- 30 Aralık 2022
- 419
- 606
- 29
- Konu Sahibi merlinurse
Arkadaşlar merhaba ben 11 ay önce rinoplasti operasyonu oldum. Deliklerimin arasında eşitsizlik var sizce küçültmek için tekrar operasyon yaptırmalı mıyım?
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben burnunu cok begendim eskisinden coook guzel olmus. Domuz burnu goruntusu yok bana kalirsa tam o kivama gelmeden birakmis kaldirmayi. 1. Ay ve 11. Ay arasinda da fark var biraz inmis bence. Delikler arasinda esitsizlik var ama benim orjinal burnumda da biri buyuk biri kucuk. Burnun rtasinda bolumu de sen cook ince ince inceledigin icin farkediyosun bana kalirsa. Ben olsam bunun icin operasyon yaptirmazdm. Ameliyatsiz burun bile yillar gectikce dusuyo zaten. Ben bi iki yila tam istedigin kivamda olacagini dusundum.
Ya çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için etraftan çok olumsuz yorum almaya başladım bende o yüzden iyice takıntı haline getirmeye başladım bakın şimdi instagramdan çekindiğim fotoğrafı koyacağım orda daha belirgin bahsettiğim sorun.Ben burnunu cok begendim eskisinden coook guzel olmus. Domuz burnu goruntusu yok bana kalirsa tam o kivama gelmeden birakmis kaldirmayi. 1. Ay ve 11. Ay arasinda da fark var biraz inmis bence. Delikler arasinda esitsizlik var ama benim orjinal burnumda da biri buyuk biri kucuk. Burnun rtasinda bolumu de sen cook ince ince inceledigin icin farkediyosun bana kalirsa. Ben olsam bunun icin operasyon yaptirmazdm. Ameliyatsiz burun bile yillar gectikce dusuyo zaten. Ben bi iki yila tam istedigin kivamda olacagini dusundum.
KatılıyorumBen burnunu cok begendim eskisinden coook guzel olmus. Domuz burnu goruntusu yok bana kalirsa tam o kivama gelmeden birakmis kaldirmayi. 1. Ay ve 11. Ay arasinda da fark var biraz inmis bence. Delikler arasinda esitsizlik var ama benim orjinal burnumda da biri buyuk biri kucuk. Burnun rtasinda bolumu de sen cook ince ince inceledigin icin farkediyosun bana kalirsa. Ben olsam bunun icin operasyon yaptirmazdm. Ameliyatsiz burun bile yillar gectikce dusuyo zaten. Ben bi iki yila tam istedigin kivamda olacagini dusundum.
Doktoruma sorduğumda derimden için kalın da değil ince de değil demişti Etrafımdaki insanlar annem dahil eski burnun daha güzeldi şimdi kötü görünüyor diyip moralimi bozuyorlar. Ameliyat olduğumdan beri burnum biraz iner diye bekledim ama inmedi üstüne bir de eğik bir görüntü oluşunca ve fotoğraflara da yansıyınca çok üzülüyorum.Merhaba hiç üzülecek kadar bişey görmedim.benimde burun deliklerim eşit değil ve dr a ameliyatla eşitleyelir misiniz dediğimde eşit olmaz dedi kaldı ki kalkıklık iyidir çünkü zamanla biraz düşme oluyormuş.o payın bırakılması gerek.kalın derilimiydiniz acaba?
Eski burnunuzda sizde güzelmişsiniz aslında ihtiyacınız yokmuş ama ah biz kadınlar daha güzel neden olmasınki zor bir burunda değil aslında dr lar burun deliğini neden eşitleyemiyorlar allah aşkına çok mu zor yani ben burnunuzu beğendim sadece delikler eşit değil zamanla ineceğinide düşünüyorum.inmese bile bu haliyle güzel.şimdilik kurcalamayın daha kötü olmasın derimDoktoruma sorduğumda derimden için kalın da değil ince de değil demişti Etrafımdaki insanlar annem dahil eski burnun daha güzeldi şimdi kötü görünüyor diyip moralimi bozuyorlar. Ameliyat olduğumdan beri burnum biraz iner diye bekledim ama inmedi üstüne bir de eğik bir görüntü oluşunca ve fotoğraflara da yansıyınca çok üzülüyorum.
