• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burun estetiği sonrası depresyondayım :( bir el atın plss

pinkky

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
26
1
3
İstanbul
kızlar 19 gün önce burun estetiği oldum cok sorunlu burnum yoktu ufak tefek rahatsızlıklarım vardı zorda olsa karar verdim oldum hala şişlikler var ama dudak mesafesi iğrenç gülerken çok kötü oluyosun moralim cok bozuk estetik olduğuma pişman oldum :( sabah uyanıyorum patates gibi öğlen başka akşam başka burun aynalara küstüm dudak mesafesi değişmezse ben neyaparım yaa yardımcı olun dudak mesafesi düzeliyormu ...

daha çok erken.şiştir hala burnunuz sabretmeniz lazım.biraz bekleyin zamanla iyice oturur o zaman alışırsınız siz de

kızlar 19 gün önce burun estetiği oldum cok sorunlu burnum yoktu ufak tefek rahatsızlıklarım vardı zorda olsa karar verdim oldum hala şişlikler var ama dudak mesafesi iğrenç gülerken çok kötü oluyosun moralim cok bozuk estetik olduğuma pişman oldum :( sabah uyanıyorum patates gibi öğlen başka akşam başka burun aynalara küstüm dudak mesafesi değişmezse ben neyaparım yaa yardımcı olun dudak mesafesi düzeliyormu ...

daha çok yeni canım bu durumları herkes yaşıyor bu süreçte pişman olman çok normal.yıllardır gördüğün surat ifaden değişiyor birde şişlikler nedeniyle hiç alışık olmadığın ablak ablak bakan bir surat ifadesiyle karsılasıyorsun. kendimden biliyorum. sabret hepsi geçiyor burun dudak mesafesi de düzeliyor. üç ay sonra kendine hayran olacaksın:))

Canım sonuçta kemiklerle oynanıyor çok da basit bir ameliyat değil. Şiş olması normal bence moralini bozma lütfen. Doktorunla görüştün mü? O ne diyor? Ayrıca dudak mesafesi derken kastın nedir?

Canım sonuçta kemiklerle oynanıyor çok da basit bir ameliyat değil. Şiş olması normal bence moralini bozma lütfen. Doktorunla görüştün mü? O ne diyor? Ayrıca dudak mesafesi derken kastın nedir?

dudakla burun mesefasi dudağımın kaslarınıda tam kullanamıyorum eski gülüşümü istiyorum doktorum hepsi düzelecek dedi ama işte yüzün merkezi burun olunca resmen hayata küsüyorsunuz :(

daha çok yeni canım bu durumları herkes yaşıyor bu süreçte pişman olman çok normal.yıllardır gördüğün surat ifaden değişiyor birde şişlikler nedeniyle hiç alışık olmadığın ablak ablak bakan bir surat ifadesiyle karsılasıyorsun. kendimden biliyorum. sabret hepsi geçiyor burun dudak mesafesi de düzeliyor. üç ay sonra kendine hayran olacaksın:))

çok teşekkür ederim inşllh canım

Hmm anladım. Zamanla geçecektir merak etme sen iyi hissetmeye çalış. Ben de 4 temmuzda ameliyat olacağım inşallah. Benim de yavaş yavaş endişelerim başladı sonrasıyla ilgili ama yapacak bir şey yok. Bunlar yaşanması normal şeyler:) Hiç oraya odaklanma canım gittikçe güzelleşecek:)

Hmm anladım. Zamanla geçecektir merak etme sen iyi hissetmeye çalış. Ben de 4 temmuzda ameliyat olacağım inşallah. Benim de yavaş yavaş endişelerim başladı sonrasıyla ilgili ama yapacak bir şey yok. Bunlar yaşanması normal şeyler:) Hiç oraya odaklanma canım gittikçe güzelleşecek:)

inşllh canım beklemekten başka carem yok umarım seninde cok başarılı gecer hayalindeki buruna kavuşursun.. doktorunu buldunmu?

