Canım benim hala ödem var yan kısmında peki şekli nasıl içine sindi mibenimde bir ay oldu canım artık rahat nefes alıyor ve burnumu kolaylıkla silebiliyorum galiba şişlerde indi ama 6 ay sonra ne olur kestiremiyorum
Ooof canım Allah yardimcin olsun ama atlatirsin korkma ben dikişler in alındığını bilmeden gittim ve şok oldum alınırken çok ağladım sağ olsun doktorum iyi idare etti benibenim daha 5. günüm :)) kızlar tampondan çok korkuyorum ama dikişlerden daha daha dahaa çokkknapıcam ben.. yarın alçı tampon ve dikişler alınacak..
Çok sevindim canim senin adına artık her gün daha güzel olacak insallahaldırdım çok şükür hiç acımadı :) sadece burnumda kan vardı kurumuştu onu temizlerken acıdı biraz gözümden bi damla yaş aktı :)))) ama çok iyi hissediyorum kendime özgüvenim geldi resmen :) keske daha önce olsaydım
Boyle yorumlar okumak insana daha da bir guc cesaret veriyor herkes cok ilgili birbirine cok guzel destek oluyor ben de ameliyat olacagim haziranda bu hafta ici gidip muayene olacagim ama sitede olmus arkadaslarin hic fotografini goremedim yardimci olur musuz
bence düzelir canım zaten 6 ayda hemen hemen tam oturuyor :) moralini bozmayok canım maalesef içime sinmedi şu ankı görüntüüsü
Benimde pek içime sinmedi önden yamuk görünüyo odemler var çok fazla inşallah düzelir bekliyorum çaresizbence düzelir canım zaten 6 ayda hemen hemen tam oturuyor :) moralini bozma
Canım insallah iner inan bana benimkide yamuk görünüyo umarım odem dir ama sana çok erken yan profil harika ama önden çok çok çok kötü deliklerden biri asagida duruyo biri normal bi acayip sanırım aynı durumdayızHerkese geçmiş olsun. İnşallh sorunlarınız geçer, ödemlerden yamuk görünmesi normal çok sıkıntı yapmayın geçecektir.
Benim tam 14 gün oldu. Ödemler var ama ucu bariz yamuk ama ödemlerden dolayı değil gibi. karşıdan deliklerden biri daha çok görünüyor yani biri daha aşağıda. Diğeride insin istiyorum ama olacak gibi değilneredeyse keşke olmasaymışım diyorum ama bekliyoruz işte düzelmezse burun ucu amelyatı olcağım ama onca verdiğim para içimde YARA
Evet durumumuz aynı. Doktor eğrilik yok keşke seni ameliyat etmeseydim diyip kovmaktan beter etti beni. Düzelecek dese inanmaya muhtacım inanıcam ama hiç ciddiye almayan burnu düşse kaldırmayacak bi doktor. Karakteri bu yani. Neyse belki de normal süreçtir herkesin bir olmuyo diyip sabredeceğiz. Peki senin istediğinden daha kalkık bir görüntü var mı? Burnumun kalkıklığı inse yamukluğu görmezden geleceğimCanım insallah iner inan bana benimkide yamuk görünüyo umarım odem dir ama sana çok erken yan profil harika ama önden çok çok çok kötü deliklerden biri asagida duruyo biri normal bi acayip sanırım aynı durumdayız
Yok canım ben kalkik lik yok yan kısımlarında odemler var bilmiyorum ki ondan mi yamuk görünüyoEvet durumumuz aynı. Doktor eğrilik yok keşke seni ameliyat etmeseydim diyip kovmaktan beter etti beni. Düzelecek dese inanmaya muhtacım inanıcam ama hiç ciddiye almayan burnu düşse kaldırmayacak bi doktor. Karakteri bu yani. Neyse belki de normal süreçtir herkesin bir olmuyo diyip sabredeceğiz. Peki senin istediğinden daha kalkık bir görüntü var mı? Burnumun kalkıklığı inse yamukluğu görmezden geleceğim
Canım odem dir o burun sırtındaki bence hoş görünüyo önden falan güzel yani benimki önden yamuk gibi umarım odem den dir yeni burnusun hayırlı olsun