• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği resimli

eelifiniz77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2016
63
7
86
27
Kizlar bugun 18. Günüm 12 gundur burnum bantliydi bugun cikardim burnuma krem sürdüm neyse burnumun ustunde dikis yeri var burnuma masaj yaparken orda bi sislik gibi hissediyorum ama herhangi bi çıkıntı yada çöküntü yok sadece ben elime deyince sislik gibi geliyor normalmi ya valla zor bela olduk burun ameliyatini bisey misey olmasin
9C44EC7A-E2BC-4404-9931-292F5E037A1E.jpeg

Fotoğraftan bir şey anlaşılmıyor. Önemli bir şey olduğunu sanmıyorum. Bir de benim sırtımdaki çıkıntılara bak.

Eklentiler

• 20220618_224933.jpg
    20220618_224933.jpg
    70,8 KB · Görüntüleme: 274
  • 20220618_224813.jpg
    20220618_224813.jpg
    46,6 KB · Görüntüleme: 267
Ufacık bir sey gibi gözüküyor hatta ben göremedim fotodan... benimde aşağı yukarı sizin ki kadar gün oldu.. hergun farklı bir sey gözüme takılıyor, bugünde gözüme yamuk geliyor ya da yamuk,dün değildi ama.... dün sırtı şişti bugün iyi .... hergun başka şekil anlayacağınız.

Ufacık bir sey gibi gözüküyor hatta ben göremedim fotodan... benimde aşağı yukarı sizin ki kadar gün oldu.. hergun farklı bir sey gözüme takılıyor, bugünde gözüme yamuk geliyor ya da yamuk,dün değildi ama.... dün sırtı şişti bugün iyi .... hergun başka şekil anlayacağınız.
Bu isaretledigim yer dikisin izinin oldugu yer tam elimi oraya dokununca sislik hissi var sizin burnunuzun ustunde dikis izi varmi

Benim de 20. gün.

Burnun içinde her yerde dikiş var diye biliyorum, dışarıdan gözüküyor mu ki anlamadım. Bende bir şey gözükmüyor.
Bazılarının dışta da timisi var burun sırtı ve burun ucunun üstünde yuvarlak olan yerde. Bende de yoktu kolumella ve kanatlarda vardım hatta içimden neden burun üstüne dikiş atıp sağlamlaştırmış dedim. Uzun misina gibi ip atıyorlar bazen 2 bazen 3 tane ekstra sağlamlık veriyor. Konu sahibinin dikiş radikal yakın,benim oralara hiç dokunulmadı burun kemiğim üst ve radika kendi kemiğim belki ondan yok bende

Benim de 20. gün.

Burnun içinde her yerde dikiş var diye biliyorum, dışarıdan gözüküyor mu ki anlamadım. Bende bir şey gözükmüyor.
dışarıdan burun üstünde aslinda dikis gozukmuyor ama çünkü doktor alciya alirken kesti dikişi burun kenarlarimdakiler gözüküyor sadece ama burnum okey hicbir sorun yok suraya masaj yaparken elime sis gibi gelmesi canımı sıkıyor diyorum acba zaman gectikce çöküntü olurmu

Bu isaretledigim yer dikisin izinin oldugu yer tam elimi oraya dokununca sislik hissi var sizin burnunuzun ustunde dikis izi varmi
Yok bende dikiş mikis sırtta hiç yok. Burun ucunda da yok. Sadece bağında ve kanatlarda var ama üstte dediğim gibi benim kemiğim kırılmadı hafif torpilledi içteki deviasyon düzeltti (inşallah düzeltmiştir yani jdjffnfj) radiksim aynı hiç ellemedi orayı zaten düşüktü orası benim. Büyük ihtimal sizde indirme yaptı orada destek dikişi atti

Umarım olmaz çöküntü benimde şuan ucu hafif yamuk geliyor gözüme o tarafa doğru gölge var bende çökecek mi bu ne diyorum... her gün ayrı bir tantana :)

Bazılarının dışta da timisi var burun sırtı ve burun ucunun üstünde yuvarlak olan yerde. Bende de yoktu kolumella ve kanatlarda vardım hatta içimden neden burun üstüne dikiş atıp sağlamlaştırmış dedim. Uzun misina gibi ip atıyorlar bazen 2 bazen 3 tane ekstra sağlamlık veriyor. Konu sahibinin dikiş radikal yakın,benim oralara hiç dokunulmadı burun kemiğim üst ve radika kendi kemiğim belki ondan yok bende
Bilmiyorum, fakat benim burnumun içinde var dikişler. 60 tane var demişti. Temizlerken mavi dikişler çıkıyordu. Bir de beyaz bir ip var şu an kolumellanın iç kısmında.

Bazılarının dışta da timisi var burun sırtı ve burun ucunun üstünde yuvarlak olan yerde. Bende de yoktu kolumella ve kanatlarda vardım hatta içimden neden burun üstüne dikiş atıp sağlamlaştırmış dedim. Uzun misina gibi ip atıyorlar bazen 2 bazen 3 tane ekstra sağlamlık veriyor. Konu sahibinin dikiş radikal yakın,benim oralara hiç dokunulmadı burun kemiğim üst ve radika kendi kemiğim belki ondan yok bendde
Yok bende dikiş mikis sırtta hiç yok. Burun ucunda da yok. Sadece bağında ve kanatlarda var ama üstte dediğim gibi benim kemiğim kırılmadı hafif torpilledi içteki deviasyon düzeltti (inşallah düzeltmiştir yani jdjffnfj) radiksim aynı hiç ellemedi orayı zaten düşüktü orası benim. Büyük ihtimal sizde indirme yaptı orada destek dikişi atti
büyük ihtimalle herkese o dikis atmıyor goruyorum yaptifi burunlarda kucuk genis burunlarda atıyor bu etnik nose burunlarda ozelikle gordum

Kendi burnum etnik nose olduğu için zaten koku hiç indirmedi indirirse pinokyo olurdum, etnik nose burunlarda kok indirilmez ,aksine yükseltilir

Etnik nose zenci ve asyalı burnuna denmiyor muydu?
Evet cnm, benim Kemiğim yoktu ,burun ucuma göre. Burun içim etli ve yayikti gülünce. Kemiğim zaten sıkıntı olmadığı için orayı hiç indirmedi çünkü kemik zaten azdı onuda alsa çok kötü olurdu ,burun ucunu o kemik tasiyamazdi..

Evet cnm, benim Kemiğim yoktu ,burun ucuma göre. Burun içim etli ve yayikti gülünce. Kemiğim zaten sıkıntı olmadığı için orayı hiç indirmedi çünkü kemik zaten azdı onuda alsa çok kötü olurdu ,burun ucunu o kemik tasiyamazdi..
Benim burnum uzundu. Ama kemik kırıldı mı bilmiyorum bile. Bilgilendirme ve iletişim çok kötü benim doktorumda.

Back
X