• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği oldum burun sırtım geniş ve ucu çok kalkık

tattlicadii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2022
49
13
3
23
Kızlar ben 17 gün önce burun estetiği oldum burnumun sırtı çok geniş ve ucu kalkık önden hem geniş hem kalkık olduğu için resmen domuza benziyorum burnumun alçısı 6 gün önce çıktı 6 gündür ne uyuyorum ne yemek yiyorum nede psikolojim yerinde bu şekilde insan içine çıkmak istemiyorum bu durum geçici mi iner mi burun sırtım da değişiklik olur mu

Eklentiler

• E5D12C41-64FD-4B52-822C-91677EB2737B.jpeg
    E5D12C41-64FD-4B52-822C-91677EB2737B.jpeg
    74,1 KB · Görüntüleme: 2.573
  • 002A14F3-117A-4BF0-A410-8D9AC84FEA09.jpeg
    002A14F3-117A-4BF0-A410-8D9AC84FEA09.jpeg
    51,2 KB · Görüntüleme: 2.108
Kızlar ben 17 gün önce burun estetiği oldum burnumun sırtı çok geniş ve ucu kalkık önden hem geniş hem kalkık olduğu için resmen domuza benziyorum burnumun alçısı 6 gün önce çıktı 6 gündür ne uyuyorum ne yemek yiyorum nede psikolojim yerinde bu şekilde insan içine çıkmak istemiyorum bu durum geçici mi iner mi burun sırtım da değişiklik olur mu
17 günde burnun şekli tam oturmaz zaten şu anki gibi kalmaz burnunuz kalkık olmuş evet ama bana kötü gibi de gelmedi siz nasıl bir burun istemiştiniz

17 günde burnun şekli tam oturmaz zaten şu anki gibi kalmaz burnunuz kalkık olmuş evet ama bana kötü gibi de gelmedi siz nasıl bir burun istemiştinb
17 günde burnun şekli tam oturmaz zaten şu anki gibi kalmaz burnunuz kalkık olmuş evet ama bana kötü gibi de gelmedi siz nasıl bir burun istemiştin

Burun güzel ama sırtı fazla almış. Doğal istiyorsanız sırtı daha düz bırakması lazım. Ucu güzel, sırtı bence bir tik daha yüksek olmalıydı. Kendi burnunuzun fotosu var mı

Burnunuz çok kalkık degil ve şişlikler gidince daha da oturacak. Burun sırtı ödemden dolayı daha kalın görünüyor olabilir. Bilmiyorum, ben çok beğendim. Bende bayramdan sonra olacağım ve sırtını biraz kavisli isteyeceğim. Kavisli burunlar bana daha kadınsı geliyor.

Odemler gidince yüzünüze çok yakıştığını göreceksiniz bence. ağlayıp, uzuleceginize sevinin. 🙂

Burun güzel ama sırtı fazla almış. Doğal istiyorsanız sırtı daha düz bırakması lazım. Ucu güzel, sırtı bence bir tik daha yüksek olmalıydı. Kendi burnunuzun fotosu var mı
Burnunuz çok kalkık degil ve şişlikler gidince daha da oturacak. Burun sırtı ödemden dolayı daha kalın görünüyor olabilir. Bilmiyorum, ben çok beğendim. Bende bayramdan sonra olacağım ve sırtını biraz kavisli isteyeceğim. Kavisli burunlar bana daha kadınsı geliyor.

Odemler gidince yüzünüze çok yakıştığını göreceksiniz bence. ağlayıp, uzuleceginize sevinin. 🙂
Umarım dediğiniz gibi olur

bikaç ay geçtikten sonra iskelet yapısı daha belirgin olcak, ucu da hafif düşer. ben beğendim burnunuzu. Ben de doğal isteyerek yaptırdım, şimdi diyorum o kadar doğal olmasa da olurmuş :D simetri sorunu yoksa, sağdan soldan düzgünse burnunuz, bence bikaç ay geçince beğeneceksiniz.

Ben burun estetiği olmadım, ben meme büyütenlerdenim 😂
Burun estetiğinden anlamam, burun sırtı falan bilmiyorum ama bence güzel olmuş :)
Zaten arkadaşlar da zamanla oturacak demiş

bikaç ay geçtikten sonra iskelet yapısı daha belirgin olcak, ucu da hafif düşer. ben beğendim burnunuzu. Ben de doğal isteyerek yaptırdım, şimdi diyorum o kadar doğal olmasa da olurmuş :KK70: simetri sorunu yoksa, sağdan soldan düzgünse burnunuz, bence bikaç ay geçince beğeneceksiniz.

