burun estetiği oldum :/

gitaros

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
88
5
296
39
Kocaeli
merhaba arkadaşlar
perşembe günü Dr Hakan Demir e burun ve üst göz kapağı estetiği oldum. burnum kemerli büyük ve ucu sola doğru yatıktı. böyle bir burunla rahat nefes alabiliyordum :) göz kapaklarımda da son 2 senede düşme başladı görüntüsü çok rahatsız ediyordu.
ameliyat sonrası ağrım olmadı ama sol yanağım mosmordu aynı şekilde gözlerimde. 2.gün sağ tarafım ve sol tarafım morarmaları arttı. dr um buz koydurmadı :/ acaba ondan mı çok şiş ve mor geziyorum hala. dikişlere hiçbişey sürme dedi. gözümdeki bantlar kendi düştü zaten. tamponlar cok rahatsız ediyor yarın onları alcak ama morarmanın bu kadar uzun sürmesi normal mi?

Ust goz kapagi ameliyatinda gece haric surekli buz koydugum halde sol goz altim feci morarmisti ve sismisti. Dr krem falanda vermemisti. Dusunu 2.nci gunden sonra alabilirsin demisti. 5.nci gun aldim dusu ve dusta cikti bantlarim. Evet dikislerine hic bir sey surme verdigi damlalari ve antibiyotigi kullan. Cok gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…