Burun estetiği sonrası aşırı kalkık burun ucu

Rinoplasti24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2025
8
0
1
24
Ben 24 Aralık'ta burun estetiği oldum. 7 Ocak'ta doktoruma gittiğimde 1 ay sonra gel ya burun dolgusu ya da karnından yağ alıp burna enjeksiyon yapalım dedi? Hiç kimse böyle bir durum yaşamamış. Bana bunu diyen hacettepe profesörü. Yani kimse 6 aydan önce işlem yapılmasın diyor ve adam bana bunu söylüyor sizce ne yapmalıyım? Burnumun ucu aşırı kalkık iner mi sizce ? Cevaplarsanız çok sevinirim

Eklentiler

• IMG_20250111_004847_846.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_20250111_005008_707.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 70
Farklı doktorlardan daha görüş almalısın. Doktorum bana böyle böyle dedi diye de anlat.

Burun dolgusu kalıcı mı oluyormuş burna enjeksiyon kalıcı olabilir de dolguyu bilemedim

Burnunuzun o şekilde görünmesinin sebebinin kalkıklığıdan olduğunu düşünmüyorum. Bi çöküklük var supratip geçiş olan yerde fazla kıkırdak almış doktorunuz. Benim de sizin burnunuza yakın bir burnum var. Orada bir çukur var, sizin de öyle. Eski burun ucumuz uzun muydu?

bence burun ucunuz kalkık değil hatta kolumellaya bakınca aşağıda gibi geldi bana sizin sıkıntınız buda değil bence..burun sırtınız ve ucunuz arasında keskin bir iniş olmuş o sizi rahatsız deniyor.doktorunuzda o kısmı doldurucak belliki

Orayı doldurmadan da güzel olma şansı var mı sizce daha 1 ay bile olmadı yaptıralı?

Hayır uzun değilde sadece ucu top gibiydi ve ben top gibi olsun istemiyordum. Daha 1 ayım bile dolmadı bu geçiş sizce azalır mi ? Düzelir mi?

Geçmiş olsun çok erken bence hala ödem var eğer dolguluk bir uygulama olucaksa bence en az bi 6 ayı görmek gerekiyor ama doktorunuz belki ödemin geçmesinide öngörmüş olabilir önden duruşu nasıl resim atabilme şansınız var mı

valla cnm benim tamda o kısım sonradan çok şişti ve saldı kendini hiç geçiş kalmadı yani değişme mutlaka olur bence sabırla beklemen lazım
Sizde mi estetik olmustunuz? Umarım dediğiniz gibi olur çok psikolojim bozuldu doktorum çok gıcık. Sizden böylesine mesajlar almak gerçekten çok mutlu etti. Teşekkür ederim. İyi ki varsınız.

Geçmiş olsun ama doktor hatasını kapatmak istiyor maalesef ki geçiş kısmını çok ayarsız yapmış dolgu malzemesi ile hatasını kamufle etmek istiyor. Dolgu asla sağlıklı bir şey değil ki yanlış yere yapıldığında kör olan bile var. Ve daha sonra ameliyat olmak isterseniz doktorlar almak istemiyor çünkü dolgu dokuya yapisiyor açtığında neyle karşılaşacağını bilmediği bir burnu almak istemiyor. Burnunuzu tekrar aynı doktora emanet eder misiniz bilmiyorum ama burun ucunu tekrar yapması gerekiyor lokalde de yapabilir. Bu arada burun ucunuz düşmez kolumella kısmına destek konulmuş bir burun.

Sizde mi estetik olmustunuz? Umarım dediğiniz gibi olur çok psikolojim bozuldu doktorum çok gıcık. Sizden böylesine mesajlar almak gerçekten çok mutlu etti. Teşekkür ederim. İyi ki varsınız.
evet bende bir sene önce oldum zor bir süreç gerçekten..iyileşme süreci insanı yoruyor ama değişimler mutlaka oluyor özellikle ödem çok değiştiriyor burnu zaman gerekiyor..ne demek sizde iyiki varsınız

valla cnm benim tamda o kısım sonradan çok şişti ve saldı kendini hiç geçiş kalmadı yani değişme mutlaka olur bence sabırla

Belli ki siz bu işlerden anlıyorsunuz o geçiş kısmı biraz daha yumuşak olamaz mı zaman geçtikçe? Bana da hatasını kapatmaya çalışıyor gibi geldi ki üstelik bunu yapan hacettepe de profesör hatta adını da vereyim gitmeyin "prof Mert Çalış"

Sizce şişlik inse düzelmez mi ? Revizyon olmam gerekir mi?

evet bende bir sene önce oldum zor bir süreç gerçekten..iyileşme süreci insanı yoruyor ama değişimler mutlaka oluyor özellikle ödem çok değiştiriyor burnu zaman gerekiyor..ne demek sizde iyiki varsınız
evet katılıyorum dolgu çok tehlikeli izin vermeyin bence.bu arada önden görüntü çok önemli deformiteler belli oluyor genelde önden sakınca yoksa paylaşabilirmisiniz

Hayır çok değişmez geçiş kısmı çok erken de olsa oturmuş görünüyor ödem bu şekilde inmez çünkü sadece burun ucunda olmaz yani. Hatta tam o noktaya parmağınızı koydugunuzda çökme hissediyor da olabilirsiniz. Ben burnumda bunu yaşamadım ama biliyorum bu problemi. Açıkçası en çok şok olduğum nokta dolgu gibi ciddi bir şeyi 1. Ayda çok önemsiz bir şey yapıyor gibi rutin bir şey gibi önünüze sunması oldu. Bugüne kadar takip ettiğim hiç bir doktordan ne duydum ne okudum. İyileşme dokusu kapanmadı daha ne dolgusu. Ameliyat fotoğrafınız nasıldı

Devlet hastanesinde olduğum için ameliyat esnasında fotoğrafım yok ama doktoru dava etmeyi planlıyorum teşekkür ederim söyledikleriniz için.

Peki neden direk yumuşama olamayacağını söylüyorsunuz alanınız mi yoksa daha önceden birinden mi gördünüz
Alanım değil ama çok araştırdım artık bir şeyleri çok rahat anlayabiliyorum. Ödem bu şekilde burun ucuna 1. Ayın sonunda birikmez. Tamamen burun sırtı ödem olur burun ucu da dahil. Sizin burun sırtı net ortada. cilt kalın degildir muhtemelen. Bir miktar küçültebilir o da sizi tatmin eder mi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…