Burun estetiği olanlar

Yalnız ben sizin gibi memnun değilim görenlerin ağzı açıkta kalsa dediğim işin esprisi çok kötü günler geçirdim

İlk zamanlardaki halimde ablam yurtdısındaydı görmemişti cok iyi oldu tesekkur ederim özlem hanım sanırım burnunuzuda yaptıracakmıssınız büyük bir değişim sizi bekliyor desenize :))
Merhabalar benim sorunum biraz daha farklı ve önemli çünkü kendim için değil annem için araştırma icerisindeyim. Annemin yüz germe ameliyatında ihtiyacı var çok hassas bi konu hem ameliyatin kendisi hem de kişi annem olunca daha bi hassas oldum. Sanırım bu konu için bilgi alabilecegim en doğru adresteyim suan. Yardımcı olabilirsiniz çok mutlu olucam

Merhaba ben ameliyat oldum yüz germe ve alt ust göz kapagı özlem hanımda gördü klinikte sonuctan cok memnunuz aynı ameliyatı paylasmasakta aynı doktoru paylasıyoruz bu yüzden cok sanslıyız sitede ozan beyın numarası var bende ilk olarak ordan ulaşmıştım kendisiyle iletişime gecmenizi öneririm gecmis olsun baska sorularınız varsa süreç hakkında tecrubelerimi anlatabilirim
Merhabalar benim sorunum biraz daha farklı ve önemli çünkü kendim için değil annem için araştırma icerisindeyim. Annemin yüz germe ameliyatında ihtiyacı var çok hassas bi konu hem ameliyatin kendisi hem de kişi annem olunca daha bi hassas oldum. Sanırım bu konu için bilgi alabilecegim en doğru adresteyim suan. Yardımcı olabilirsiniz çok mutlu olucam

Gidip görüşmek ile hic bir şey kaybetmezsiniz . Eminim doğru yerde olduğunuzu farkedeceksiniz

Ben sadece alt göz kapağı ameliyatı oldum ve göz altlarıma yağ enjeksiyonu yaptırdım Ve hiç memnun kalmadım bu konuyla ilgili tecrübelerimi paylaşabilirim diğer işlemler için yorum yapamam çünkü herhangi birini yaptırmadım

Merhaba ben ameliyat oldum yüz germe ve alt ust göz kapagı özlem hanımda gördü klinikte sonuctan cok memnunuz aynı ameliyatı paylasmasakta aynı doktoru paylasıyoruz bu yüzden cok sanslıyız sitede ozan beyın numarası var bende ilk olarak ordan ulaşmıştım kendisiyle iletişime gecmenizi öneririm gecmis olsun baska sorularınız varsa süreç hakkında tecrubelerimi anlatabilirim
Sonucun hissedilir boyutta farkedilecegine inanıyorum ama süreçte çok önemli bizim için.mesela ne kadar sisiyor morluklar ne kadar surede geçiyor dikisler ne kadar surede alınıyor yada aliniyormu iki tur dikiş varmış sanırım ağrısı olucak mi en çok tedirgin olduğumuzda şişlikler çok uzun sure devam edecekmiş ?

Bende 2,5 ay fazlaca kalan şişliklerden ve simetrik erimeyen yağlardan kaynaklı hala çıkıntılar halinde bazı yerlerde olan bazı yerlerde olmayan yağlardan başka sonuçta farkedilir bir değişiklik olmadı

Sonucun hissedilir boyutta farkedilecegine inanıyorum ama süreçte çok önemli bizim için.mesela ne kadar sisiyor morluklar ne kadar surede geçiyor dikisler ne kadar surede alınıyor yada aliniyormu iki tur dikiş varmış sanırım ağrısı olucak mi en çok tedirgin olduğumuzda şişlikler çok uzun sure devam edecekmiş ?
İsterseniz size fotoğrafımı gönderebilirim

Tabi bu sizin bileceğiniz şey bakın burada sık karşılaşırsınız aynı doktora yaptırıp memnun olanda var olmayanda en doğru kararı kendiniz verirsiniz

Tabiki gönderirim ben sadece göz altlarıma yağ enjeksiyonu yaptırdım diyorum ya ben çok sıkıntılı bir süreç geçirdim bir çoğu benim yaşadığımı yaşamamış olabilir

X