Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnan bana 8 saat bedenimle meditasyon yapıp düz yatma işini beynime soktuğumu sanıyordum hatta bak burun yamulacak üzüleceksin falan dedim aynada beynim hiç oralı olmamış…Verdiğin paraları, zor ameliyatı düşün
Kendine boyunluk yastıklardan al sağ sola dönmezsinİnan bana 8 saat bedenimle meditasyon yapıp düz yatma işini beynime soktuğumu sanıyordum hatta bak burun yamulacak üzüleceksin falan dedim aynada beynim hiç oralı olmamış…
Evet arkadaşlarım da onu önerdi sanırım 1 ay için mecbur alacağımKendine boyunluk yastıklardan al sağ sola dönmezsin
Bende burun ameliyatı oldum sabah bi bakıyorum yüz üstü yatmışım burnumun üstüne benim 3 sene olucak ama yinede pimpirikliyim sonra boyunluk aldım sorun kalmadıEvet arkadaşlarım da onu önerdi sanırım 1 ay için mecbur alacağım
Ya ben çok ağrılı geçiriyorum süreci. Bugün 5. Gün. 4. günden kanamalarım bitti ama sağ taraf diğer tarafa göre çok kanadı nedenini çözemedim, bir gece hastanede de yatınca burnumun sağ tarafı pıhtılı sümüksü kan oldu ve gitmiyor. Bir tarafım açık hafif de olsa nefes alabiliyorum ama diğer taraf kapalı ağzımdan nefes almaya hiç alışık değilmişim ben başarabilirim sanmıştım haliyle sırt üstü yatınca her iki saatte bir kalkıyordum artık beynim nası yorulduysa en son sol tarafa dönüp uyumuşum iki gündür bunu yapıyorum ve korkuyorum paranoya yaptım acaba yamuk mu diye düşünüyorum sıkıntılı süreçSenin daha bi hafta olmuş kıkırdakların yumuşak daha masaj bile şeklini değiştirebilecekken mutlaka hallet bu işi dikkat et
Süreç çok sıkıntılı iki kere yaşadım burunun her iki deliği açık olmuyor genelde bi tanesi kapalı oluyor hatta bu bikaç ay sürüyomuş bendede sonradan düzeldi bu durum. Kanama olması normal bi taraftaki burun deliğin daha kurudur belki doktoryn verdiği nemlendiricileri kullan kuruluk ve sıcak hava kanamayu artırıyor sanırım. Bence ciddi bir sebebi yoktur.Ya ben çok ağrılı geçiriyorum süreci. Bugün 5. Gün. 4. günden kanamalarım bitti ama sağ taraf diğer tarafa göre çok kanadı nedenini çözemedim, bir gece hastanede de yatınca burnumun sağ tarafı pıhtılı sümüksü kan oldu ve gitmiyor. Bir tarafım açık hafif de olsa nefes alabiliyorum ama diğer taraf kapalı ağzımdan nefes almaya hiç alışık değilmişim ben başarabilirim sanmıştım haliyle sırt üstü yatınca her iki saatte bir kalkıyordum artık beynim nası yorulduysa en son sol tarafa dönüp uyumuşum iki gündür bunu yapıyorum ve korkuyorum paranoya yaptım acaba yamuk mu diye düşünüyorum sıkıntılı süreç