• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği olacağım yardım

gulizuslu35

Guru
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
40
0
296
İzmir
Kızlar ben bir ay içinde burun estetiği olacağım ve benim 21 aylık bi kızım var ameliyat sonrası
İlk iki gün sadece kızımda ve evle ilgilenecek biri var sizce çok zorlanır mıyım bu süreçte
Ayrıca doktorum açık yöntemle yapacak ameliyatı 10 gün aşçıda kalacakmış doktoruma
İstediğim burun konusunda anlaştım ama ameliyat sonrası beni endişelendiriyor tecrübelerinizi
Paylaşın lütfen. :18:

Merhaba, ben de cuma günü ameliyat oldum ve benim de 3 yaşında bir oğlum var, pazartesiden beri evdeyim, hiç bir sıkıntı yaşamadım, süreci kolay atlattım diyebilirim. Gerçi oğlum gündüzleri Kreşte oluyor ama yine kahvaltısını falan yaptırıp yolluyorum, E evdeyken de hazır raporluyken halledeyim diye dünyanın işini yapıyorum evde, yine hazır evdeyken yapayım diye çok sık yapamadığım yemekleri falan yapıyorum.

Bence birkaç noktaya dikkat edersen sorun yaşamazsın, ilki burnunun üzerine eğilme, eğilmen gerekirse dizlerini kırıp çök:) eğilince biraz şişiyor ve rahatsızlık hissediyorsun zaten, ikincisi de yavrudan burnunu koru, ufakların ne yapacağı belli olmuyor. 3. Sü evin sıcaklığını çok yüksek tutmamaya çalış, yine şişlik yapıyor, benzer şekilde yemek yaparken ocağın, fırının üzerine eğilme.
Bir de ilk birkaç gün burnun tıkalı olacağı için gece uykusu sorun olabiliyor, dolayısıyla uykusuz kalınca gündüz yorgunluk halsizlik vs olabilir, çocukla zor olabilir bu durumda. Ben uyudum gece de o yüzden öyle bir sorunum olmadı ama ihtimal dahilinde diye söylüyorum.

Şimdiden hakkında hayırlısı olsun, gönlüne göre olsun inşallah.
Dediğim gibi genel olarak çok zor bir süreç değil bence

Kızlar ben bir ay içinde burun estetiği olacağım ve benim 21 aylık bi kızım var ameliyat sonrası
İlk iki gün sadece kızımda ve evle ilgilenecek biri var sizce çok zorlanır mıyım bu süreçte
Ayrıca doktorum açık yöntemle yapacak ameliyatı 10 gün aşçıda kalacakmış doktoruma
İstediğim burun konusunda anlaştım ama ameliyat sonrası beni endişelendiriyor tecrübelerinizi
Paylaşın lütfen. :18:

En büyük tavsiyem ufaklıktan kesınlıkle burnunu koru ve cok eğilme. Gerisi cokta zor gecmio açıkcası. 1-2 gün tanmponlar zorlar. Sonra rahat edersin ;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba ben de geçen hafta çarşamba oldum ameliyat ama benim ilk 4 gün kimseyi görecek gözüm olmadı geceleri nefes almakta zorlandığım için ve düz yatamadığım için sürekli olarak uyanmak zorunda kaldım ve bu yüzden bitkinlik oldu 4 gün sonra ayaklandım ama yine de çok fazla hareket temizlik vs yapmaya kalkınca burnum kanıyor dikkatli olmakta fayda var kolay gelsin

Vallahi ben ymk konularına tahammül edemiodum çok kötü geliodu saolsun annem 15 gün geldi baktı evle ilgilendi o açıdan zor olur senin için

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar anladığım kadarıyla beni zorlayacak olan kızım inşallah sorunsuz atlatırım bi sorun çıkmaz ameliyat acısı falan olmuyo diyo herkes birde doktorum klasik tamponlardan kullanmaktan yana ortası delikli tamponları her ihtimale karşı kanama olursa diye kullanmak istemiyor sizin tamponlarınız nasıldı peki ?

Merhaba, ben de cuma günü ameliyat oldum ve benim de 3 yaşında bir oğlum var, pazartesiden beri evdeyim, hiç bir sıkıntı yaşamadım, süreci kolay atlattım diyebilirim. Gerçi oğlum gündüzleri Kreşte oluyor ama yine kahvaltısını falan yaptırıp yolluyorum, E evdeyken de hazır raporluyken halledeyim diye dünyanın işini yapıyorum evde, yine hazır evdeyken yapayım diye çok sık yapamadığım yemekleri falan yapıyorum.

Bence birkaç noktaya dikkat edersen sorun yaşamazsın, ilki burnunun üzerine eğilme, eğilmen gerekirse dizlerini kırıp çök:) eğilince biraz şişiyor ve rahatsızlık hissediyorsun zaten, ikincisi de yavrudan burnunu koru, ufakların ne yapacağı belli olmuyor. 3. Sü evin sıcaklığını çok yüksek tutmamaya çalış, yine şişlik yapıyor, benzer şekilde yemek yaparken ocağın, fırının üzerine eğilme.
Bir de ilk birkaç gün burnun tıkalı olacağı için gece uykusu sorun olabiliyor, dolayısıyla uykusuz kalınca gündüz yorgunluk halsizlik vs olabilir, çocukla zor olabilir bu durumda. Ben uyudum gece de o yüzden öyle bir sorunum olmadı ama ihtimal dahilinde diye söylüyorum.

Şimdiden hakkında hayırlısı olsun, gönlüne göre olsun inşallah.
Dediğim gibi genel olarak çok zor bir süreç değil bence

Canım cuma ameliyat oldum pazartesiden beri eveyim yazmışsın hastanede 3 gece mi kaldın 1 gece kalınmıyo mu âmin canım inşallah hayırlısı olur

Yok Cnm c.tesi çıktım da Pazartesi'ye kadar gündüzleri annemlerde kaldım. Ondan ptesi yazmıştım. Ptesiden sonra evde yanlızdım ama

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar anladığım kadarıyla beni zorlayacak olan kızım inşallah sorunsuz atlatırım bi sorun çıkmaz ameliyat acısı falan olmuyo diyo herkes birde doktorum klasik tamponlardan kullanmaktan yana ortası delikli tamponları her ihtimale karşı kanama olursa diye kullanmak istemiyor sizin tamponlarınız nasıldı peki ?

Bana kullandığı tamponların silikon olup eski tip olmadığını rahatlıkla nefes alabilceğimi söylemişti doktor ama öyle olmadı maalesef çok fazla akıntı olduğundan o da kuruyup tıkandı ayrıca bu tip tamponların alımında eskisi gibi canınız acımıyo demişti ama benim bugün canımdan can gitti kan sızıntılarından dolayı kuruyan tamponu söküp aldı resmen ve benim canım tatlı değildir gözlerimden yaşlar aktı gitti her türlü zor bir iş ama sağlık ama güzellik için katlanmak zorundayız malesef

Back