- 8 Temmuz 2022
- 49
- 13
- 3
- 23
- Konu Sahibi tattlicadii
Umarım çok teşekkür ederimŞuan sorun ettiğiniz şeyler, birkaç ay sonra iykiniz olur umarım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım çok teşekkür ederimŞuan sorun ettiğiniz şeyler, birkaç ay sonra iykiniz olur umarım.
Benim de en korkutuğum şey buHım. Kesinlikle fazla kavis vermiş, zamanla burun oturunca kavis daha da belirginlesirse sonuç revizyona gider ve sırtın geri dönüşü yok ancak kaburga kıkırdağı alınarak tekrar dolduruluyor. İyileşme sürecini biraz bekleyin 6 aydan sonra burun ucu oturunca bu kadar fark olmayabilir, burun ucu sisi inince sirt ile butunlese de bilir.
Umarım revizyona gerek duymazsınız. Şu an burnunuz kötü gözükmüyor siz doğal istediğiniz için gözünüze batmış ama zaten ameliyattan sonra burnun oturması 1 yılı bulur yani şu an gördüğünüz şekli aynı zamanda şiş ve oturmamış haliBenim de en korkutuğum şey bu
Ucu şu an çok şiş. Bir yıl içinde bambaşka bir görünüme kavuşacak.Şimdiden üzülmeyin bence.Güzel görünüyor burnunuzKızlar ben 17 gün önce burun estetiği oldum burnumun sırtı çok geniş ve ucu kalkık önden hem geniş hem kalkık olduğu için resmen domuza benziyorum burnumun alçısı 6 gün önce çıktı 6 gündür ne uyuyorum ne yemek yiyorum nede psikolojim yerinde bu şekilde insan içine çıkmak istemiyorum bu durum geçici mi iner mi burun sırtım da değişiklik olur mu
İnşallahBende 11 gün önce oldum pantlar dün açıldı henuz cok begendim sadece biraz kalik oda duzelir insallah
Sıkıntı yapılı olduğunun belli olması değil inanın ki dua edin lütfen içime sinsin ilerleyen zamanlardaBen çok beğendim burnunuzu evet yapılı olduğu belli ama belli olmayacaksa neden yaptırıyoruz
güzel olmuş bence de burnunuz asimetri görünmüyor ve şişlikler indiğinde daha da kibar ve zarif görünecek yüzünüze de uyumlu özelden doktorunuz kimdi yazar mısınız rica etsemKızlar ben 17 gün önce burun estetiği oldum burnumun sırtı çok geniş ve ucu kalkık önden hem geniş hem kalkık olduğu için resmen domuza benziyorum burnumun alçısı 6 gün önce çıktı 6 gündür ne uyuyorum ne yemek yiyorum nede psikolojim yerinde bu şekilde insan içine çıkmak istemiyorum bu durum geçici mi iner mi burun sırtım da değişiklik olur mu
doktorunuz kimdi acaba? ben de görebilir miyim burnunuzu :) ben de doğal istiyorum ama gittiğim doktorun doğal çizimi acaba biraz daha iddialı olsa mı mutlu olurum dedirtti bana daözelden göndereyim :) pişman da sayılmam ama bir kere iyi bi hekimle ameliyata girince maksimum performans talep edebilirdim
tattlicadii, ucu kesinlikle oturacak zamanla. moralinizi hiç bozmayın bu aşamada.
Burun sırtımdan dolayı duyacakmışım gibi geliyor biraz umarım ucuyla sırtı güzel bir şekilde kendine gelir oturur dualarını bekliyorumUmarım revizyona gerek duymazsınız. Şu an burnunuz kötü gözükmüyor siz doğal istediğiniz için gözünüze batmış ama zaten ameliyattan sonra burnun oturması 1 yılı bulur yani şu an gördüğünüz şekli aynı zamanda şiş ve oturmamış hali
Kocaeli izmit Konak Hastanesi Sinem daşlı ama burnum tam oturmadan Şuanlık tavsiye etmiyorumdoktorunuz kimdi acaba? ben de görebilir miyim burnunuzu :) ben de doğal istiyorum ama gittiğim doktorun doğal çizimi acaba biraz daha iddialı olsa mı mutlu olurum dedirtti bana da
Burun ameliyatı sonrası ödem hemen geçmiyor,burun ucuda ilk yapıldığı gibi kalkık kalmıyor,17 gün çok erken burun ameliyatı sonrası en erken 3/6 ay arası oturur şekli merak etmeyin.Burun kavisinizde bir değişiklik olmaz ki fikrimce çok güzel olmuş ama o genişlik ve kalkıklık azalacak ödem nedeniyle abartılı görünüyor,merak etmeyin günden güne azalacakKızlar ben 17 gün önce burun estetiği oldum burnumun sırtı çok geniş ve ucu kalkık önden hem geniş hem kalkık olduğu için resmen domuza benziyorum burnumun alçısı 6 gün önce çıktı 6 gündür ne uyuyorum ne yemek yiyorum nede psikolojim yerinde bu şekilde insan içine çıkmak istemiyorum bu durum geçici mi iner mi burun sırtım da değişiklik olur mu
Burun ameliyatı sonrası ödem hemen geçmiyor,burun ucuda ilk yapıldığı gibi kalkık kalmıyor,17 gün çok erken burun ameliyatı sonrası en erken 3/6 ay arası oturur şekli merak etmeyin.Burun kavisinizde bir değişiklik olmaz ki fikrimce çok güzel olmuş ama o genişlik ve kalkıklık azalacak ödem nedeniyle abartılı görünüyor,merak etmeyin günden güne azalaca
Ucu çok kavisli burun sırtımın çökmesinden korkuyorumBen gayet beğendim neyini begenmedinizki
Ucu cok kavisli degil burun sirti daha yuksek oldumuda guzel durmuyorUcu çok kavisli burun sırtımın çökmesinden korkuyorum
Bilmiyorum napıcamı hiç bilmiyorum cidden kafayı yiyorum psikolojim iyice bozuldu olmakla bitmiyo süreci çok yorucu ölmek bile istedim o dereceUcu cok kavisli degil burun sirti daha yuksek oldumuda guzel durmuyor