Burun estetiği (resimli) burnum çökük mü yoksa ödem mi

minamina88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2019
39
23
38
Selam kızlar, 3 ay önce burun estetiği ameliyatı oldum. Genel olarak burnumla şimdiye kadar çok memnunum, ama burnumun sol tarafında fotoğraflarda belli olan bir gölge var. Doktoruma gidemiyorum yurt dışında yaşadığım için, burda kbb doktoruna gittim, burun henüz çok yeni yorum yapılmaz dedi. Ödemden kaynaklı olabilir ya da abu tarz ameliyatlarda 100% düz olmuyor burun hafif bir asimetride olabilir dedi. Ama çökme var falan demedi. Yüzüme bakınca kimse anlamıyor sadece ben fotoğraflarda fark ediyorum🙁 ama üst kısmı göre daha şiş onuda hissediyorum.. sizce ödemden kaynaklı olabilir mi?

burnunun bu kadar kalın olmasına imkan yok gibi geliyor. Çökme dediğin yerin üst tarafını tut bakayım orası kemik gibi mi yoksa yumuşak mı? Eğer yumuşaksa %100 ödemdir.

çökme dediğin yerin zaten öyle olması gerekiyor. Çökme dediğin yer üstten indiği gibi inseydi kutu gibi burnun olurdu. Üst taraf büyük ihtimal ödemden kaynaklı ve orası da çok kalın duruyor. Elinle dokun oraya yumuşak hava gibiyse ödem üst taraf.

çökme dediğin yerin zaten öyle olması gerekiyor. Çökme dediğin yer üstten indiği gibi inseydi kutu gibi burnun olurdu. Üst taraf büyük ihtimal ödemden kaynaklı ve orası da çok kalın duruyor. Elinle dokun oraya yumuşak hava gibiyse ödem üst taraf.
yumuşak değil, kemik kadar sert de değil.. lastik gibi hafif dokununca yumuşuyor. Ben de ödem diye düşünüyorum ama burda 1 sene sonra bile çökme oluyor diye yazanlar olmuş bende korktum acaba çökme mi diye.. ama dediğim gibi büyük ihtimalle ödem

Çoook güzel olmuş 🧿 hafif kusurlar doğallık katar boşver kaydırak gibi ucu tavanda burunlar çok sıktı senin gayet güzel kıvamında.. nefesin iyiyse hiç takma aylık kontrol ol ve bekleyin 🌸
çok teşekkür ederim. Ben de hafif kusurları sorun etmem, doğal bir hava katıyor dediğiniz gibi.. Ben sadece çökme/deforme olmasından korkuyorum, burda o kadar çok okudum ki korkuyorum öyle bir şey olmasından.. yoksa şimdilik genel anlamda çok memnunum,

Selam kızlar, 3 ay önce burun estetiği ameliyatı oldum. Genel olarak burnumla şimdiye kadar çok memnunum, ama burnumun sol tarafında fotoğraflarda belli olan bir gölge var. Doktoruma gidemiyorum yurt dışında yaşadığım için, burda kbb doktoruna gittim, burun henüz çok yeni yorum yapılmaz dedi. Ödemden kaynaklı olabilir ya da abu tarz ameliyatlarda 100% düz olmuyor burun hafif bir asimetride olabilir dedi. Ama çökme var falan demedi. Yüzüme bakınca kimse anlamıyor sadece ben fotoğraflarda fark ediyorum🙁 ama üst kısmı göre daha şiş onuda hissediyorum.. sizce ödemden kaynaklı olabilir mi?
çok güzel olmuş çok da yakışmış. Benimde tam aynı yerde hafif çukur var 3 hafta önce ameliyat oldum. Bana herkes ödem kaynaklı olduğunu söyledi, geçer deniyor. Umarım geçer

