Şuan 7. Günümdeyim ameliyatımın. Dün atelim cikti ve burnumun bir kanadı aşağıda bir kanadı yukarıda. Yukarda olan tarafa dokunduğunda daha sert. Aynı zamanda yukarda olan tarafın icinde dikiş var. Diğer tarafta dikiş yok. Bunların yani sıra atel çıktığında beğendim ama hemen sonraki gün burnum kalkık gelmemeye başladı. Ne yapmalıyım? Esitlenir mi sizce?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun estetiği sonrası kanatlarda eşitsizlik
- Konu Sahibi Betulllyt
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- burun yamukluğu burunestetiği
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Ocak 2022
- 2.655
- 5.298
- 78
Aşağıdan foto paylaşmanız lazım anlaşılması için boyle hicbir şey anlaşılmıyor. Henüz çok yeni ama kanatları yapılanlarda eşitsizlik,asimetri genelde oluyor (hepsinde olmasada) taban esitsizliginiz öncesinde varsa geçmeyecektir. Tabanlar eşit değilse kendi burnunuzda estetik sonrasi da eşit olmuyor diye biliyorum.
Aşağıdan foto paylaşmanız lazım anlaşılması için boyle hicbir şey anlaşılmıyor. Henüz çok yeni ama kanatları yapılanlarda eşitsizlik,asimetri genelde oluyor (hepsinde olmasada) taban esitsizliginiz öncesinde varsa geçmeyecektir. Tabanlar eşit değilse kendi burnunuzda estetik sonrasi da eşit olmuyor diye biliyorum.
Bakın bir taraf daha aşağıda. Doktor eşit sismedigi için dedi ama havada olan tarafın icinde dikiş olup diğer tarafta olmaması kafamı karıştiriyor .
- 29 Mayıs 2020
- 33
- 8
- 16
- 31
Dahaa çook erken endişelenmeniz içinŞuan 7. Günümdeyim ameliyatımın. Dün atelim cikti ve burnumun bir kanadı aşağıda bir kanadı yukarıda. Yukarda olan tarafa dokunduğunda daha sert. Aynı zamanda yukarda olan tarafın icinde dikiş var. Diğer tarafta dikiş yok. Bunların yani sıra atel çıktığında beğendim ama hemen sonraki gün burnum kalkık gelmemeye başladı. Ne yapmalıyım? Esitlenir mi sizce?
Şişlikler indikce belli olacak
Şuan ki hali yanıltmasın sizi.
Ben 2. Ayındaydım
7. Gün tamponlar alındığında aynaya bakıp burun kanatlarımın eşitsizliğini direk görmüs ve şok olmustum.
Ağlamaklı günler vs vs..
ama şişlikler indikce düzelmeye baslıyor.
Kendinize ve burnunuza zaman verin.
Bunu kendime de söylüyorum hep
Zamanımız var daha ödem cok yavs yvs sabırlaa
- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.337
- 123
Masajı doktorunuz mu önerdi? Umarım doktorunuz söylemeden masaj yapmıyorsunuzdur.Ben o kanada daha çok basınç uygulayarak masaj yapıyorum o da diğer taraf gibi çökmeye başladı.
Doktor söyledi de neden öyle dediniz zararli oldugunu mu düşünüyorsunuz?Masajı doktorunuz mu önerdi? Umarım doktorunuz söylemeden masaj yapmıyorsunuzdur.
- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.337
- 123
Bazı doktorlar, kullandıkları tekniğe göre masajı zararlı buluyor. Mesela benim doktorum asla masaj önermiyor. İç dikişlere zarar verirmişiz. Doktorunuz söylediyse yapın tabii ki ama kafanıza göre yaparsanız zarar verirsiniz. Basınç uyguluyorum dediğiniz için sordum.Doktor söyledi de neden öyle dediniz zararli oldugunu mu düşünüyorsunuz?
Bazı doktorlar, kullandıkları tekniğe göre masajı zararlı buluyor. Mesela benim doktorum asla masaj önermiyor. İç dikişlere zarar verirmişiz. Doktorunuz söylediyse yapın tabii ki ama kafanıza göre yaparsanız zarar verirsiniz. Basınç uyguluyorum dediğiniz için sordum.
- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.337
- 123
İşte o fikirleri biz belirlemiyoruz. Doktor, kullandığı tekniğe göre masaj yapın ya da yapmayın diye söylüyor. Güveneceğiz, yapacak bir şey yok. Benim de kemerde şişlik var, masaj yapmak istiyorum aslında ama ne kadar bastırmam gerektiğini bilmiyorum. Bir de bana masaj yapma, hiç dokunma dediği için bir şey yapamıyorum.Bu konuda bir çok fikir var. Benim de kafam karışık
İşte o fikirleri biz belirlemiyoruz. Doktor, kullandığı tekniğe göre masaj yapın ya da yapmayın diye söylüyor. Güveneceğiz, yapacak bir şey yok. Benim de kemerde şişlik var, masaj yapmak istiyorum aslında ama ne kadar bastırmam gerektiğini bilmiyorum. Bir de bana masaj yapma, hiç dokunma dediği için bir şey yapamıyorum.
Dahaa çook erken endişelenmeniz için
Ben 2. Ayındaydım
7. Gün tamponlar alındığında aynaya bakıp burun kanatlarımın eşitsizliğini direk görmüs ve şok olmustum.
Ağlamaklı günler vs vs..
Ilk atel çıktığında burnum kalkık görünüyordu. Diğer gün kalkık gelmedi gözüme. Şiştiği için mi öyle görünüyor. şişlikler indikçe kalkık görünecek miDahaa çook erken endişelenmeniz için
Ben 2. Ayındaydım
Ağlamaklı günler vs vs..
- 29 Mayıs 2020
- 33
- 8
- 16
- 31
Şişliği indikçe gerçek şekli ortaya cıkıcakIlk atel çıktığında burnum kalkık görünüyordu. Diğer gün kalkık gelmedi gözüme. Şiştiği için mi öyle görünüyor. şişlikler indikçe kalkık görünecek mi
Ameliyat masasında resminiz var mı ? Ordan yola çıkarak tahmin yürütebilirsinz
Benim şişlik indikçe hafif kalkık durdu
İlk dümdüzdü..
Şişliği indikçe gerçek şekli ortaya cıkıcak
İlk dümdüzdü..
İlk dümdüzdü..