• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği sonrası burun deliklerinde asimetri

Strwbrrymuffin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2017
564
309
103
selamlar yaklaşık 6 gün önce burun ameliyatı oldum, ameliyat gününden beri burun deliklerimin boyutları bariz olarak farklı biri diğerinin 2 katı. İçerisinde hala tampon var ama bu bu kadar bi farklılığa sebep olur mu, bu durum normal mi? :(

Tamponlar varken benim de öyleydi hatta tampon çıktıktan sonra da bir süre devam etti. Şu an deliklerim olabildiğince eşit ameliyat öncesinde de asimetrim yoktu ama.

Bende ameliyat önceside asimetri vardı doktor çok güzel yapmıştı aynıydı ama ikinci haftadan beri biri daha küçük kendi farkedip nostril retainer verdi 20 gün oldu heralde akşamları takıyorum sadece çalıştığım için sizde isteyin bence işe yarıyor ama mucizede beklemeyin.benim asitmetri sadece alttan bakarsan belli karşıdan belli olmuyor.

Benim öncesinde eşitsizlik yoktu burun ucum düşük olduğu için belli olmuyordu belki de. Ama ameliyattan çıktığım an biri oval biri daha yatay gibiydi sizinki gibi baya bir fark vardı. Şu an gitgide boyut olarak aynı oldu ama şekilleri aynı kaldı maalesef alttan bakınca belli oluyor geçen bir durum değil bence bu.

selamlar yaklaşık 6 gün önce burun ameliyatı oldum, ameliyat gününden beri burun deliklerimin boyutları bariz olarak farklı biri diğerinin 2 katı. İçerisinde hala tampon var ama bu bu kadar bi farklılığa sebep olur mu, bu durum normal mi?
Sakın telaş etmeyin. Tamponlar varken benim de öyleydi ve aşırı büyük görünüyordu deliklerim. Çıktığında gayet güzeldi asimetrik değildi. Tamponla çok çok farklı görünüyor dert etmeyin

Burun deliği normalde oval olur ya benimkinin burnun ucuna yakın kısmı düz arkası oval garip bişey anlatmak bile zor :KK43:

Son düzenleme:
Merhaba bende burun estetiği oldum yarık dudağa bağlı eğim vardı burnumda ameliyat olalı 25 gün oldu burun kanatlarimda ve deliklerimde asimetri var sizce geçer mi fotografini da koyuyorum altasizce odemden mi kaynaklı

Eklentiler

• Snapchat-722110258.jpg
    Snapchat-722110258.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 163
Merhaba bende burun estetiği oldum yarık dudağa bağlı eğim vardı burnumda ameliyat olalı 25 gün oldu burun kanatlarimda ve deliklerimde asimetri var sizce geçer mi fotografini da koyuyorum altasizce odemden mi kaynaklı
Sizin durum farklı olduğu için ne desem boş.. bence nostril retainer kullanmaya başlayın ben kullandıktan sonra baya eşitlendi

Sizin durum farklı olduğu için ne desem boş.. bence nostril retainer kullanmaya başlayın ben kullandıktan sonra baya eşitlendi
Doktorum böyle bisey kullanmam gerektiğini soylemedi bana bunu kendim alıp kullansam bir sorun olur mu acaba ?
Ve nerden bulabilirim yaşadığım yerde medikal yok eczanelerde var midir

Doktorum böyle bisey kullanmam gerektiğini soylemedi bana bunu kendim alıp kullansam bir sorun olur mu acaba ?
Bu eşitleyiciyi her doktor kullanmıyor kullanan doktorda hastanın durumuna göre karar veriyor.
Bende doktorumdan almıştım 400 tlydi işe yaradı mı evet yaradı deliklerin şekli farklıydı.

İnternetten bulabilirsiniz belki ama bence doktora danışarak hareket etseniz daha iyi olur. 🙏🏻

Bence doktoruna sor çünkü boyutları var her boy her burun deliği için uygun değil ama yarık damağı olanlarda kullanıyorlarmış diye duymuştum

Back