Arkadaslar burun estetigi oldum burun suan biliyorum cok yeni(15-16 gunluk)
Ama ben cok panik biriyim suanda burnum bana cok kisa kalkik ve genis geliyo ;(
Bna yardim edin gidikce daha kalkik olmasindan korkuyorum ben ozellikle kalkik olmamasini istemistim sizce ne olucak lutfen yardim edin[/QUO oncwlikle cok gecmis olsunn doktorunuz kimdi acaba? Ben ameliyat olmadım ama olanlar genelde bir süre sonra indiğini söylüyor ins sizinki de iner eminim hem sis olduğundan da geniş gözüküyor olabilir
Kotu dusununce direk panik oluyorum malesef aynaya bkinca cook kalkik oldugunu gorup uzuluyorum sen oldun mu?Şuan çok şiş daha inecek o endişelenme ödemler gidince çok güzel olacak(şişlikler) yalnız burun ucunun tamamen inmesi 1 yıl sürer gün geçtikçe küçüldüğünü anlarsın
Ay insallah :)evet bende oldum benim 1 ay oldu bu hafta burun ucu için masaj verecek doktorum. benimde burun ucum şiş ve şuan çok yeni olduğunu biliyorum şuanki burnun senin gerçek burnun değil çok daha iyisi sabırlı ol canım
Arkadaslar burun estetigi oldum burun suan biliyorum cok yeni(15-16 gunluk)
Ama ben cok panik biriyim suanda burnum bana cok kisa kalkik ve genis geliyo ;(
Bna yardim edin gidikce daha kalkik olmasindan korkuyorum ben ozellikle kalkik olmamasini istemistim sizce ne olucak lutfen yardim edin
bende soru sormak istiyorumm. Bugun 6.gunum ve alçım alındı bandaj takıldı o ara aynaya baktım ve ne göreyim o ben degildimm iki gozumun arasında perde var gbiydi gozlerim birbirinden apayrıktıBen geçtiğimiz ekim ayında ameliyat oldum. Aslında burnunun tam şekli yaklaşık olarak 3. ayda belli oluyor. Geri kalan aylarda çok ufak bir şişlik kalıyor sonrasında o da kaybolup gidiyor.
Burnunda bant olduğu için şimdi kalkık gelmesi normal. Ben de kendi burnumu biraz daha kalkık istiyordum hatta bant çıkınca biraz hayal kırıklığına uğradım. O kalkıklık bantla birlikte yok oldu.
Genişlik kısmını çok normal daha 2 hafta olmuş ameliyat olalı için rahat olsun küçülecek burnun :) Başka sorun olursa da sorabilirsin.
gussa ne demek istiyorsun gözlerin mi şişti?bende soru sormak istiyorumm. Bugun 6.gunum ve alçım alındı bandaj takıldı o ara aynaya baktım ve ne göreyim o ben degildimm iki gozumun arasında perde var gbiydi gozlerim birbirinden apayrıktı(( burnumun alt kalın ksmiyla ust ince olmasi gereken yer neredyse ayni kalinlikta daha 1 hafta önce guzel guzel bkan gozlerim yok artik ltfn yardm edinn duzeliymu
iki gozumun arası cok kalin ve gozlerim birbirndn ayri duruyor dmk istdmgussa ne demek istiyorsun gözlerin mi şişti?
Korkma canim dedigin sey cooooook dogal herkeste oluyo 6.aydan sonra goz olayida cozuluyi merak etme:)iki gozumun arası cok kalin ve gozlerim birbirndn ayri duruyor dmk istdm
Benim ki bantlarda cikti ama hala fazla kalkik geliyo ;(Ben geçtiğimiz ekim ayında ameliyat oldum. Aslında burnunun tam şekli yaklaşık olarak 3. ayda belli oluyor. Geri kalan aylarda çok ufak bir şişlik kalıyor sonrasında o da kaybolup gidiyor.
Burnunda bant olduğu için şimdi kalkık gelmesi normal. Ben de kendi burnumu biraz daha kalkık istiyordum hatta bant çıkınca biraz hayal kırıklığına uğradım. O kalkıklık bantla birlikte yok oldu.
Genişlik kısmını çok normal daha 2 hafta olmuş ameliyat olalı için rahat olsun küçülecek burnun :) Başka sorun olursa da sorabilirsin.
ay cok sagol ya:))Korkma canim dedigin sey cooooook dogal herkeste oluyo 6.aydan sonra goz olayida cozuluyi merak etme:)
bende soru sormak istiyorumm. Bugun 6.gunum ve alçım alındı bandaj takıldı o ara aynaya baktım ve ne göreyim o ben degildimm iki gozumun arasında perde var gbiydi gozlerim birbirinden apayrıktı(( burnumun alt kalın ksmiyla ust ince olmasi gereken yer neredyse ayni kalinlikta daha 1 hafta önce guzel guzel bkan gozlerim yok artik ltfn yardm edinn duzeliymu
Şişkinlikler tamam da kalkıklık?daha çok erken 3 aya vucüt ödemleri atmaya başlıyor şimdi yavaş yavaş anca kavislenecek burnunuz oturacak. benim alçım çıktığında burnumun ucu çok şişti sonradan düzeldi yarın 1 aylık olacak burnum endişe etmeyin. birde tuzlu şeyler yemeyin ödem yapıyor ödem söktürücü çaylar filan için bazılarında çok şişme oluyor bende öyle bir şişlik olmadı ama burun ucum şişti biraz o da düzeldi gibi ama hala şiş diyor doktorum
kalkıklıklarda geçer anca oturucak burnunuz. ben doktorumun sitesinde okumuştum ameliyat sonrası burnunuz kalkık görünebilir yazıyordu. herkeste etkisi farklı sanırım inşallah istediğiniz gibi olur herşeyç. siz yine bir doktorunuza danışın ve aynaya bakmamaya çalışın şu sıralar zamanla burnunuzun oturduğunu göreceksiniz.Şişkinlikler tamam da kalkıklık?