- 21 Ağustos 2023
- 108
- 25
- 18
- 24
- Konu Sahibi deepthoughts
-
Kavisim var onu çok sevmiyorum ama idare edebileceğim bir düzeyde. Ama genel hattı ile burnunun şekli ortaya çıkmamış mıdır bundan sonda daha değişme ve iyi durma ihtimali var mıMerhaba,
kalkıklık, kavis gibi şikayetleriniz yoksa ödem için biraz daha sabredin :) malesef doktorlar bize açık açık konuşmuyor, burnun oturması için beklemeniz gerekiyor
Benimde 6. Ayım nefret ediyorum revizyon olacagım senem dolduğu gşbşKızlar merhaba daha önce bir konu açmıştım. Burnuma alışamıyorum 6.ayım bitti 7.aya girdim burnum hala şiş ve ödemli ama ben gerçekten yaptırdığım günden beri sevemedim. Bu durumu çok ciddi boyutlara gitti ki artık kafayı yemeye başladım. Sizce 1 yılın sonunda ödemler bitince sevme ihtimalim var mı? Çok pişmanım kendi burnum daha çok yakışıyordu benim gibi olanlar var mı 1 sene sonrasında sevebilir ve bu pişmanlıktan kurtulabilir miyim
Kesinlike çok değişiyor ilk aylardaki gibi kalmıyor ilk aylar çok kötü kalıp gibi duruyor burun ve yüzde emanet gibi duruyor. 6.ay bittikten sonra ben bir tık daha sevmeye başladım. Hala tam olarak sevemiyorum ama :/1.ayimdayim bende önden şeklini sevemiyorum 7. Aya gelmişsiniz 1. Ay ile 7. Ay arasında şekil olarak değişiklik oldu mu ..neresini sevmediniz burnunuzun foto atabilir misiniz sadece burnu
Merhaba benim de 3 hafta oldu 2 hafta sonrasında bı iğne yapıldı ödem için ve bi haftada bile etkisini gösterdiKızlar merhaba daha önce bir konu açmıştım. Burnuma alışamıyorum 6.ayım bitti 7.aya girdim burnum hala şiş ve ödemli ama ben gerçekten yaptırdığım günden beri sevemedim. Bu durumu çok ciddi boyutlara gitti ki artık kafayı yemeye başladım. Sizce 1 yılın sonunda ödemler bitince sevme ihtimalim var mı? Çok pişmanım kendi burnum daha çok yakışıyordu benim gibi olanlar var mı 1 sene sonrasında sevebilir ve bu pişmanlıktan kurtulabilir miyim
Gayet güzel sükredin benceSağdaki eski -yeni,soldaki yeni önden
Yok şükrediyorum maşallahGayet güzel sükredin bence
Bombeniz geçmese de burnunuz doğal gibi durur hafif kavisli gibi.. her iki durumda da sonucunuz güzel. Tadını çıkarınYok şükrediyorum maşallahda genel anlamda beğendigimi söyledim, sormak istediğin üstteki bombe geçer mı benim gibi olup geçenler var mı, teşekkürler bu arada
Çok teşekkür ederim yorumunuz için inşallah geçer geçmese de büyümez, peki gülmeden normal duran ama gülünce çok yayvanlasip genişleyen burun delikleri kısmı da düzelir miBombeniz geçmese de burnunuz doğal gibi durur hafif kavisli gibi.. her iki durumda da sonucunuz güzel. Tadını çıkarın
MerhabaYok şükrediyorum maşallahda genel anlamda beğendigimi söyledim, sormak istediğin üstteki bombe geçer mı benim gibi olup geçenler var mı, teşekkürler bu arada
Merhaba evet vardı sanırım ama çok btlirgindi fotoğraf attım eski yan duruşunu ama buradaki yumuşak Gibi dokununca içeri gömülüyor, birkaç kişi çok arattım görsel masajla Zaman içinde geçtiğini söylemiş.siz ne yaptınız peki törpüleme düşündünüz muMerhaba
O bombe burun kemiğindemi
Yani eskiden orada kemer varmıydı ?
Benimde öyleydi ve maalesef gidmedi
Ödemler geçtikçe dahada belirgin oldu bende kemerdı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?