• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği olanlar ya da revizyonlar bakabilir mii

Poncikellabeybii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2021
84
17
38
25
Arkadaşlar bu açtığım kaçıncı konu bilmiyorum ama burnuma aşırı taktım ağlayıp duruyorum napıcam ben diye. Bugün arkadaşımla fotoğraf çekindim burun ucum güldükçe düşmüş aşırı moralim bozuldu fotoğraflara bakarken ağlayıp duruyorum. Bi bakın, tavsiye vs verin nolur napayım ben bu burnu? Yandan çektiğim fotoğraflarda iyi duruyor sonra bi önden çekiniyorum ucu düşük hiç yapılmamış gibi. Benim gibi olan Ankara'da yaşayıp sonrasında revizyon yaptıran doktorundan memnun kalanlar paylaşabilir mi? Bir yol gösterin kurban olayım ya🤲🏻 Aşağıya hem ön kameradan hem arkadan çektiklerini koyacağım

Eklentiler

• IMG_20220726_200925.jpg
    IMG_20220726_200925.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 348
  • IMG_20220726_200856.jpg
    IMG_20220726_200856.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 346
  • IMG_20220726_200822.jpg
    IMG_20220726_200822.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 350
  • IMG_20220726_200753.jpg
    IMG_20220726_200753.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 353
Burun kötü değil ama iyi de değil.Sadece ucunu düzeltebilir gibi.Esabil Eker var Ankara da arkadasim ameliyat oldu kendisine ve memnundu.

Arkadaşlar bu açtığım kaçıncı konu bilmiyorum ama burnuma aşırı taktım ağlayıp duruyorum napıcam ben diye. Bugün arkadaşımla fotoğraf çekindim burun ucum güldükçe düşmüş aşırı moralim bozuldu fotoğraflara bakarken ağlayıp duruyorum. Bi bakın, tavsiye vs verin nolur napayım ben bu burnu? Yandan çektiğim fotoğraflarda iyi duruyor sonra bi önden çekiniyorum ucu düşük hiç yapılmamış gibi. Benim gibi olan Ankara'da yaşayıp sonrasında revizyon yaptıran doktorundan memnun kalanlar paylaşabilir mi? Bir yol gösterin kurban olayım ya🤲🏻 Aşağıya hem ön kameradan hem arkadan çektiklerini koyacağım
Gülerken düşüyor demişsiniz, e hani gülerken foto? ☺️

Doktorun kim? Katılıyorum kötü bir burnun yok ama üzülerek söylüyorum ki evet kalkık durmuyor daha önce bende gidip yaptırdım ama benim de ucu düştü şimdi harıl harıl ikinci doktoru arıyorum ve seni o kadar iyi anlıyorum ki. Sana tavsiyem kesinlikle doktorunla konuş burun ucu düştü de düzeltmek zorunda versin işinin hakkını arkasında dursun ilk etapta gidip yeni bir doktor arama revizyon ameliyatları çok pahalı ve yeni bir doktora güvenmek çok yıpratıcı zor maddi manevi yoruyor insanı. O yüzden ilk olarak yapan doktora gitmelisin ve düzeltmeli burnun tam olarak iyileştiğinde

Doktorun kim? Katılıyorum kötü bir burnun yok ama üzülerek söylüyorum ki evet kalkık durmuyor daha önce bende gidip yaptırdım ama benim de ucu düştü şimdi harıl harıl ikinci doktoru arıyorum ve seni o kadar iyi anlıyorum ki. Sana tavsiyem kesinlikle doktorunla konuş burun ucu düştü de düzeltmek zorunda versin işinin hakkını arkasında dursun ilk etapta gidip yeni bir doktor arama revizyon ameliyatları çok pahalı ve yeni bir doktora güvenmek çok yıpratıcı zor maddi manevi yoruyor insanı. O yüzden ilk olarak yapan doktora gitmelisin ve düzeltmeli burnun tam olarak iyileştiğinde
Devlette yaptırdım asla yapacağını düşünmüyorum ki bi daha gitmem de. Şu an birilerini araştırıyorum Furkan karaloğlunun yaptığı burunları beğendim ama nasıl biri bilmiyorum tabii. İlk işim birikim yapıp düzelttirmek burnumu, psikolojik olarak kötü hissediyorum artık

3 ay dertlenmek için çok erken bir süre hala ödemli bir burnu var kesin sonucu 1 yılda alırsın. Burnun da hiç kötü gözükmüyor. Benim burnum 1 - 1,5 yılda oturmuştu.

Benim burnum kalkıktk zaten, ameliyat sırasında kaldırma işlemi yapılmadı o konuyu bilemiyorum o yüzden, ama demek istediğim şu anki halinin burnunun son hali olmadığı ve daha da küçüleceği. Ki 3 aylık daha eğer böyle kalsa bile buna şu an yapabileceğin bir şey yok revizyonlar 1 yıl sonra yapılıyor en erken. Elinden bir şey gelmeyecek durumlara kafanı takmak yerine tadını çıkar, gayet güzel gözüken bir burnun var ilerde ne olacağını düşünerek neden strest yapasın şu anki güzelliğinin tadını çıkarmak varken.

Back