Beni o kadar mutlu ettiniz ki gerçekten çok teşekkür ederim Allah her şeyi gönlünüze göre versin inşallah İnşallah zamanla daha güzel olur bu süreç hep beklemeyle sabretmeyle geçiyor.Eski burnunuzda sizde güzelmişsiniz aslında ihtiyacınız yokmuş ama ah biz kadınlar daha güzel neden olmasınki zor bir burunda değil aslında dr lar burun deliğini neden eşitleyemiyorlar allah aşkına çok mu zor yani ben burnunuzu beğendim sadece delikler eşit değil zamanla ineceğinide düşünüyorum.inmese bile bu haliyle güzel.şimdilik kurcalamayın daha kötü olmasın derim
Çok teşekkür ederim Umarım yazarlar şuan çok ihtiyacım var birilerinin bir şeyler demesineSizdende razı olsun.umarım size şans getirir ve zamanla daha güzel olur.bakalım bu konuda tecrübeliler bir yazsın yorum yapsın onlar ne diyecek için daha ferahlar belki
Ben bu fotida sadece burun deliginin birini digerinden kucuk goruyorum. Ama dedihim gibi benimki de boyle. Herkesinki genelde birbirinden farklidir zaten. Insanlar iyi olsa da iyi demezler zaten o yuzden kmseye fikrini sormayin. Ben begendim vallaYa çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için etraftan çok olumsuz yorum almaya başladım bende o yüzden iyice takıntı haline getirmeye başladım bakın şimdi instagramdan çekindiğim fotoğrafı koyacağım orda daha belirgin bahsettiğim sorun.
Bana zaman ayırıp cevap verdiğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beni.Ben bu fotida sadece burun deliginin birini digerinden kucuk goruyorum. Ama dedihim gibi benimki de boyle. Herkesinki genelde birbirinden farklidir zaten. Insanlar iyi olsa da iyi demezler zaten o yuzden kmseye fikrini sormayin. Ben begendim valla
Sizinde burun ameliyatı tecrübeniz var mı? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.bende konu açtım fakat kimseden reaksiyon almadımBen bu fotida sadece burun deliginin birini digerinden kucuk goruyorum. Ama dedihim gibi benimki de boyle. Herkesinki genelde birbirinden farklidir zaten. Insanlar iyi olsa da iyi demezler zaten o yuzden kmseye fikrini sormayin. Ben begendim valla
Malesef bende de aynı sorun var kolumella yamuk dikilmişArkadaşlar merhaba ben 11 ay önce ünlü bir doktora rinoplasti operasyonu yaptırdım. Doktorumdan hafif kalkık hafif kavisli önden domuz burnu gibi görünmeyen yandan değil (yani önden görünüşün benim için daha önemli olduğunu kastettim.) önden görünüşü güzel bir burun istediğimi söylemiştim. Ama doktorum kavisi ve kalkıklığı çok abartmış bir yıl içinde oturur dedi ama benim burnum ameliyat olduğu günden beri aynı kalkıklıkta daha önemli sorun ise şu; Kolumella (burun deliklerinin arasında kalan burun deliğini ayıran kısım) eğik duruyor sanki dik değil çapraz dikilmiş. Burun deliklerim karşıdan bakıldığında dikkat çekici şekilde eşitsiz biri büyük biri küçük duruyor. 8. Ay kontrole gittiğim zaman 12 ay dolduktan sonra gel lokal anesteziyle tabanı düzeltelim kanadıda küçültelim ama tabanı düzeltirsek kolumella kısmı dudak çizgilerinin arasında kalmayacak bunu kabul ediyorsan gel dedi. Ameliyattan önce böyle bir sorunum yoktu ameliyattan sonra böyle bir sorun gelişti. Başına böyle bir şey gelen var mı? Burnum domuz burnu gibi görünüyor bu saatten sonra sanki artık burnumun kalkıklığı da inmez gibi lütfen bana bir akıl verin.
Sizin ne kadar zaman oldu ve ne yapmayı düşünüyorsunuz ve bana fotoğraf yollayabilir misiniz acaba?Malesef bende de aynı sorun var kolumella yamuk dikilmiş
Yollarım özelden. Siz de alttan resim varsa yollar mısınız? Benim doktorum birşey söylemiyor yamuk diktiğini de kabul etmedi henüz nostril retrainer veriyor ama bu şekilde düzelmeyeceği kesinSizin ne kadar zaman oldu ve ne yapmayı düşünüyorsunuz ve bana fotoğraf yollayabilir misiniz acaba?