• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burun estetiği sonrası kemer ( eriyen kıkırdak konması )

zamansiz_

hayata gülümse :)
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
5.574
2.435
448
merhaba kızlar,

4 ay önce burun estetiği oldum gayet kemerli ucu düşük orantısız bir burnum vardı ( aynı zamanda nefes problemi de mevcuttu . )
Yalnız burnum alçıdan çıktıgından beri hafif kemerli ilk hiç takılmamıştım . Kendi burnumu sevmediğim için çok güzel gelmişti bayılmıştım hatta. Doktorum henüz tam güzel olmadığını hatta kemerim olduğunu söyledi . Bu kemer inecek dedi.

Estetik sırasında fazla kavisli yaptığını düşünerek kıkırdak koymus( kavisli burun istememiştim) . Zamanla eriyen bir şeymiş bu öyle söyledi.
Ama 4 ay olmasına ragmen kemerimsi görüntü hala duruyor . Var mı başına böyle bir şey gelipte düzelen veya düzelmeyen ?

şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim :)

Za
merhaba kızlar,

4 ay önce burun estetiği oldum gayet kemerli ucu düşük orantısız bir burnum vardı ( aynı zamanda nefes problemi de mevcuttu . )
Yalnız burnum alçıdan çıktıgından beri hafif kemerli ilk hiç takılmamıştım . Kendi burnumu sevmediğim için çok güzel gelmişti bayılmıştım hatta. Doktorum henüz tam güzel olmadığını hatta kemerim olduğunu söyledi . Bu kemer inecek dedi.

Estetik sırasında fazla kavisli yaptığını düşünerek kıkırdak koymus( kavisli burun istememiştim) . Zamanla eriyen bir şeymiş bu öyle söyledi.
Ama 4 ay olmasına ragmen kemerimsi görüntü hala duruyor . Var mı başına böyle bir şey gelipte düzelen veya düzelmeyen ?

şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim :)

Doktorunuz kimdi
Size kendi ağzıyla söylemiş kıkırdak koymuş eriyebiliyormus ee kıkırdak eridiğinde kavis ortaya çıkıcak ozaman
Bide kıkırdağı nereden almış
Burun içinden mi
Kaburga veya kulaktan mi

Za

Doktorunuz kimdi
Size kendi ağzıyla söylemiş kıkırdak koymuş eriyebiliyormus ee kıkırdak eridiğinde kavis ortaya çıkıcak ozaman
Bide kıkırdağı nereden almış
Burun içinden mi
Kaburga veya kulaktan mi
Furkan Certel.
Burun içinden almış. Doktorlar genelde inicek,geçecek dediği için emin olamadım.
Belki tecrübeli arkadaşlar bir şey söyleyebilir diye sormak istedim.

Burnum dümdüz değil kavisi var kemer kısmı da gitse harika olucak. Şimdi de çok rahatsız değilim ama olmasaydı daha güzel olabilirdi.

canım bende aynı durumdayım 9 ay oldu kemer görüntüsü var yandan burun ucum düşük görünüyor rica etsem özel mesajla foto atar mısın merak ettim

Kaburga yada burun içinden alınıp Konulan kıkırdak erise kimse burun estetiği yapmaz arkadaşlar .. orada çıkıntı varsa gitmiyor ne yazık ki

Merhaba sizin çıkıntınız gittimi acaba 1 yıl olmuş nerdeyse benim 1. Ayım ve bendede var acaba gidermi
merhaba , benim hiç inmedi hatta burnum oturdukça bariz kemer oldu. Ben pek takılmıyorum ama yinede o basık kısma dolgu yapacak doktorum.

Merhaba, burda çok sık konuşulan bir konu bu. Benim de ayın 30unda iki ay olacak ve eski kemerimin olduğu hafif kemer bende de mevcut. İlk hafta resimlerime baktığımda baya inmiş şişliği ama bariz kemer hala orda. Benim doktorumda inecek sabırlı ol diyor ama insan bilemiyor. Mesela dünden beri kemer daha bariz belli ve üst az çökmüş gibi sanki. Burnum resmen yüzümün ortasında kendi cumhuriyetini kurdu, bağımsız bağımsız yaşıyor.

Rica etsem bana da resim atar mısınız özelden?

Merhaba, burda çok sık konuşulan bir konu bu. Benim de ayın 30unda iki ay olacak ve eski kemerimin olduğu hafif kemer bende de mevcut. İlk hafta resimlerime baktığımda baya inmiş şişliği ama bariz kemer hala orda. Benim doktorumda inecek sabırlı ol diyor ama insan bilemiyor. Mesela dünden beri kemer daha bariz belli ve üst az çökmüş gibi sanki. Burnum resmen yüzümün ortasında kendi cumhuriyetini kurdu, bağımsız bağımsız yaşıyor.

bnmki bariz kemer artık ortası tamamen çöktü . O çöken yere dolgu yapacak doktorum. Size özelden foto atıyorum şimdi.

resim atamadım özelden . Güncel hali baya değişik sitenin. Tarif edebilirseniz atayım

bnmki bariz kemer artık ortası tamamen çöktü . O çöken yere dolgu yapacak doktorum. Size özelden foto atıyorum şimdi.
Banada atabilirmisiniz acaba eğer burdan olmuyorsa, instagram hesabınız varsa oradanda atabilirsiniz bende atarım

arkadalar o kemer bendede olistu malesef 4 sislikler indikce iyice beliginlesti ve gecmedi bir yilim dolmak uzere ve 2. ameliyat olcam bikac hafta snr torpuleme yapacak ve ayrica ucunu hafif kaldiracak . bende gecer sandim ama kemik kayniyor 1 ay icinde ve imkani yok gecmiyor...sormak istedikleriniz varsa cvp verebilirim bu konuda cok uzulmustum ama bosuna uzmeyin kendinizi 2. amelyat 10 dk

arkadalar o kemer bendede olistu malesef 4 sislikler indikce iyice beliginlesti ve gecmedi bir yilim dolmak uzere ve 2. ameliyat olcam bikac hafta snr torpuleme yapacak ve ayrica ucunu hafif kaldiracak . bende gecer sandim ama kemik kayniyor 1 ay icinde ve imkani yok gecmiyor...sormak istedikleriniz varsa cvp verebilirim bu konuda cok uzulmustum ama bosuna uzmeyin kendinizi 2. amelyat 10 dk
ikinci ameliyat sonrası izlenim ve deneyimlerinizi alalım lütfen. Bir de resim atma şansınız var mı acaba?

Back