burun estetigi sonrasi 30.gun

20150502_153822.jpg

çok teşekkür ederim canım şişlikler de geçse keşke hemencecik :nazar::KK48: birinci ayımız dolmadan burnumuza eleştiri yapmamalıyız bence sonuçta zor bir ameliyat geçiriyoruz.. burun kemikleri kırılıyor törpüleniyor söylemesi kolay ama her ne kadar iyileştirme amaçlı olsa da vücut bunu travma olarak algılıyor :KK1: senin burnunun resmi var mı merak ettim ? :eek:
Resim yükledim ama oldu mu bilmiyorum ilk defa yaptım

Eklentiler

• 2015-05-02 15.44.13.jpg
    2015-05-02 15.44.13.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 226
Iç kıkırdak bölümü tamamen yamuk tu yeniden yaptı o nedenle delikleri birinin tam ucunda alt kısmında odem oluştu o zamanla esitlenecek dedi inşallah ole olur zaten 1 ayı geçtim öylece bekliyorum

Evet canım ya sence düzelir mi ne dersin

bende kendi doktorumdan başka doktorların hastalarını pek incelemedim canım bilmiyorum ama benim doktorumun en azından gördüğüm hastalarında böyle bir problem yoktu :KK43: doktorun düzelir dediyse düzelir bence ya ama ben seni korkutmak istemem ama ilk defa gördüm :stop::KK43:

kızlar burnumun fotoğraflarını paylaşıp sizden fikir almak istiyorum.. bugün tam 14. günüm bitti 15 e girdim flasterimi dün kendim çıkarttım
11051815_655423834604498_913165029095551044_n.jpg
bu resmı flasteri çıkarttığımda çektim sanki burun sırtında hala kemer varmış gibi görünmüyor mu? ya da burun sırtında oluşan ödemden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ve dikkat ederseniz göz pınarıma yakın olan yerde bir iz var, ameliyattan sonra oluşan bu ize dokunduğumda pirinç tanesi büyüklüğünde bir çıkıntı geliyor elime, çıkıntı olduğu dışardan belli olmuyor ama dokununca bariz belli.. doktorumu arayıp sordum geçer dedi ama merak ediyorum benimle aynı durumu yaşayanlar var mı acaba?

14675_655423851271163_3404369701406910693_n.jpg
bu resmi de bugun sabah çektim sanki biraz yok olmuş gibi o burun sırtındaki ödem ama bilmiyorum ben mi yanlış görüyorum kızlar yoksa:KK53: eski burnuma göre on numara olduğunu söyleyebilirim ama dediğim gibi o çıkıntı ve burun sırtındaki ödem ( ki umarım ödemdir) beni korkutuyor..:KK61:

11170344_655423371271211_871794185245902154_n.jpg
bu da burnumun önden görüntüsü.. burun ucum çok şiş ve biraz fazla kalkık :KK48: ama bunların zamanla geçeceğini biliyorum :KK56:şu an burnumu eleştirmek için çok mu aceleci davranıyorum acaba :) yorumlarınızı bekliyorum :nazar::nazar::KK53:

Kafandaki tüm kötülükleri uzaklaştır maşşalah çok iyi görünüyor, burun sırtındaki ödem en hızlı geçendir çokçokçok azcık hafiften bi çıkıntı var ama bnce ödem değilsede düşünme bunu hafiften o çıkıntılar daha doğal gösterir burnu mesela ben özellikle o kemerimi törpületmedim iyiki de yaptırmamışım şu an profilden burnumu çok beğeniyorum v çok doğal. Hayırlı uğurlu olsun güzel nefeslerin olsun her şey süper olmuş, o bahsettiğin izin altındaki çıkıntı hoca geçer diyorsa geçer asla yalan söylemezler çok saçma. Kalkıklığı inşallh dediğin gibi zamanla iniyordur bende inmesi için duacıyım :))

