonra bırden şişti ve bıraz gecse de bu şişlikler hala aynı, profilden bakıldıgında bısey yok gibi ama tam burnumun sag tarafının yan kısmında önceden kemerlı olan kısımda kocaman bı kemık gelıyor elıme . sol taraftan dikkatlice bakılınca bellı oluyor. yani bakılınca pek farkedılmese dokununce elıme direkt o gelıyor. gececegını sanmıyorum ama yıne de dua edıyorum işte inş duzelir diye....

slm kızlar ben 4 yıl önce 3.ameliyatımı oldum kemik kaymıştı ameliyattan sonra kemer gibi bişey oldu dr geçer dedi ama hala aynı bıktım valla paramada canımada yazık iyi bi dr arıyorum 4.olmam lazım nefeste alamıyorum çok zor ya barış çakıra gidicem fikri olan arkadaşlar mesajınızı bekliyorum

slm kizlar, ben araniza yeni katildim, butun gunum kadinlar kulubunu okumakla geciyor. ben de 2 hafta once ameliyat oldum , su an benimde burnumun gozlerime yakin olan bolumude, sag tarafta hafif kemik cikitisi var aynaya biraz yan baktigim zaman gorunuyor, gecermi acaba, bide merak ettigim , ameliyatin16 gunundeyim su an gordugum burnum hali daha cok degisebilr mi ki ? bana yardimci olursaniz sevinirim. piskolojimi bozmak uzere, dakka basi aynaya bakip duruyorum. simdiden sagolun, istediginiz gibi olsun hersey .

Son düzenleme:
ya kızlar ne zamandır bakıyorum ama bu burnunda ameliyat sonrası kemik gibi çıkıntı olan arkadaşlar son durum ne yazmamışlar inanın merak ediyorum bendede öle oldu hafif kemik sertliğinde çıkıntı var başta daha fazlaydı şimdi indi geçti biraz ama hala var daha iner mi diye merak ediyorum lütfen benden daha önce ameliyat olmuş arkadaşlar bu konudaki gelişmelerini yazarsa çok sevinicem,lütfen yaa merak ediyorum(

slm arkadaşlar bir ay önce ameliyat oldum benimde sağ profil düz ama sol tarafta göze yakın kısımda kemik çıkıntısı var ve burnum sağa doğru eğri eskiden de eğriydi ama hala öyle demekki tek ben değilim sıkıntı yaşıyan ve 2 .ameliyat olmak istemiyorum daha çok berbat olduğunu söyleyenler var yani başta güzel olmadımı olmuyor....inş hepimizin burnu düzelir...inanın arkadaşlar burun estetiği tamamen şans çok iyi bir doktor kötü yapar yada hiç tanınmayan doktor iyi yapar hepsi şans.....sevgiler...

47su,benimde aynı sendeki gibi bi tarafta kemik çıkıntısı vardı ama zamanla bayağı indi şimdi dışardan bakılınca belli olmuyor sadece elimle dokununca hissedebiliyorum yarın doktora kontrolüm var bakalım ne diyecek?

melikee canım ameliyattan nekadar sonra indi o kemik çıkıntısı ben ameliyat olalı 35 gün oldu.....

şuan 35.günüm, alçı ilk çıktığı zaman çok belliydi şişliklerden kaynaklıydı sanırım bu,sonra yavaş yavaş inmeye başladı işte dediğim gibi şuan elimle dokununca hissediyorum ama daha inecek gibi çünkü hala şiş burnum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…