Aşırı kalkık burnumdan rahatsız olup revizyon ameliyatı oldum 11 gün önce :) bu konuda tecrübeliyimburnun dümdüz olmayacak ama bu kadar kalkık da kalmayacak, tabi doktoruna danışman en sağlıklısı olur
Çok geçmiş olsun sadece ucu icin mi oldunuz bu aradaAşırı kalkık burnumdan rahatsız olup revizyon ameliyatı oldum 11 gün önce :) bu konuda tecrübeliyimburnun dümdüz olmayacak ama bu kadar kalkık da kalmayacak, tabi doktoruna danışman en sağlıklısı olur
Benimkinin inmiş hali böyleydiGözle görünür bir inme oluyor mu peki, sizin ilk goruntunuz de bu kadar kalkık miydi ?
Üst kısımlara dolgu yapıldı uç kısma daha doğal olacak şekilde revizyon yapıldıÇok geçmiş olsun sadece ucu icin mi oldunuz bu arada
Doktor çok hafif daha düşük göreceksin dedi fakat süreci beklemek, o tedirginliği yaşamak çok zor, dolayısıyla yaşayan kişilerin yorumları iyi geliyor açıkçasıGecmis olsun. Burun deliklerin hic de kocaman degil oncelikle. Burun ucu icin de doktorun disinda kimse bilemez dusup dusmeyecegini. Sen de soylemissin teknik meselesi. Buradan kim ne derse yanlis olur. Herkes iyi niyetle cevap veriyor burda bence ama dogru bilgi olmayinca insan olumsuz etkileniyor. Doktoruna sor canim.
benimki dusmedi 1 seneyi gectiMerhaba 2 hafta önce burun estetiği oldum. Doktora çok kalkık bir burun istemedigimi özellikle belirtmiştim, o da az kaldırdığını söyledi fakat burnum çok kalkık oldu. Bu burun sizce zamanla düşer mi, benzer süreçlerden gectiyseniz, yorumlarinizi bekliyorum. Bazı tekniklerde hiç düşme olmuyormuş, çok endişeliyim. Bir de burnun orta kısmı asagida durduğu için yandan bakınca burun deligim kocaman gorunuyor. Açık ameliyat oldum acaba o kısmın da şişliği iniyor mu ? Burnun yüksekliği sizlerde değişti mi ? Yardımcı olabilecek tecrübeli kişiler yorum yapabilirse çok mutlu olurum.
Bana doktor bir miktar düşme olacağını söyledi, size söylemiş miydi, bir de şişlik vs de geçince daha inim görmediniz mi ?benimki dusmedi 1 seneyi gecti
hep klasik dusecek derler zaten. sadece sislikler geciyo benim burnum hala kalkik ve kendimden mefret ediyorumBana doktor bir miktar düşme olacağını söyledi, size söylemiş miydi, bir de şişlik vs de geçince daha inim görmediniz mi ?
Bana fotoğraf gönderme şansınız var mıhep klasik dusecek derler zaten. sadece sislikler geciyo benim burnum hala kalkik ve kendimden mefret ediyorum
maalesef kendime bakamiyorum bileBana fotoğraf gönderme şansınız var mı
Umarım düşündüğünüz gibi değildir, benimkine yakin bir görüntü var mı merak ettim açıkçası sizdemaalesef kendime bakamiyorum bile
Teşekkür ederimFazla kalkik evet ama alnin kucuk, cenen kucuk falan bana kotu gelmedi. Abes durmamis sende. Bence kafani
düşme oluyor cnm beklemen lazım aylar alıyorDoktor çok hafif daha düşük göreceksin dedi fakat süreci beklemek, o tedirginliği yaşamak çok zor, dolayısıyla yaşayan kişilerin yorumları iyi geliyor
Çok teşekkür ederim içimi ferahlattınızdüşme oluyor cnm beklemen lazım aylar alıyor
evet kisa ve kalkikUmarım düşündüğünüz gibi değildir, benimkine yakin bir görüntü var mı merak ettim açıkçası sizde
Merhaba 2 hafta önce burun estetiği oldum. Doktora çok kalkık bir burun istemedigimi özellikle belirtmiştim, o da az kaldırdığını söyledi fakat burnum çok kalkık oldu. Bu burun sizce zamanla düşer mi, benzer süreçlerden gectiyseniz, yorumlarinizi bekliyorum. Bazı tekniklerde hiç düşme olmuyormuş, çok endişeliyim. Bir de burnun orta kısmı asagida durduğu için yandan bakınca burun deligim kocaman gorunuyor. Açık ameliyat oldum acaba o kısmın da şişliği iniyor mu ? Burnun yüksekliği sizlerde değişti mi ? Yardımcı olabilecek tecrübeli kişiler yorum yapabilirse çok mutlu olurum.
Not: Şimdiden mesajlar ile kendi sürecini paylaşan çok değerli insanlar bana çok iyi geldi. İyi ki varsınız