Kafandaki tüm kötülükleri uzaklaştır maşşalah çok iyi görünüyor, burun sırtındaki ödem en hızlı geçendir çokçokçok azcık hafiften bi çıkıntı var ama bnce ödem değilsede düşünme bunu hafiften o çıkıntılar daha doğal gösterir burnu mesela ben özellikle o kemerimi törpületmedim iyiki de yaptırmamışım şu an profilden burnumu çok beğeniyorum v çok doğal. Hayırlı uğurlu olsun güzel nefeslerin olsun her şey süper olmuş, o bahsettiğin izin altındaki çıkıntı hoca geçer diyorsa geçer asla yalan söylemezler çok saçma. Kalkıklığı inşallh dediğin gibi zamanla iniyordur bende inmesi için duacıyım :))

canım benim çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim.. umarım güzel burnuşlarımız olur ya çektiğimiz bu kadar eziyete sıkıntıya değer umarım günlerce uyuyamadım hala ağzım kupkuru halde uyanıyorum .. umarım alacağımız sonuç bizi tatmin eder .. bence doktorun düzelir dediyse senin yamukluk da düzelir şişliklerin eşit bi şekilde olmadığı için eşit bi şekilde de inmez tahminimce... çok çok geçmiş olsun ayrıca iyi dileklerin için çok teşekkür ederim :):nazar::KK52::KK15:

canım benim çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim.. umarım güzel burnuşlarımız olur ya çektiğimiz bu kadar eziyete sıkıntıya değer umarım günlerce uyuyamadım hala ağzım kupkuru halde uyanıyorum .. umarım alacağımız sonuç bizi tatmin eder .. bence doktorun düzelir dediyse senin yamukluk da düzelir şişliklerin eşit bi şekilde olmadığı için eşit bi şekilde de inmez tahminimce... çok çok geçmiş olsun ayrıca iyi dileklerin için çok teşekkür ederim :):nazar::KK52::KK15:
Bencede senin burnus bi harika olmuş 15 günde böyleyse 6 ayda mükemmel olur ayrıca çok doğal duruyor haklısın çok çektik değer
Aynen bu şekilde önden yamukluğum.
Eki Görüntüle 1515078
Canım yok yok tekrar baktım şişlikler den ole duruyo sıkma canını

kızlar 6 ay bir seneye yamukluğu düzelir ödemler şişkikler indikçe tam şeklini alır sizi ki zzaten kötü de durmuyor canınızı sıkmayın yani. benim iki ay oldu ameliyat olalı öncesinde burun ucum düşüktü ameliyat sonrası hala düşük burun sırtını düzeltmiş biraz o kadar çok ağladım anlatamam. hala ucu düşük doktora sordum dalga geçer gibi 1 milimlik yukarı çıkar dedi. hiç memnun değilim mecbur altıncı ayımı bekliyorum para biriktirip tekrar ameliyat olacağim

kızlar 6 ay bir seneye yamukluğu düzelir ödemler şişkikler indikçe tam şeklini alır sizi ki zzaten kötü de durmuyor canınızı sıkmayın yani. benim iki ay oldu ameliyat olalı öncesinde burun ucum düşüktü ameliyat sonrası hala düşük burun sırtını düzeltmiş biraz o kadar çok ağladım anlatamam. hala ucu düşük doktora sordum dalga geçer gibi 1 milimlik yukarı çıkar dedi. hiç memnun değilim mecbur altıncı ayımı bekliyorum para biriktirip tekrar ameliyat olacağim
Canım teşekkür ederim biraz olsun rahatladım inan yamukluk geçsin ucunu falan hiç problem etmiycem umarım dediğin gibi olur düzelir

düzelir düzelir canım şişlikten olabiliyor benm iki ayda küüldü gibi hissettim sen nerde ameliyat oldun

düzelir düzelir canım şişlikten olabiliyor benm iki ayda küüldü gibi hissettim sen nerde ameliyat oldun
Tokat medical park doktorum deneyimli biri aslında bilmiyorum bosunami kuruntu yapıyorum aslında seninde dediğin gibi gün geçtikçe şekil alıyo ama işte korkuyorum yinede

X