Kızlar burnum yandan az eğri göründüğü için ve bundan rahatsızlık duyduğum için yıllardır burun estetiği olmak istiyordum. Ameliyata girmeden önce doktoruma yüz ifademi bozmayacak asla kalkık ve kavisli olmayan tamamen doğal görünümlü bir burun istediğimi söylemiştim. Fakat kendisi tam tersini yapmış, şu an önden bakıldığında burun deliklerim görünüyor, aynı zamanda aşırı kavisli bir burun yapmış, resmen burun duvarım yok, göz arasındaki mesafem bayağı fazla görünüyor, çünkü aşırı çöktürmüş sanırım
çok aşırı mutsuzum, depresyonunun eşiğindeyim, kendime aynadan bakamıyorum, çünkü eski ben yok. Çok tuhaf hissediyorum. Kalkıklığı ve kavisi inanılmaz derece moralimi bozuyor. Kavisle yapılmış olan kalkıklık düşüyor mu arkadaşlar? Burnum ve ağzım arasındaki mesafe aşırı arttı, küçük domuz yavrusu gibiyim. Burun ucumda aşırı yuvarlak geliyor. Aşırı ödemli olduğunu söyledi doktorum düşecek tarzında konuştu kendisi de ilgili bir doktor ama ben bayağı kötüyüm. Yüzüm aşırı değişti ve güzelleşmek için değilde çirkinleşmek için yapılmış bir operasyon geçirmiş gibi hissediyorum. Deneyimli arkadaşlar yazsa çok mutlu olacağım
(En sondaki fotoğrafım ise eski burnum, ona hasretim şu an
)