• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği sonrası çıkarılan kıkırdaklar saklanıyor mu?

anonimkullanici11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2021
13
9
1
28
Herkekse selam aklıma bir soru takıldı.Benim ameliyatımda burnumdan fazlaca kıkırdak çıkarıldı.Ve Sonuçtan hiç ama hiç memnun değilim.Bu kıkırdakların revizyonla tekrar burnuma konulmasını istiyorum.Doktor muayenesine yaklaşık 3 ay olduğu için kendisine şu an soramıyorum bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim.Ameliyat sonrası çıkarılan kıkırdakların saklandığı bir yer var mı hastanede? Yoksa çöpe mi atılıyor? Bazı kullanıcılar kutunun içinde kendilerine verildiğini söylemiş.

Doktordan doktora değişiyor. Kız kardeşime bir sıvı içinde teslim ettiler. Derin dondurucuda saklamasını söylediler hatta. Revizyon ihtiyacı olursa kullanabilmek için. Çok mantıklı bir hareket. Benim başka bir işlem için gittiğim kbb uzmanı da belli bir süre kıkırdakları sakladığını söylemişti.

Doktordan doktora değişiyor. Kız kardeşime bir sıvı içinde teslim ettiler. Derin dondurucuda saklamasını söylediler hatta. Revizyon ihtiyacı olursa kullanabilmek için. Çok mantıklı bir hareket. Benim başka bir işlem için gittiğim kbb uzmanı da belli bir süre kıkırdakları sakladığını söylemişti.
kesinlikle çok mantıklı bir hareket.Doktoruma sormam lazım ben de revizyon düşünüyorum fazladan kıkırdak çıkarılmış bende de.

Bence 1 sene herkes imha ediyor.

Back