Burun estetiği oldum. Sizce nasıl olmuş

clarkvehelena

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2022
41
9
23
Selam kızlar. 2 ay 1 hafta oldu ameliyat olalı. Sizce burnum nasıl? Bana çok uzun ve gaga burnu gibi geliyor (özellikle gülünce) sizce de öyle değil mi ? Kalkıklığıda çok az. O kadar para verdim ona acırım:KK43:(Lütfen doğruyu söyleyin mutlu etmek için değil . BURNUMUN UZUN GÖRÜNTÜSÜ GECER Mİ? KALKIKLIĞI YETERLİ Mİ SİZCE? VE BURUN UCUM DAHA DA İNER Mİ?? uzun gösteriyor burnumu :KK43: doktorum geçecek merak etme diyor ama beni geçiştiriyormuş gibi geliyor bana. Tecrübesi olanlar bu konuda yazabilir mi lütfen:KK43:

Eklentiler

• IMG_20221116_220619.jpg
    IMG_20221116_220619.jpg
    89,9 KB · Görüntüleme: 1.574
Son düzenleme:
Bence burun sırtındaki ödem ucuna göre daha az, dediğin durum ondan oluyo olabilir.. baya kalın derili gibisin zor iner bu
Orta-kalın deriye sahipmişim. Evet doktorum da burun sırtında ödem nerdeyse kalmadı hep ucunda var dedi geçer merak etme diyor ama çoğu kişide geçmiyor diye görüyorum . Aşırı üzüyor bu durum beni ya :KK43: peki sizce kalkıklığı nasıl ?

Olmamış bu burun, burun ucundaki ödem dışında bir de fazla doku var ya da kıkırdak yüksek bırakılmış bilemedim.

Orta-kalın deriye sahipmişim. Evet doktorum da burun sırtında ödem nerdeyse kalmadı hep ucunda var dedi geçer merak etme diyor ama çoğu kişide geçmiyor diye görüyorum . Aşırı üzüyor bu durum beni ya :KK43: peki sizce kalkıklığı nasıl ?
Kalkıklığı iyi çok kalkık yapmamış ama düşük ya da düz de değil. Bence bi miktar düzelir bu o da iyi görünmesine yeter

Aslında kamera açısından olabilirdi. Az önce anlık çektim isterseniz tekrar bakın 🙏🙏🙏
Benim dediğim fotoğrafı kaldırdınız mı? Tam profilden ucu büyük duruyor. Hafif çapraz olunca daha normal duruyor, öyle fotoğraflar koymuşsunuz. O açı burnu daha kısa gösteriyor çünkü. Sanırım burun ucu öne, karşıya doğru uzun, o yüzden açı kayması olmayan tam düz profilde daha büyük duruyor. Benimki de biraz öyle.

Çirkin bir burun mu diyecek olursanız hayır değil derim. Kötü değil, bütüne bakınca güzelsinizdir de ama yapılı bir burun olmasına ve genel kabul görmüş estetik anlayışa göre yorum yaptım.

Benim dediğim fotoğrafı kaldırdınız mı? Tam profilden ucu büyük duruyor. Hafif çapraz olunca daha normal duruyor, öyle fotoğraflar koymuşsunuz. O açı burnu daha kısa gösteriyor çünkü. Sanırım burun ucu öne, karşıya doğru uzun, o yüzden açı kayması olmayan tam düz profilde daha büyük duruyor. Benimki de biraz öyle.

Çirkin bir burun mu diyecek olursanız hayır değil derim. Kötü değil, bütüne bakınca güzelsinizdir de ama yapılı bir burun olmasına ve genel kabul görmüş estetik anlayışa göre yorum yaptım.
Evet son fotoğrafı kaldırdım çünkü gerçekte öyle durmuyor ona göre yorum yapılsın istedim. Bu arada hem hafif çarpraz hem de tam yan görüntüde fotoğraf koydum. Zaten şuan yan profilden şikayetçiyim gaga burun görüntüsü var :KK43: bu arada teşekkür ederim yorumun için 🥺🙏❤️

Evet son fotoğrafı kaldırdım çünkü gerçekte öyle durmuyor ona göre yorum yapılsın istedim. Bu arada hem hafif çarpraz hem de tam yan görüntüde fotoğraf koydum. Zaten şuan yan profilden şikayetçiyim gaga burun görüntüsü var :KK43: bu arada teşekkür ederim yorumun için 🥺🙏❤️
Yani açıya göre değişiyor işte, o açıdan bakan biri o şekilde görür. Tam yan görüntü dedikleriniz yine %100 yan değil ve biraz aşağıdan çekilmiş gibi. O yüzden yan uzunluğunu tam yansıtmıyor olabilir. Ama kimse karşınıza geçip spesifik olarak o açıdan bakmayacak zaten, o yüzden çok takmaya da gerek yoktur belki. Ben kendimde takıyorum da o yüzden o noktaya vurgu yaptım galiba 😂

Supratipte fazlalik var. Yumuşak doku ya da kıkırdağı fazla bırakmış. Papagan burun görüntüsü var,bende de bu var. Burun ucuyla,burun sırtı orantısız. Burun uzun değil bana kalırsa,şekli iyi verememiş.

