Burun estetiği olan kızlar destek (resimli)

Merhaba. Göz arası mesafe ödemden dolayı çok görünüyor. Oranın ödemi çok geçmeden bitiyor zaten o konuda endişelenmeyin. Burundaki ödemin gitmesi zaman alır biraz sabır lazım. Onun dışında kalkıklık 2.ayın sonuna kadar inmeli. Burun ucu oturunca eskisi kadar kalkık olmuyor. Benim burun ucum 1.ay sonunda oturmuştu ve ilk zamanlardaki kalkık burun sorunu ortadan kalkmıştı. Onun dışında kavis olması çok iyi olmuş bence. Yüzünüze yakışmış ve ölçülü kavis olmuş bence. En son fotoğrafta bana göre soldaki burun deliği diğerine göre büyük sanırım. Ya da kafanızı eğdiğiniz için mi öyle görünüyor bilemiyorum. Normalde ilk zamanlar benim de burun deliklerim asimetrikti ödem geçtikçe asimetri de gitti. Umarım sizin de öyle olur.

Merhaba Sondaki fotoğraf eski burnum evet bir deliği küçük bir deliği büyüktü. Eğrilikte vardı, benim şu an sıkıntı yaptığım şey yeni burnumda yukarıdaki kemiklerimin belirginleşmemesi (17. Günüm) burnum yok gibi görünüyorum maalesef

17 gün konuşmak için çok çok erken yalnız. Moralinizi bozmayın. Doktorum bana masaj önermişti burnun oturması için. Çok bastırmadan yapılması iyi olur bence. Benim derim kalın olduğu için ödem bende geç iyileşti. Eğer sizin de deriniz kalınsa süreç uzar.

Bence gayet güzel olmuş, dert etmeyin. Zamana bırakın :)

dudak küçülmesi ödemden oluyor bende de oldu ama eski haline dönecek hatta burun daha estetik durduğundan dudaklar daha bile dolgun görünmeye başlayacak biraz sabır! Benim 11 ay oldu hala zaman zaman ödem oluyor masaj yapıca dağılıyor ama tabii benim fark ettiğim bir şey bu kimse anlamıyor. Bir yıl geçmeden sonucu bilemezsiniz o yüzden olumsuz yorumlardan etkilenmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…