Merhaba canım burdakilerin dediği gibi bastırınca iniyorsa yumusaksa ödemdir. Ama kemiksi yapıdaysa belki burun kemerin iyi alınmamıstır. Benim kemerim kalmıstı ama tabi ki benim baya belirgindi ve revizyon oldum ama yine kaldı aşagı yukarı senin ki gibi görünüyor burnum. Cökme değil de hafif kemer kaldıysa yüksek kaldıgı için otarafı gölge gibi duruyordur alt tarafı ama tabi zamana ihtiyacın var telaş yapma hemen :)

Merhaba canım burdakilerin dediği gibi bastırınca iniyorsa yumusaksa ödemdir. Ama kemiksi yapıdaysa belki burun kemerin iyi alınmamıstır. Benim kemerim kalmıstı ama tabi ki benim baya belirgindi ve revizyon oldum ama yine kaldı aşagı yukarı senin ki gibi görünüyor burnum. Cökme değil de hafif kemer kaldıysa yüksek kaldıgı için otarafı gölge gibi duruyordur alt tarafı ama tabi zamana ihtiyacın var telaş yapma hemen :)
evet bastırınca iniyor, yani o bombe olan yerde kayıyor.. galiba gerçekten ödem çünkü 1 ay önce ilk fark ettim, o günden bugüne değişti burnum.. inceldi, kibarlaştı.. burdaki doktorumda kemik düz iniyor asimetri yok dedi..kavisi elleyincede elime kemer gelmiyor, güzel düz iniyor.. rahatladım yani baya☺️

çökme deforme gibi ciddi bi sorun olsaydı nefes alma sıkıntınız olurdu bi de çok net belli olurdu ama çökme olmasa da ameliyat sonrası hafif çukurluklar olabilir oraya dolgu yaparlar ama sizin kötü durmuyor ödem bile olabilir gayet güzel kafanıza takmayın

Sizinkinin biraz daha hafif versiyonu bende mevcut. Eğer nefesle ilgili bir sorununuz yoksa çökme değildir. İki ayrı doktordan görüş aldım ben de. Bana bir tarafın kemeri biraz daha az alınmış ve diğer tarafa oranla oraya daha az kıkırdak eklenmiş dendi. O yüzden siz gibi hafif yan döndüğümde belli olan girintili bir görüntü var. Önemsiz bir durum, kafaya takmayın.

Sizinkinin biraz daha hafif versiyonu bende mevcut. Eğer nefesle ilgili bir sorununuz yoksa çökme değildir. İki ayrı doktordan görüş aldım ben de. Bana bir tarafın kemeri biraz daha az alınmış ve diğer tarafa oranla oraya daha az kıkırdak eklenmiş dendi. O yüzden siz gibi hafif yan döndüğümde belli olan girintili bir görüntü var. Önemsiz bir durum, kafaya takmayın.
yok nefes almamda hiç bir sıkıntı yok, hatta öncesinden çoook daha iyi alıyorum.. ben de deviasyonda vardı, önceden doğru dürüst nefes alamıyordum şimdi çok iyi.. ama benim eski fotoğraflarıma baktımda, akeliyat olmadan öncede o tarafda aynı öyle girinti varmış🙄 ama dediğiniz gibi küçük şeyleri takmamak gerek.. şimdilik çok memnunum, inş böylede kalır☺️

çökme deforme gibi ciddi bi sorun olsaydı nefes alma sıkıntınız olurdu bi de çok net belli olurdu ama çökme olmasa da ameliyat sonrası hafif çukurluklar olabilir oraya dolgu yaparlar ama sizin kötü durmuyor ödem bile olabilir gayet güzel kafanıza takmayın
nefes almamda hiç sıkıntı çok şükür☺️ haklısınız ufak tefek şeyleri takmamak gerek, insan ameliyat olunca iater istemez inceliyor, yoksa eski burnumda 1000 kat güzel şimdiki haliyle😄

burun delikleri karsıdan gözüken insanlar gercekten hic güzel durmuyor

Fotoğraflarını göremedim ama Bende 3 hafta önce burun estetiği ameliyatı oldum ve burun sırtında hafif bi çöküntü oluştu bende çok korkuyorum böyle kalmasından ödem mi onu da anlayamadım

Back
X