• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burun estetiği ödemi

Bende de var o sertlik ödem diyorlar ama doktora sorduktan sonra yazarsan sevinirim

Bende 3.aya gireceğim ama ucu hala top gibi kanatlarım çok küçük o yüzden geçeceğini düşünüyorum ama bir yandan da sabırsızlanıyorum geçicek mi geçmeyecek mi diye merak ediyorum son halini bu bekleme süreci çok zormuş

Merhaba,benim de 23. günüm,ağrı sızı olmadı,morluklar ve yüzümdeki şişlikler 1,5 hafta içinde geçti ama burnum tabi ki de kocaman :) şekli güzel görünüyor şuan ama bakalım.Ellediğim zaman da şişlikler elime geliyor zaten,onları kafaya takmıyorum ama benim sorunum,sağ tarafımda alına çıkan kısımda,tam burnumun kenarında tırnak izi gibi bir iz var,elleyince de kemik geliyor elime ve acıyor da,bakışlarımda da sanki yine sağ gözüm bir garip bakıyor,aynaya bakmaya korkar oldum vallahi,sizinde böyle sorunlarınız oldu mu,bir bileniniz varsa içimin rahatlaması ya da doktora koşmam için cevaplarınızı bekliyorum.Kontrole 1 ay sonra gidicem,bu izde geçti geçicek diye hergün bakıyorum ama değişiklik yok,inşallah önemsizdir,yorumlarınızı bekliyorum

10 sene önce kendisine burun ameliyatı oldum, keşke olmasaymışım. Sakın diyorum, sakın sakın. Revizyona 25-35 bin vereceğim şimdi onun yüzünden.

siz kime oldunuz ilk ameliyatınızı acaba? ameliyat sonrası için en az 6 ay beklediniz mi revizyon için beklemek gerekmez mi? acele etmeyin revizyonu iyi araştırın.

kızlar ödem olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Benim bugün 23. Günüm. Yandan güzel Önden geniş duruyor eskisi gibi asabım bozuluyor. F09C0DB6-BAC7-4E3E-94C9-389BA79427EE.jpeg F1795984-4E25-4EB0-B8A2-0CFF4A8549A1.jpeg

Prof. Dr. Uğur Koçer, maalesef. Revizyon için doktor arıyorum
Siz de arkadaşımın yaptığını yapmışsınız o da sizin gibi plastik cerraha yaptırdı rinoplastiyi hiç memnun kalmadı. Burun yanlarında çökme oldu nefes alamıyordu. Revizyonu kulak burun boğaz doktoruna oldu ilk ameliyatından 2 sene sonra. Şuan gayet memnun herşeyden önemlisi nefes alıyorum diyor: Ben de onun tavsiyesi ile aynı doktorayarın ilk ameliyatımı olacagım. Dilerseniz ben ameliyattan memnun Kalırsam sizinle görüşümü paylaşırım

Siz de arkadaşımın yaptığını yapmışsınız o da sizin gibi plastik cerraha yaptırdı rinoplastiyi hiç memnun kalmadı. Burun yanlarında çökme oldu nefes alamıyordu. Revizyonu kulak burun boğaz doktoruna oldu ilk ameliyatından 2 sene sonra. Şuan gayet memnun herşeyden önemlisi nefes alıyorum diyor: Ben de onun tavsiyesi ile aynı doktorayarın ilk ameliyatımı olacagım. Dilerseniz ben ameliyattan memnun Kalırsam sizinle görüşümü paylaşırım
Siz kime yaptıracaksınız? Revizyon mu sizin ameliyatınız?
Sorun plastik cerrah olması değil, Türkiye'de en iyi burun ameliyatı yapanların yarısı plastik cerrah. Mesele doktorda bitiyor. Ben şanssız çıktım.

Siz kime yaptıracaksınız? Revizyon mu sizin ameliyatınız?
Sorun plastik cerrah olması değil, Türkiye'de en iyi burun ameliyatı yapanların yarısı plastik cerrah. Mesele doktorda bitiyor. Ben şanssız çıktım.
Ben ankaradayım iki doktor önerdi arkadaşlarım biri eren taştan diğeri ihsan kuzucu. Ben ihsan kuzucuya olacağım. Eren taştan 25 bin istedi ilk ameliyatımı olacağım. Bütçem yetmedi. İhsan bey ise ilk ameliyata 9 bine anlaştık. Arkadaşımın revizyonunu 16 bine yapmıştı dediğim gibi gayette memnun. Ameliyatımı yarın yapacak biraz heycanlıyım bu arada ilk muayeneyi ücretsiz yaptı.

Merhaba burun kanadınızda çukur mı var yanlış görüyor da olabilirim bende de aynı durum var
Aynaya baktığımda çukur göremiyorum ama fazlaca bir şişlik var belki o çukur gibi görünmüş olabilir size. Korkuyorum ya şişliği geçmezse diye. Kalın deriliyim önden şiş ve büyük durması beni üzüyor doktor zamanla incelecek zarifleşecek dedi ama bakalım

Aynaya baktığımda çukur göremiyorum ama fazlaca bir şişlik var belki o çukur gibi görünmüş olabilir size. Korkuyorum ya şişliği geçmezse diye. Kalın deriliyim önden şiş ve büyük durması beni üzüyor doktor zamanla incelecek zarifleşecek dedi ama bakalım
Benimki de böyle. 1 ay oldu. Fotoğrafta daha belirgin çıkıyor ama bariz belli bir çukurum var. Ödemdir umarım benimki de

Eklentiler

• 7714ECFC-E49D-46FE-B83D-F85A2A01D8FC.jpeg
    7714ECFC-E49D-46FE-B83D-F85A2A01D8FC.jpeg
    102,8 KB · Görüntüleme: 361
Benimki de böyle. 1 ay oldu. Fotoğrafta daha belirgin çıkıyor ama bariz belli bir çukurum var. Ödemdir umarım benimki de
Ucu şiş görünüyor. Doktorun bir şey söyledi mi? Sen öyle söyleyince ben de kafama taktım çukur mu çökme mi var bende diye☹️ Ama inceledim benim şişliğim burun sırtında ve kanatlarda hatta masaj yaparken çılk cılk diye ses geliyor ilk anlarda resmen. Ödem öyle ele gelir ses çıkarır mi bilemedim.

Ucu şiş görünüyor. Doktorun bir şey söyledi mi? Sen öyle söyleyince ben de kafama taktım çukur mu çökme mi var bende diye☹ Ama inceledim benim şişliğim burun sırtında ve kanatlarda hatta masaj yaparken çılk cılk diye ses geliyor ilk anlarda resmen. Ödem öyle ele gelir ses çıkarır mi bilemedim.
Bende sizin fotoğrafa dikkatli bakınca göremedim. Kusura bakmayın korkuttum sizi. Ben biraz fazla taktım bu burun meselesini takmayın beni :)

Ucu şiş görünüyor. Doktorun bir şey söyledi mi? Sen öyle söyleyince ben de kafama taktım çukur mu çökme mi var bende diye☹️ Ama inceledim benim şişliğim burun sırtında ve kanatlarda hatta masaj yaparken çılk cılk diye ses geliyor ilk anlarda resmen. Ödem öyle ele gelir ses çıkarır mi bilemedim.
Merhaba, uzun zaman olmuş siz yazalı ödemleriniz gitti mi bir de benim de şişimin fazla olduğu yerden öyle cılk cılk ses geliyor ödemden midir sizce de?

Benimde 1 ay oldu bariz sol tarafım çukur sağ tarafım dü sizlerde düzelme oldu mu acaba 😢

Back