• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği olup da memnun olmadığınız doktorları ve nedenleri yazar mısınız?

lotusisa

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
118
35
13
29
2 ay once rinoplasti oldum sonuctan hic ama hic memnun degilim. Tam anlamiyla estetik faciasi oldu... doktor ismi vermek yasak mi tam bilmiyorum ama hangi doktorlardan uzak durmamiz gerektigini bilmeliyiz diye dusunuyorun. 1 sene sonra revizyon olacagim hem de estetik olmayi dusunenler varsa yardimci olabiliriz diye dusundum.

Gun gectikce kotu oluyor benim maalesef
doktoru söyler mısınız? istemiyorsanız baş harflerini ve nerede olduğunu söyler misiniz lütfen doktorun. kıme olduğunuzu söylemek nıye yasak olsun canım bu siteler bunun için var

İsim söyleniyor mı bilmiyorum ama s.. ayd… oldum İstanbulda. Kendisi sosyal medyada da burun estetiğinde ünlü ve çok fazla videoları var. Hiç ama hiç beğenmedim burun kötü değil ama yüzüme yakışan bir burun yapmadı kesinlikle eski halimi tercih ederdim. Hayatımın en büyük pişmanlığı oldu maalesef ki

Back
X