Burun Estetiği Oldum Fakat Moralim Çok Bozuk

rosemoonnn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2022
73
19
Konu burun estetiğim değil arkadaşlar şöyle ki tamamen doktorumla alakalı. Burnumdan gayet memnunum. Benim ameliyatım normalde Cuma günüydü ama takvimin yoğunluğundan dolayı Cumartesi gününe ertelendi. Cumartesi günüde doktorumun klinik günü. Cumartesi ameliyat oldum fakat kimse doktorum ziyaretime kontrolüme gelmedi, kliniğe döndüklerinden dolayı. Sadece ameliyatımdan sonra uyanmadan önce annemle konuşmuş doktorum o kadar. Ama inanın çok moralim bozuldu, instagramdan bakıyorum hikayelerine hep hasta ziyaretlerinde bulunmuş bugün, video paylasmıslar. Bana bakmamasına inanın annemde bende çok üzüldüm. Burnumun acısına mı yanayım, başka bir şeye mi bilmiyorum.
Umarım sadece Cumartesi olduğumdan kaynaklıdır diye düşünmek istiyorum ama düşünemiyorum.Neden anlayamadım. Sormalı mıyım bunu 1.hafta kontrolünde sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence kesinlikle sorun. Güzel bi şekilde üzüldüğünüzü belirtebilirsiniz.
İndirim yaptıkları icin mi böyle yaptılar bilmiyorum ama kesinlikle belirteceğim bunu. Annemle cok üzüldük. Öncesi sonrası burun fotoğraflarımı da göremiyorum. Hiçbir şey belli değil, nasıl olduğunu bile bilmiyorum. 1.hafta kontrolünde doktordan istemem lazımmış.

Burnunuz güzel olursa, bunlari düşünmezsiniz bile. Ziyâret etmiş,etmemiş pek önemli değil. Önemli olan ameliyatin basarili geçmesi, zaman içinde belli olur. Ben burnumu beğenmiyorum ama doktorum ameliyat çıkışı odama geldi akşam saatlerinde,taburcu olmadan önce de 1 kez daha ziyaret etti.

Burnunuz güzel olursa, bunlari düşünmezsiniz bile. Ziyâret etmiş,etmemiş pek önemli değil. Önemli olan ameliyatin basarili geçmesi, zaman içinde belli olur. Ben burnumu beğenmiyorum ama doktorum ameliyat çıkışı odama geldi akşam saatlerinde,taburcu olmadan önce de 1 kez daha ziyaret etti.
Öyle tabiki önemli olan burun ama konusmak inanın isterdim. Çünkü haftaiçi aksama kadar hastanede olduklarını görüyorum, video paylaşılıyor. Görünce biraz moral bozuluyor. Benim ilk günüm de cok kötü geçti cunku çok zor bir ameliyat olmuş maalesef en azından konuşmak biraz olsun rahatlamak isterdim. Şansıma ameliyatta cumartesi gününe ertelendi normalde cumaydı. Cumartesi normalde ameliyat günü değilmiş ama ben cumartesi ameliyat oldum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncesi sonrası fotoğraflarımı birinci haftada gördüm.

Ben uyanmadan doktorum annemle konuştu.

Ben de aynı şeyleri yaşadım ama takmadım. 3.haftadayım ama burnumu beğeniyorum. Bir şey olmaz merak etmeyin. İşi yoğundur. Yetişmesi gereken yer vardır vs.

Öncesi sonrası fotoğraflarımı birinci haftada gördüm.

Ben uyanmadan doktorum annemle konuştu.

Ben de aynı şeyleri yaşadım ama takmadım. 3.haftadayım ama burnumu beğeniyorum. Bir şey olmaz merak etmeyin. İşi yoğundur. Yetişmesi gereken yer vardır vs.
Aaa sizde de mi öyle oldu? Ne bileyim hafta içi doktorum aksama kadar hastanede, ziyaret fotoğrafları videoları görünce biraz moralim bozuldu. Ben de şanssızım biraz , cumartesi ameliyat günü değilmiş ama benim ameliyatım cumartesi oldu , hemen kliniğe dönmek zorunda kaldılar

Aaa sizde de mi öyle oldu? Ne bileyim hafta içi doktorum aksama kadar hastanede, ziyaret fotoğrafları videoları görünce biraz moralim bozuldu. Ben de şanssızım biraz , cumartesi ameliyat günü değilmiş ama benim ameliyatım cumartesi oldu , hemen kliniğe dönmek zorunda kaldılar
Aynen. Aynısı oldu. Klinikte işleri vardır. Takmayın o kadar.

İndirim yaptıkları icin mi böyle yaptılar bilmiyorum ama kesinlikle belirteceğim bunu. Annemle cok üzüldük. Öncesi sonrası burun fotoğraflarımı da göremiyorum. Hiçbir şey belli değil, nasıl olduğunu bile bilmiyorum. 1.hafta kontrolünde doktordan istemem lazımmış.
Üzüldüyseniz belirtin mutlaka ama bence sadece burnunuza odaklanın benim dr da çok ilgisizdi. Ben uzun zaman oldu hatırlamıyorum ama isteyebilirsiniz bence kendi fotolarınızı. Siz söyleyin hocam öncesi sonrası atar mıısnız diye

Üzüldüyseniz belirtin mutlaka ama bence sadece burnunuza odaklanın benim dr da çok ilgisizdi. Ben uzun zaman oldu hatırlamıyorum ama isteyebilirsiniz bence kendi fotolarınızı. Siz söyleyin hocam öncesi sonrası atar mıısnız diye
Aslında herkese ilgili de bana ilgisizmiş gibi hissettim o olaydan sonra. Bilmiyorum. Tatlı bir doktor aslında. Moralim bozuldu o yüzden. Söyledim ama asistanı ameliyata giremediği icin fotoğraflar onda değilmiş. 1.hafta kontrolünde doktordan isteyebilirsiniz dedi bekliyorum mecburen.

Aslında herkese ilgili de bana ilgisizmiş gibi hissettim o olaydan sonra. Bilmiyorum. Tatlı bir doktor aslında. Moralim bozuldu o yüzden. Söyledim ama asistanı ameliyata giremediği icin fotoğraflar onda değilmiş. 1.hafta kontrolünde doktordan isteyebilirsiniz dedi bekliyorum mecburen.
Hiç üzülmeyin benim hem burnum iğrenç oldu hem ilgisizdi en azından sizin burnunuzla alakalı bi sorununuz yok. Diğer arkadaşlarda belirtmiş onlarında oyleymiş dr üzülmeyin 🥰

Sizi çok iyi anlıyorum bende ameliyat olacağım dr a indirim yap desem mi demesem mi diye çok düşünmüştüm ( olamadım ) dr herkese davrandığı şekilde de davransa acaba ben az verdim diye mi boyle diye düşüneceğimden çok emindim. Bence içinizi ferah tutun bunlar zihninizin oyunları. Eğer işin içinde indirim olmasaydı inanın böyle düşünmezdiniz. Doktorun Normali budur belki de öyle düşün 😊

Doktor hergün bisürü ameliyat yapıyor kimden ne kadar aldığını mı hatırlatacak… doktorun tavrı hiç önemli değil inanın güzel yaptıysa istediği gibi davransın. Ama bir sıkıntı varsa o zaman ilgilenmiyorsa o problem

X