• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği sonrası burun kanatlarında asimetri

esmertt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
10
1
1
25
Arkadaşlar merhaba ben 37 gün önce burun ameliyatı oldum burnumda daha önce bir darbe aldığım için üst kaşa yakın kısımda sol tarafa doğru bir çıkıntım vardı. Ameliyat olmadan önce doktorum burun deliklerinide küçültemiz lazım dedi. Burnumun şeklinden vs. Memnundum fakat bu bir haftadır burun kanatlarımın birisi aşağıda birisi yukarda duruyor beni çok rahatsız ediyor. Doktorumla iletişime geçtiğimde ödem çok var eşitleyici kullanmaya devam et 2. Ayda kontrolde bakalım diye. Benim gibi bu durumu yaşayıp düzelen oldumu? Lütfen bilgi veririmisiniz.

Eklentiler

• IMG_5757.jpeg
    IMG_5757.jpeg
    38,7 KB · Görüntüleme: 341
Arkadaşlar merhaba ben 37 gün önce burun ameliyatı oldum burnumda daha önce bir darbe aldığım için üst kaşa yakın kısımda sol tarafa doğru bir çıkıntım vardı. Ameliyat olmadan önce doktorum burun deliklerinide küçültemiz lazım dedi. Burnumun şeklinden vs. Memnundum fakat bu bir haftadır burun kanatlarımın birisi aşağıda birisi yukarda duruyor beni çok rahatsız ediyor. Doktorumla iletişime geçtiğimde ödem çok var eşitleyici kullanmaya devam et 2. Ayda kontrolde bakalım diye. Benim gibi bu durumu yaşayıp düzelen oldumu? Lütfen bilgi veririmisiniz.
Merhaba. Bu fotoğraftan pek anlaşılmıyor ama ben de olmuştu kalın derili olduğum için demişti doktorum. Sizinde bundan olabilir mi ?

Merhaba. Bu fotoğraftan pek anlaşılmıyor ama ben de olmuştu kalın derili olduğum için demişti doktorum. Sizinde bundan olabilir mi ?
Benim derim ince derili bana derimle ilgili bişey demedi şubatın sonunda kontrole gidicem ama çok üzüyor beni? Sizin geçtimi peki

Benim derim ince derili bana derimle ilgili bişey demedi şubatın sonunda kontrole gidicem ama çok üzüyor beni? Sizin geçtimi peki
İnce deriliyseniz daha erken iyileşir. Evet geçti benimki şuan eşitlendi. Üzülmeyin geçer sizinde

Yandan nasıl görebilir miyşm

Olur çünkü böyle saglıklı yorumda alamazsın buradaki kızlar artıl o kadar profesyonel ki bilgiler önemli bazen bizim gözden kaçırıdgımkz birşeyi görebilenler oluyor

Benim ilk iki ay burnum bir sağda bir solda devam ettim kayan yada çıkıntı olan yerin tersi şekilde doktorunuz müsade ediyorsa muhakkak masaj yapın. Eşitleyici bende kullandım evet suan 3.yılım memnunum fakat rahatsız etmese de asimetri ne yazık ki oluyor

Benim ilk iki ay burnum bir sağda bir solda devam ettim kayan yada çıkıntı olan yerin tersi şekilde doktorunuz müsade ediyorsa muhakkak masaj yapın. Eşitleyici bende kullandım evet suan 3.yılım memnunum fakat rahatsız etmese de asimetri ne yazık

Benim ilk iki ay burnum bir sağda bir solda devam ettim kayan yada çıkıntı olan yerin tersi şekilde doktorunuz müsade ediyorsa muhakkak masaj yapın. Eşitleyici bende kullandım evet suan 3.yılım memnunum fakat rahatsız etmese de asimetri ne yazık ki oluyor
Ben doktoruma görseli attığımda bana sadede eşitleyice devam et çok ödemli dedi. Masaj da ilk kontrole(tamponlar ve alçı alındığı) zaman gittiğimde aşağıda yukarı yanlara doğru masaj önerdi bunun için ekstra bir masaj söylemedi bu ayın sonunda 2. Ay kontrolüm olucak. Peki sizinkiside benim gibi kanatların birisi aşağıda birisi yukarda mı duruyordu

B

Son düzenleme:
Burun kanatlarımda bir sorun yoktu delik kısmında eşitsizlik vardı sadece bende eşitleyici uzun dönem kullandım ama rahatsız edici olmasa da hala eşitsizlik var suan cidden burnunuzda çok yeni yapıldığı için 2 3 ay dolmadan aşağı yukarı fikir sahibi olunmuyor biraz sabır umarım ödemdendir çünkü bu ödem ve şişlik ciddi anlamda burun şeklini ilk başlarda acayip şekilsizmiş gibi gösteriyor

Umarım canım ya benimde ödemdendir çok rahatsız ediyor beni bugün 45. Günüm düzelir mi bilemedim artık herkes senin dediğin gibi ödem çok farklı oynuyor diye bende sabıtla bekliyorum. Bu arada doktorum bana artık yan yatabilirsin demişti ben dayanamıyorum yatıyorum artık bir sorun olur mu

Bende de burun estetiği olan pekçok arkadaşımda da bu asimetriyi görüyorum dikkatli bakınca. Sanırım yüzün doğal asimetrisinden kaynaklı bu. Diğer her yönden memnunsanız dert etmeyin derim. Dikkatli bakınca iki kaşımız da, iki yanağımız da eşit değil çünkü

Back