Burun estetiği sonrası düz yatma belası

userkisi

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2023
158
64
22
Hanımlar merhaba burun ameliyatımın 5. Günümdeyim fakat iki gündür yan uyanıyorum. 2 gün yan yatmak burnu yamultur mu? Ve nasıl düz yatabilirim en son kendimi kundaklatıcam bebek gibi

Senin daha bi hafta olmuş kıkırdakların yumuşak daha masaj bile şeklini değiştirebilecekken mutlaka hallet bu işi dikkat et

Senin daha bi hafta olmuş kıkırdakların yumuşak daha masaj bile şeklini değiştirebilecekken mutlaka hallet bu işi dikkat et
Ya ben çok ağrılı geçiriyorum süreci. Bugün 5. Gün. 4. günden kanamalarım bitti ama sağ taraf diğer tarafa göre çok kanadı nedenini çözemedim, bir gece hastanede de yatınca burnumun sağ tarafı pıhtılı sümüksü kan oldu ve gitmiyor. Bir tarafım açık hafif de olsa nefes alabiliyorum ama diğer taraf kapalı ağzımdan nefes almaya hiç alışık değilmişim ben başarabilirim sanmıştım haliyle sırt üstü yatınca her iki saatte bir kalkıyordum artık beynim nası yorulduysa en son sol tarafa dönüp uyumuşum iki gündür bunu yapıyorum ve korkuyorum paranoya yaptım acaba yamuk mu diye düşünüyorum sıkıntılı süreç

Süreç çok sıkıntılı iki kere yaşadım burunun her iki deliği açık olmuyor genelde bi tanesi kapalı oluyor hatta bu bikaç ay sürüyomuş bendede sonradan düzeldi bu durum. Kanama olması normal bi taraftaki burun deliğin daha kurudur belki doktoryn verdiği nemlendiricileri kullan kuruluk ve sıcak hava kanamayu artırıyor sanırım. Bence ciddi bir sebebi yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…