Geçmiş olsun ilk 2 ay gülerken gerginlik hissediceksin sonra eskisi gibi gülüceksin merak etme dudak mesafesi kesinlikle normale dönüyor hatta fazlasıyla dönüyo bende bunları yaşadım merak etme korkma daha çok yenisin herkesin iyileşme süresi farklı kimseyle kıyaslama senin bir ay sürer başkasının 2 ay ama genel olarak hepsi geçici durum gülerken çirkin hissediyosun anlıyorum ama daha sonra gülüşün eskisinden daha sempatik olucak

Merhaba pinkky,

Bende burun estetigi dusunuyorum ama ameliyat sonrasi icin endiselerim basladi :(( sonrasindan cok korkuyorum... Sen hangi doktorda oldun?

Merhaba pinkky,

Bende burun estetigi dusunuyorum ama ameliyat sonrasi icin endiselerim basladi :(( sonrasindan cok korkuyorum... Sen hangi doktorda oldun?

ben hüseyin altuna oldum doktorumdan cok memnunum kkb kendisi nefes almam falan eskiye göre daha iyi ama malum konu güzellikse sabırsız oluyoruz 2 haftadır araştırıyorum zamanla oturan bi durum beklediğimiz zaman istediğimiz sonuca ulaşa biliriz ilk aylar mucize beklediğimizden buralarda deli gibi dolanıyoruz işte :) çelişki hep var ama iyi doktor tercih etmen gerek

Geçmiş olsun ilk 2 ay gülerken gerginlik hissediceksin sonra eskisi gibi gülüceksin merak etme dudak mesafesi kesinlikle normale dönüyor hatta fazlasıyla dönüyo bende bunları yaşadım merak etme korkma daha çok yenisin herkesin iyileşme süresi farklı kimseyle kıyaslama senin bir ay sürer başkasının 2 ay ama genel olarak hepsi geçici durum gülerken çirkin hissediyosun anlıyorum ama daha sonra gülüşün eskisinden daha sempatik olucak

teşekkürederim canım bunları sizlerden duymak inan rahatlatıyor insanı :46:

dudakla burun mesefasi dudağımın kaslarınıda tam kullanamıyorum eski gülüşümü istiyorum doktorum hepsi düzelecek dedi ama işte yüzün merkezi burun olunca resmen hayata küsüyorsunuz :(

Düzelir bence de , ben ilk günler ağzımdaki lokmamı çiğneyemiyordum düşünsene. Gülerken de üst dudağım kasıyordu sanki. Üst sol çenem uyuşuktu. Hepsi geçti. burnuma da alıştım. Eskisinden güzel oldu. Ben de ilk günler bunalıma girmiştim resmen. Hele ki "sen şimdi burnunu mu yaptırdın. belli değil" diyenler oldukça moralim bozuluyordu. Ben de bu forumda moral buldum canım, yalnız değilsin. Zamanla hepsi geçecek.

Valla ben de depresyondayim. 41.gunum ama burun ucundaki sisliklerle kafayi bozmus durumdayım. Alcidan cikan burnumdan bambaska bi burun var. Odemler ustlerden indikce uctakiler daha cok belli olmaya basladi ve sekilsiz duruyo. Burun ucuma dokununca alcakli tumsekli sagli sollu odemler var sinir oluyorum. Doktorum degisecek demesine ragmen aynaya her baktigimda son hali bu diye dusunup uzuluorum. Her hafta bi yeri duzelior bi yeri sisiyor. Anlamadim gitti.

:))) Sanırım herkes aynı durumda. 19 günümdeyim. Benim de sikayetim burun kemigimin hafifte olsa hala duruyor olması. Doktor buz koymayı kesebilirsin dedi. Ama ben ne zaman gece buz müdahalesi yapsam sabah daha inik bir burunla uyanıyorum. En azından bunu tavsiye edebilirim.

Canım benim dudak ile burun ucu arası mesafe çok fazla, ne kadar iniyor burun ucu?

benim 2.5 ay oldu deprosyonun allahini yasiorum yani :-(

Back
X