Eklentiler

• D5DD6EC8-A092-4909-BFA6-F81021E38BBA.jpeg
    D5DD6EC8-A092-4909-BFA6-F81021E38BBA.jpeg
    84,6 KB · Görüntüleme: 1.480
bikaç ay geçtikten sonra iskelet yapısı daha belirgin olcak, ucu da hafif düşer. ben beğendim burnunuzu. Ben de doğal isteyerek yaptırdım, şimdi diyorum o kadar doğal olmasa da olurmuş :KK70: simetri sorunu yoksa, sağdan soldan düzgünse burnunuz, bence bikaç ay geçince beğeneceksiniz.
Doğal burun isteyenlerin sonradan pişman olduklarını ya da keşke bu kadar doğal olmasaydı dediklerini çok duydum. Burnunuzu görebilir miyim acaba? Ne kadar doğal olmuş merak ettim 🙂

Burnum böyle moralim çok bozuluyor aynaya baktıkça uç kıkırdak kısmı yukarıya göre fazla
Doktorunuz kimdi? Bence dört beş ay bekleyin, son halini gorun, uzulecekseniz öyle uzulun.

Burnunuza bakıyorum, çıkıntı yok, kavis gayet iyi, ucu da güzel, siritacak bir kalkiklik değil. Sizi daha da gençleştirmis bu burun. Birkaç yaş kucultmus sanki. 🙂 bekleyin derim. Başka bir sorun çıkmazsa, burnunuzun sisi inince beğeneceksiniz bence.

Ben burun estetiği olmadım, ben meme büyütenlerdenim 😂
Burun estetiğinden anlamam, burun sırtı falan bilmiyorum ama bence güzel olmuş :)
Zaten arkadaşlar da zamanla oturacak demiş
İnşallah
Doğal burun isteyenlerin sonradan pişman olduklarını çok duydum. Burnunuzu görebilir miyim acaba? Ne kadar doğal olmuş merak ettim 🙂
hiç doğal olmadı
Doktorunuz kimdi? Bence dört beş ay bekleyin, son halini gorun, uzulecekseniz öyle uzulun.

Burnunuza bakıyorum, çıkıntı yok, kavis gayet iyi, ucu da güzel, siritacak bir kalkiklik değil. Sizi daha da gençleştirmis bu burun. Birkaç yaş kucultmus sanki. 🙂 bekleyin derim. Başka bir sorun çıkmazsa, burnunuzun sisi inince beğeneceksiniz benc

Eklentiler

• 76EC5310-8D7C-4AD9-A3C5-ADCF2B99F8A8.jpeg
    76EC5310-8D7C-4AD9-A3C5-ADCF2B99F8A8.jpeg
    84,6 KB · Görüntüleme: 1.727

Burnunuza bakıyorum, çıkıntı yok, kavis gayet iyi, ucu da güzel, siritacak bir kalkiklik değil. Sizi daha da gençleştirmis bu burun. Birkaç yaş kucultmus sanki. 🙂 bekleyin derim. Başka bir sorun çıkmazsa, burnunuzun sisi inince beğeneceksiniz bence.
İnşallah dediğiniz gibi olur moralim biraz da olsa yerine geldi teşekkür ederim

Doğal burun isteyenlerin sonradan pişman olduklarını ya da keşke bu kadar doğal olmasaydı dediklerini çok duydum. Burnunuzu görebilir miyim acaba? Ne kadar doğal olmuş merak ettim 🙂
özelden göndereyim :) pişman da sayılmam ama bir kere iyi bi hekimle ameliyata girince maksimum performans talep edebilirdim :D

tattlicadii, ucu kesinlikle oturacak zamanla. moralinizi hiç bozmayın bu aşamada.

özelden göndereyim :) pişman da sayılmam ama bir kere iyi bi hekimle ameliyata girince maksimum performans talep edebilirdim :KK70:

tattlicadii, ucu kesinlikle oturacak zamanla. moralinizi hiç bozmayın bu aşamada.
İnşallah hepinize çok teşekkür ederim etrafımdaki insanlardan daha çok moral veriyorsunuz 🧡

Back