• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği oldum burun sırtım geniş ve ucu çok kalkık

Hım. Kesinlikle fazla kavis vermiş, zamanla burun oturunca kavis daha da belirginlesirse sonuç revizyona gider ve sırtın geri dönüşü yok ancak kaburga kıkırdağı alınarak tekrar dolduruluyor. İyileşme sürecini biraz bekleyin 6 aydan sonra burun ucu oturunca bu kadar fark olmayabilir, burun ucu sisi inince sirt ile butunlese de bilir.

Hım. Kesinlikle fazla kavis vermiş, zamanla burun oturunca kavis daha da belirginlesirse sonuç revizyona gider ve sırtın geri dönüşü yok ancak kaburga kıkırdağı alınarak tekrar dolduruluyor. İyileşme sürecini biraz bekleyin 6 aydan sonra burun ucu oturunca bu kadar fark olmayabilir, burun ucu sisi inince sirt ile butunlese de bilir.
Benim de en korkutuğum şey bu

Benim de en korkutuğum şey bu
Umarım revizyona gerek duymazsınız. Şu an burnunuz kötü gözükmüyor siz doğal istediğiniz için gözünüze batmış ama zaten ameliyattan sonra burnun oturması 1 yılı bulur yani şu an gördüğünüz şekli aynı zamanda şiş ve oturmamış hali

Kızlar ben 17 gün önce burun estetiği oldum burnumun sırtı çok geniş ve ucu kalkık önden hem geniş hem kalkık olduğu için resmen domuza benziyorum burnumun alçısı 6 gün önce çıktı 6 gündür ne uyuyorum ne yemek yiyorum nede psikolojim yerinde bu şekilde insan içine çıkmak istemiyorum bu durum geçici mi iner mi burun sırtım da değişiklik olur mu
Ucu şu an çok şiş. Bir yıl içinde bambaşka bir görünüme kavuşacak.Şimdiden üzülmeyin bence.Güzel görünüyor burnunuz 💗

Kızlar ben 17 gün önce burun estetiği oldum burnumun sırtı çok geniş ve ucu kalkık önden hem geniş hem kalkık olduğu için resmen domuza benziyorum burnumun alçısı 6 gün önce çıktı 6 gündür ne uyuyorum ne yemek yiyorum nede psikolojim yerinde bu şekilde insan içine çıkmak istemiyorum bu durum geçici mi iner mi burun sırtım da değişiklik olur mu
güzel olmuş bence de burnunuz asimetri görünmüyor ve şişlikler indiğinde daha da kibar ve zarif görünecek yüzünüze de uyumlu özelden doktorunuz kimdi yazar mısınız rica etsem

özelden göndereyim :) pişman da sayılmam ama bir kere iyi bi hekimle ameliyata girince maksimum performans talep edebilirdim :KK70:

tattlicadii, ucu kesinlikle oturacak zamanla. moralinizi hiç bozmayın bu aşamada.
doktorunuz kimdi acaba? ben de görebilir miyim burnunuzu :) ben de doğal istiyorum ama gittiğim doktorun doğal çizimi acaba biraz daha iddialı olsa mı mutlu olurum dedirtti bana da :KK70:

Umarım revizyona gerek duymazsınız. Şu an burnunuz kötü gözükmüyor siz doğal istediğiniz için gözünüze batmış ama zaten ameliyattan sonra burnun oturması 1 yılı bulur yani şu an gördüğünüz şekli aynı zamanda şiş ve oturmamış hali
Burun sırtımdan dolayı duyacakmışım gibi geliyor biraz umarım ucuyla sırtı güzel bir şekilde kendine gelir oturur dualarını bekliyorum
doktorunuz kimdi acaba? ben de görebilir miyim burnunuzu :) ben de doğal istiyorum ama gittiğim doktorun doğal çizimi acaba biraz daha iddialı olsa mı mutlu olurum dedirtti bana da :KK70:
Kocaeli izmit Konak Hastanesi Sinem daşlı ama burnum tam oturmadan Şuanlık tavsiye etmiyorum

Burun ameliyatı sonrası ödem hemen geçmiyor,burun ucuda ilk yapıldığı gibi kalkık kalmıyor,17 gün çok erken burun ameliyatı sonrası en erken 3/6 ay arası oturur şekli merak etmeyin.Burun kavisinizde bir değişiklik olmaz ki fikrimce çok güzel olmuş ama o genişlik ve kalkıklık azalacak ödem nedeniyle abartılı görünüyor,merak etmeyin günden güne azalacak

Burun ameliyatı sonrası ödem hemen geçmiyor,burun ucuda ilk yapıldığı gibi kalkık kalmıyor,17 gün çok erken burun ameliyatı sonrası en erken 3/6 ay arası oturur şekli merak etmeyin.Burun kavisinizde bir değişiklik olmaz ki fikrimce çok güzel olmuş ama o genişlik ve kalkıklık azalacak ödem nedeniyle abartılı görünüyor,merak etmeyin günden güne azalaca

Back