- 3 Nisan 2023
- 25
- 4
- 23
- Konu Sahibi Merveb2001
Herkese merhaba. 3 gün sonra burun estetiğimin 3. ayına gireceğim. İlk paylaştığım 4 foto önceki burnum diğerleri şu anki burnum. Orta deriliyim hala ödemlerim var yani. Çaprazdan bakıldığında kaydırak gibi burnum olsun ucu biraz kalkık kemerim hiç kalmasın istemiştim. Hiç istediğim gibi bir burun olmadı.Önden bakıldığında burnumun kemikleri bile belli olmuyor yalnızca burun delikleri gözüküyor.Sağ çaprazımda (en son eklediğim foto belli olsun diye flashla çektim) eskiden olan kemerimin biraz küçük hali yine oluştu. Yandan bakıldığında muhteşem olmasa da diğer yönlere göre düzgün olduğu için şükrediyorum. Çok mutsuzum kızlar. Yaklaşık 25 bin verdim evet eski burnum kötüydü şuanki ona göre çok iyi ama ben eskisinden daha iyi olsun diye bu parayı vermedim gerçekten iyi olsun diye verdim zaten zorluklarla biriktirdim bu parayı ve revizyon için maddi durumum yok bu şekilde hayatımı geçirmek zorundayım. Psikolojim alt üst oldu her gün ağlıyorum.
Sizlerden istediğim teselli değil lütfen gerçek görüşlerinizi söyleyin. Bu kemer 1 yıl içinde düzelme ihtimali var mıdır? Burun estetiği 1 yıl sonunda çok değişen varsa bilgilendirirse sevinirim. Bir de lütfen benim için dua edin kemer azalsın ve yok olsun diye imkansız biliyorum ama...
Sizlerden istediğim teselli değil lütfen gerçek görüşlerinizi söyleyin. Bu kemer 1 yıl içinde düzelme ihtimali var mıdır? Burun estetiği 1 yıl sonunda çok değişen varsa bilgilendirirse sevinirim. Bir de lütfen benim için dua edin kemer azalsın ve yok olsun diye imkansız biliyorum ama...
Son düzenleme: