• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Estetigi Oldum! :)

Benimkinin çalıştığı hastane zaten KBB hastanesi. Ağırlıklı olarak estetik yapılıyor. Ben bir daha burnumu açtırmak istemiyorum, net kararım. Kapalı revizyon olursa amenna, onu da yapacak iyi doktorlar aynı hastanede çalışıyor.

Sorun şu ki kendi doktorum o hastanenin sahibi. Diğer doktorlara gitmem de etik olmazmış. İnada binerse daha kötü olur diye de korkuyorum. İnanın ne yapacağımı şaşırdım çünkü 10. ay bitti ve ben burnumun bu şekilde kalmasını istemiyorum. Buraya fotoğraf atıp ağlayanların burunları benimkinden 50 kat daha iyi, inanın. Benim burnum bildiğiniz kemerli bir burnun küçüğü.
Kapalı da olsa açık da olsa ki benim kapalı yapıldı ona rağmen aşırı ödem topladı ve istediğim gibi de olmadı. Açıkçası daha kötüye gider diye revizyondan korkuyorum dolguyla halledebilir mi diye bir doktora danışacağım. Sizin de sadece kemer varsa belki ameliyatsız da halledilebilir

Kapalı da olsa açık da olsa ki benim kapalı yapıldı ona rağmen aşırı ödem topladı ve istediğim gibi de olmadı. Açıkçası daha kötüye gider diye revizyondan korkuyorum dolguyla halledebilir mi diye bir doktora danışacağım. Sizin de sadece kemer varsa belki ameliyatsız da halledilebilir
Dolgu geçici çözüm. O yüzden istemiyorum. :(

Arkadaslar merhaba,

Birkac ay oncesinde buraya doktor onerileri icin yazmistim. Sonunda kafama ve butceme uyan bir doktor bulup gectigimiz cumartesi ameliyatimi İzmir'de gerceklestirdim. Gayet basarili gecti, iki bucuk saat surmus. Kalin derili bir burnum vardi ve gercekten buyuktu, ayrica septum deviasyonu mevcuttu. Ameliyatta ise daha fazla sorun oldugunu fakat duzelttiklerini soylediler. On gorusmeye gittigim zaman burnumun pek fazla kucultulemeyecegini soylemislerdi fakat ameliyat sonrasi fotograflarda ise bekledigimden kucuk duruyordu. Su an henuz atel cikartilmadi, tamponlar alindi. Sabirsizlikla atelin cikartilmasi icin bekliyorum ki umarim gercekten buyuk bir burunla karsilasmam... 😭🤣 Sorulariniz varsa alabilirim.
Merhaba. Dr araştırıyorum ben de kalın deriliyim. Son halinizi merak ediyorum

Back