• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği resimli

Benim burnum uzundu. Ama kemik kırıldı mı bilmiyorum bile. Bilgilendirme ve iletişim çok kötü benim doktorumda.
Benimki anlattı ne kadar dogruysa...😀 köke hiç dokunmadım aksine burun üstünü greft ile destekledim dedi, icteki kemik deviasyonu ve sirti minimal torpuledi sanirim..narkoz etkisinde olduğum için pek hatırlamıyorum masadaki fotoğraflarımı gösterirken anlattı

Benimki anlattı ne kadar dogruysa...😀 köke hiç dokunmadım aksine burun üstünü greft ile destekledim dedi, icteki kemik deviasyonu ve sirti minimal torpuledi sanirim..narkoz etkisinde olduğum için pek hatırlamıyorum masadaki fotoğraflarımı gösterirken anlattı
Bir dahaki görüşmemde epey patlamayı düşünüyorum doktora...

Ya valla yani sorun yasamak istemiyorum zaten zor bela oldum ailem bu konuda hic desteklemedi beni sonrasinda yok coktu yok düştü uğraşamam cidden

Ya valla yani sorun yasamak istemiyorum zaten zor bela oldum ailem bu konuda hic desteklemedi beni sonrasinda yok coktu yok düştü uğraşamam cidden
Malesef uğraşılıyor bu belaya düştüğünüz zaman riske aciksiniz demektir zaten ameliyata girmeden önce imzaladığımız kağıtlarda hepsi yazıyor ,inşAllah zorun yaşamayız

İnsallah sonucta benim kemerlo uzun bi burnum yoktu asimetride yoktu sonrasinda olusabilicek bi sorun yasa olusan kemer benden kaynaklı olmuyor darbe almadigi surece doktorun is becerisine kalmış oluyor ben burnumu korurum bakaalim umarim bi sorun yaşamam

Şu anda yok. Sırtımdaki çıkıntı sızlıyordu bi ara, şu an sızlamıyor ama daha da şişmiş gibi geldi, özellikle sağ taraf. Bir de dünden beri sağ burun deliğim biraz tıkalı. O burun deliğim diğerine göre daha ince bir de.
Odemdem benimde oyleydi ben bol su iciyorum iki yastikla yatiyorum ve hala saga sola yatmamaya çalışıyorum odem surekli baska yere geciyor

Odemdem benimde oyleydi ben bol su iciyorum iki yastikla yatiyorum ve hala saga sola yatmamaya çalışıyorum odem surekli baska yere geciyor
Çok sıkıldım ben ya. Ameliyat olmadan önce zannediyordum ki 10 gün sonra normal hayatıma döneceğim ve her şey çok güzel olacak. Nasıl bir takıntı yapmışsam burnumu. Mantıklı düşünemiyordum. Uğraş dur şimdi.

Çok sıkıldım ben ya. Ameliyat olmadan önce zannediyordum ki 10 gün sonra normal hayatıma döneceğim ve her şey çok güzel olacak. Nasıl bir takıntı yapmışsam burnumu. Mantıklı düşünemiyordum. Uğraş dur şimdi.
Sormayin ya agrim sizim olmadi şişliğim yuzum hala sis saka gibi dudaklarim kalin zaten benim bide sislik var aman allahim yani saclarim tutam tutam dökülüyor anestezi etkisi sanırım kirpiklerimde dökülüyordu kaslarimla beraber durdu bebek gibi baktigim cildim suan pislik yuvasi sivilce siyah nokta cokta kolay olmadi açıkçası

Sormayin ya agrim sizim olmadi şişliğim yuzum hala sis saka gibi dudaklarim kalin zaten benim bide sislik var aman allahim yani saclarim tutam tutam dökülüyor anestezi etkisi sanırım kirpiklerimde dökülüyordu kaslarimla beraber durdu bebek gibi baktigim cildim suan pislik yuvasi sivilce siyah nokta cokta kolay olmadi açıkçası
Benim de saçlarım eskisinden 3 kat fazla dökülüyor ve burnum siyah noktadan geçilmiyor ama onlara takamıyorum bile şekilsel bozukluklardan dolayı.

Yani inanin bende ilk bas burun deliklerime cok takmıştım sonradan düzeldi duzelir duzelir merak etmeyin bi yere vurmadikktan sonra darbe almadiktan sonra 1 aya doktorun %40 civari odemi atarsin demişti bol bol su icin atlaticaz insallah

Yani inanin bende ilk bas burun deliklerime cok takmıştım sonradan düzeldi duzelir duzelir merak etmeyin bi yere vurmadikktan sonra darbe almadiktan sonra 1 aya doktorun %40 civari odemi atarsin demişti bol bol su icin atlaticaz insallah
Bir ayın 20 günü geçti, önümüzdeki 10 günde mi azalacak sorunlar... bir de burnum çok kalkık benim. Henüz düşmeye dair bir şey de yok.

Benim de saçım ve kirpigim dokuluyor hatta kaşlarım. Ameliyat olmadan önce burda biri konu açmıştı burun estetigi sac döker mi diye herkes gülmüştü ne alaka yazmışlardı ben dahil. Döküyormuş bu arada döküyorrr...

Full vitamin alıyorum bir de ben C ve Bromelain destekli özellikle en iyi markaları kullanıyorum bugün 1 kutu daha aldım... 2.ci kutuma geçtim bu kadar vitamine bile banamisin demiyor.

Back