Kendiliğinden geçmez mi ? Sizin ne kadar oldu? Doktorum geçecek diyor doku değil bu ödem bu diyor ama bana pek inandırıcı gelmedi
Senin kadar degil ama orantisiz. Seninkisi daha kısa olduğu için biraz daha göze batıyor. Ödem indikçe daha da kötü hal aldı. Sadece uc değil,sırtta bir miktar inecek. 6.nci ayinda net belli olur.. hicbiri yapamadim demiyor zaten :)

Benim bantların çıktığı gün böyleydi. Sonra gitgide burun ucum küçüldü. Önden daha da geniş duruyordu. Yani bu fotoğrafta da burun ucum çok büyük durmuyor mesela. Bana profilden karşıya doğru uzun geliyor ama çenem geride olduğu için bana öyle geliyor da olabilir. Yani demem o ki en baştan belli oluyor aslında, sizin burun ucu ne kadar küçülebilir bilmiyorum.

Eklentiler

• 20221116_234542.jpg
    20221116_234542.jpg
    10,3 KB · Görüntüleme: 1.386
Benim bantların çıktığı gün böyleydi. Sonra gitgide burun ucum küçüldü. Önden daha da geniş duruyordu. Yani bu fotoğrafta da burun ucum çok büyük durmuyor mesela. Bana profilden karşıya doğru uzun geliyor ama çenem geride olduğu için bana öyle geliyor da olabilir. Yani demem o ki en baştan belli oluyor aslında, sizin burun ucu ne kadar küçülebilir bilmiyorum.
Benim de ilk çıktığında tıpkı sizinki gibi orantılıydı. Sonradan sırt kısmı inip supratip bölgesi öyle kaldı sonuç olarak gaga burun görüntüsü çıktı ortaya :KK43:

Benim de ilk çıktığında tıpkı sizinki gibi orantılıydı. Sonradan sırt kısmı inip supratip bölgesi öyle kaldı sonuç olarak gaga burun görüntüsü çıktı ortaya :KK43:
Hmm. Bende tam tersi en çok burun ucu küçüldü ve sırtla uyumsuzluk var, ters v deformitesi başlangıcı gibi. Doktor en geç burun ucu ödemi iner demişti bir de, ona rağmen. Peki önden nasıl duruyor burnunuz?

Hmm. Bende tam tersi en çok burun ucu küçüldü ve sırtla uyumsuzluk var, ters v deformitesi başlangıcı gibi. Doktor en geç burun ucu ödemi iner demişti bir de, ona rağmen. Peki önden nasıl duruyor burnunuz?
Önden çok güzel duruyor tek sıkıntı yan profilden görüntü. Şöyle göstereyim 2.hafta ve 2.ay fotoğrafım 🥺🥺 ne kadar da cirkin bi şey oldu öyle:KK43:

Eklentiler

• IMG_20221117_000412.jpg
    IMG_20221117_000412.jpg
    92,7 KB · Görüntüleme: 1.009
  • IMG_20221116_233900.jpg
    IMG_20221116_233900.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 1.131
Önden çok güzel duruyor tek sıkıntı yan profilden görüntü. Şöyle göstereyim 2.hafta ve 2.ay fotoğrafım 🥺🥺 ne kadar da cirkin bi şey oldu öyle:KK43:
Evet 2. haftada daha düz duruyor burun. Burda başka bir arkadaş vardı, burun ucunda bir yer fazla yara dokusu oluşturmuş, ucu düşmüş, acaba öyle bir şey mi oldu size de? Bilemedim.

Evet 2. haftada daha düz duruyor burun. Burda başka bir arkadaş vardı, burun ucunda bir yer fazla yara dokusu oluşturmuş, ucu düşmüş, acaba öyle bir şey mi oldu size de? Bilemedim.
Benimkinin ucu düşmemiş sırtı inmiş ve supratip bölge (uç kısmın sırtı) öylece kalmış veya daha fazla doku oluşmuş. Doktorum da 1 yıl kadar bekle uç kısım hep ödem diyor ama sosyal açıdan beni aşırı rahatsız ediyor ve hiç de ödem gibi durmuyor yani dimi

X