• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği sonrası cilt problemleri yaşayanlar lütfenn ??

Benimde bugun 12. günüm burnum hala bantli yüzümü daha hiç yıkanarak yıkayamadım ve yaşlanıyor üzüm suyu gülsuyu islak mendille sürekli siliyorum ne olacak bilmiyorum :(

Merhabalar,
4 gun evvel ameliyat oldum. Morarmadım, sadece bir gözümün altı hafif şisti. Başka büyük bir sıkıntım da yok çok şükür. Yalnızca bugün burun deliklerimin kenarlarında küçük sivilceler oluştu ve bantlarin aşağısından baktigimda yukariya doğru çok aşırı derecede pullanma goruyorum. Alçım çıktığında nasil bir manzarayla karşılacağım konusunda korkmaya başladım. Cilt problemime ne gibi cozumler onerirsiniz ? Urun markalarini belirtirseniz cok memnun olurum.

Merhabalar,
4 gun evvel ameliyat oldum. Morarmadım, sadece bir gözümün altı hafif şisti. Başka büyük bir sıkıntım da yok çok şükür. Yalnızca bugün burun deliklerimin kenarlarında küçük sivilceler oluştu ve bantlarin aşağısından baktigimda yukariya doğru çok aşırı derecede pullanma goruyorum. Alçım çıktığında nasil bir manzarayla karşılacağım konusunda korkmaya başladım. Cilt problemime ne gibi cozumler onerirsiniz ? Urun markalarini belirtirseniz cok memnun olurum.
Ben tto sıvı sabun kullanıyorum ilk gunler bende de sivilce oluyordu 41 gun oldu burun üstü deri pütürlü ama sivilceler geçti hastalandığımda çıktı iki tane burnumda o kadar ama sabahları özellikle burnum cok yağlanmış oluyor

moralinizi bozmak istemem ama tam 1 yıl oldu ameliyat olalı ve hala sivilcelerim var :/
burnu güzelleştirdik derken cildi bozduk. doktora gittim verdiği ürünleri kullandım falan ama yok tam iyi oluyo bu sefer dediğim anda sivilcelerim yeniden pörtlüyor.
pamuk cildim tarlaya döndü. kuru olan cildim 1 gecede yağlandı resmen.
şu doktora da kesin görün dediğiniz kişiler varsa ve belirtirseniz çok mutlu olacağımmmm

Back
X