Burun estetiği oldum. Sizce nasıl olmuş

Benimkinin ucu düşmemiş sırtı inmiş ve supratip bölge (uç kısmın sırtı) öylece kalmış veya daha fazla doku oluşmuş. Doktorum da 1 yıl kadar bekle uç kısım hep ödem diyor ama sosyal açıdan beni aşırı rahatsız ediyor ve hiç de ödem gibi durmuyor yani dimi
Sosyal açıdan rahatsız edecek bir anormalliği yok. Kafanıza çok takmayın.

Fakat sırt nasıl o kadar çok inebilir, inebiliyorsa benimki niye inmedi de ucu indi diye düşünüyorum 😂 Ödem vardır hala, orası kesin ama sırtla burun ucu arası geçişi dümdüz yapabilecek kadar bir ödemin gidebileceğini düşünmüyorum.

Son yüklediğiniz iki görsel arasındaki fark şaşırtıcı.Sadece soldakini görsem kesin şişlik bu, iner derim ama sağdaki yan profil düşündürtüyor.Umarım iyileşmeniz istediğiniz şekilde tamamlanır.

Selam kızlar. 2 ay 1 hafta oldu ameliyat olalı. Sizce burnum nasıl? Bana çok uzun ve gaga burnu gibi geliyor (özellikle gülünce) sizce de öyle değil mi ? Kalkıklığıda çok az. O kadar para verdim ona acırım:KK43:(Lütfen doğruyu söyleyin mutlu etmek için değil . BURNUMUN UZUN GÖRÜNTÜSÜ GECER Mİ? KALKIKLIĞI YETERLİ Mİ SİZCE? VE BURUN UCUM DAHA DA İNER Mİ?? uzun gösteriyor burnumu :KK43: doktorum geçecek merak etme diyor ama beni geçiştiriyormuş gibi geliyor bana. Tecrübesi olanlar bu konuda yazabilir mi lütfen:KK43:
Anladığım kadarıyla kalın derili bi burnunuz var bu yüzden ödem toplamış. Ödemin kalın deride tamamen inmesi 1 seneyi bulur der doktorlar. Bence kalkıklığı iyi bu arada.

Burunda yapısal bir hasar bırakıldıysa ödemler indikçe daha kötü oluyor tecrübeyle sabit. Sizinki de ödem değil bence süreci bekle aşırı kötü olmazsa idare edersin kalan haliyle. Kusursuz burun estetiği herkese denk gelmiyor maalesef. Geçmiş olsun.

Şu videoyu izleyin:

İyileşme dokusu bazı insanlarda gereğinden fazla oluşuyor. Bunun sonucu burun ucu git gide büyüyor. Bazen tek çözümü kortizol oluyor. O yüzden kortizol yaptırırsanız çok değişebilir. Ucu minicik de kalabilir.

Kardeşimin de başına geldi. Burun ucu önce kocamanken kortizol iğnesi ile küçücük oldu. Ne kadar erken yapılırsa o kadar hızlı etki ediyor sanırsam.

Şu videoyu izleyin:

İyileşme dokusu bazı insanlarda gereğinden fazla oluşuyor. Bunun sonucu burun ucu git gide büyüyor. Bazen tek çözümü kortizol oluyor. O yüzden kortizol yaptırırsanız çok değişebilir. Ucu minicik de kalabilir.

Kardeşimin de başına geldi. Burun ucu önce kocamanken kortizol iğnesi ile küçücük oldu. Ne kadar erken yapılırsa o kadar hızlı etki ediyor sanırsam.

Yaa kaçıncı ayında oldu acaba ? Ve Benimki kadar büyük müydü?

Yaa kaçıncı ayında oldu acaba ? Ve Benimki kadar büyük müydü?
Sizinkinden daha büyüktü. Bantlar çıkınca oldu.

Bir anda şişti. 1.5 ay sonra falan kortizol yaptırmaya başladı. İlki az yaptıkları için çok etki etmedi. 3. ayda tekrar yaptılar ama çok daha fazla. Şimdi minicik oldu. 4. ayında şimdi.

Yukarıdaki videoda da ayrıntılı anlatılıyor.

Sizinkinden daha büyüktü. Bantlar çıkınca oldu.

Bir anda şişti. 1.5 ay sonra falan kortizol yaptırmaya başladı. İlki az yaptıkları için çok etki etmedi. 3. ayda tekrar yaptılar ama çok daha fazla. Şimdi minicik oldu. 4. ayında şimdi.

Yukarıdaki videoda da ayrıntılı anlatılıyor.
Benim doktorum ödem olduğunu söylüyor. Kortizondan bahsedersek 6 ay ile 1 yıl bekle diyecek muhtemelen. ısrar etmeli miyim acaba ya çok kafama takıyorum görünüşünü Son olarak ücretli mi ? Ücretliyse ne kadar ödediniz ?

Benim doktorum ödem olduğunu söylüyor. Kortizondan bahsedersek 6 ay ile 1 yıl bekle diyecek muhtemelen. ısrar etmeli miyim acaba ya çok kafama takıyorum görünüşünü Son olarak ücretli mi ? Ücretliyse ne kadar ödediniz ?
Ücretsiz yaptı. Ama ücret isterse bile verin. Önemli değil. Yeter ki azalsın şişlik.

Bence 3 4 ay bekleyin. Geçmezse yaptırın. Videodaki kadın 5 ayda mı ne yaptırmış. Sadece süreyi ne kadar uzatırsanız o kadar geç geçiyor anladığım kadarıyla. Bence her gittiğinizde söyleyin. En azından 3.aydan sonra yaptırmaya çalışın. Psikolojim bozuluyor deyip abartabilirsiniz durumu.

Ücretsiz yaptı. Ama ücret isterse bile verin. Önemli değil. Yeter ki azalsın şişlik.

Bence 3 4 ay bekleyin. Geçmezse yaptırın. Videodaki kadın 5 ayda mı ne yaptırmış. Sadece süreyi ne kadar uzatırsanız o kadar geç geçiyor anladığım kadarıyla. Bence her gittiğinizde söyleyin. En azından 3.aydan sonra yaptırmaya çalışın. Psikolojim bozuluyor deyip abartabilirsiniz durumu.

Anladım çokk teşekkür ederim ❤️🙏

X