• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği olmak istiyorum

shannon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
1.587
844
648
Eskişehir
merhaba arkadaslar ortaokuldan beri ertelediğim burun estetiğini artık olmaya karar verdim ortaokulda top gelmişti burnuma ve egrilik var ancak su anda bebegim var 11 aylık ve ben dogum sebebiyle ücretsiz izindeyim hazır izindeyken ameliyat olmak istiyorum 2 ayım var iznim bitmesine sizlere sorum şu 2 ay yeterli bir süremi iyilesmek için ,ayrıca ameliyattan sonra sişlik,morluk oluyormu kızım beni görünce tanıyamaz yada korkar diye korkuyorum ama artık tıp ilerledi yinede cok fazla morluk yada sişlik oluyormu birde ben bebegimi emziriyorum hala acaba narkozdan sonrada emzirebilirmiyim fikirleri olan yardımcı olacak arkadaslar cevap yazarsanız cok ama cok sevinirim

canım
2 aylık hamileyken kaza sonucu burnum kırıldı ve aynı senin gibi yamuk duruyo bu durumdan çok şikayetciyim 3 ay sonra doğum yapcam ve temmuz-ağustos gibi ameliyat olmayı planlıyorum
formun dr.orhan murat özdemire sorular bölümünde doktora sordum ve doktor emzirirken önermiyoruz sadece acil müdahalelerde anestezi yapıyoruz dedi....
ama sezeryanda da anestezi yapıyolar ve anneler ayılır ayılmaz süt veriyo.

merhaba arkadaslar ortaokuldan beri ertelediğim burun estetiğini artık olmaya karar verdim ortaokulda top gelmişti burnuma ve egrilik var ancak su anda bebegim var 11 aylık ve ben dogum sebebiyle ücretsiz izindeyim hazır izindeyken ameliyat olmak istiyorum 2 ayım var iznim bitmesine sizlere sorum şu 2 ay yeterli bir süremi iyilesmek için ,ayrıca ameliyattan sonra sişlik,morluk oluyormu kızım beni görünce tanıyamaz yada korkar diye korkuyorum ama artık tıp ilerledi yinede cok fazla morluk yada sişlik oluyormu birde ben bebegimi emziriyorum hala acaba narkozdan sonrada emzirebilirmiyim fikirleri olan yardımcı olacak arkadaslar cevap yazarsanız cok ama cok sevinirim

slm,öncelikle bebegin hayırlı ugurlu olsun,2 ay iyileşmek için çok çok yeterli bi süre ama narkozdan sonra emzirebilirmisin bununla ilgili bi fikrim yok bunu cevrendeki herhangi bi doktora sorabilirsin yada internette doktorların siteleri var onlardan mail yoluyla ögrenebilirsin

slm arkadaşlar bende burun ameliyatı olmak istiyorum ama çok kararsızım kime olacağıma ben istda oturmuyorum fakat istda barış çaır ve nac çelik çok övülüyo tek bi olumsuz haberlerini görmedim ama ben karar vermekte çok zorlanıyorum lütfen bana yardımcı olun kimi seçsem

peerless canım emre ilhan lada bir görüş mutlaka...kendisi de sadece burun estetiği konusunda çalışan bir kbb uzmanı benim kuzenim ameliyat oldu revizyon ameliyatı idi ve çok memnun ....tavsiye ederim..

arkadaslar ben degil ama bir arkadasım samsun da hayati akbas a ameliyat oldu çok memnun oldu.çevresindekiler de görüntüsünden çok memnun.tavsiye ederim.

mrb bende 16 yaşındayım yaklaşık 4 sene önce burnumu kırmıştım =)
ve burnumda hem fiziksel hemde sağlık olarak sorunum var nefes almkta zorlanıyorum şu an liseye gidiyorum ama ameliyat olduktan sonra çok şişik oluyormuş duyduğuma göre ve bu beni korkuttu çünkü okulum var ve burnumun daha kötü olmasından korkuyorum sizce ameliyat olmalımıyım ....

tatlım burun ameliyatları 17 - 18 yaşında yapılmaya başlanıyor doktorlar tarafından
güvenilir ve başarılı bir doktora ameliyat olursan ve doktorun tavsiyelerine de ameliyat sonrasında harfiyen uyarsan bir sorunun olmaz, burun estetiği geçirip memnun olan çok arkadaşımız var

tatlım burun ameliyatları 17 - 18 yaşında yapılmaya başlanıyor doktorlar tarafından
güvenilir ve başarılı bir doktora ameliyat olursan ve doktorun tavsiyelerine de ameliyat sonrasında harfiyen uyarsan bir sorunun olmaz, burun estetiği geçirip memnun olan çok arkadaşımız var

17-18 yaştan itibaren yapılabiliyor mu cidden? kardeşim de istiyor da canım. ama henüz 15:30:

Back