Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Kasım 2014
- 342
- 49
- 48
- 32
Ayy gerçekten de oyle valla ama ben suanda bile tam yan olmasada hafif yan yatiyorum benimde isim masa basi ama yogun bir is ogle aram falanda yok dinlenmek gbi masabasinda bilgisayar uzerinde cizim yapiyorm hep ozaman aksamlari falan mecbur dinlenmek gerek goz alti morluklariniz tam olarak ne zaman gectiAğrı sızı kalmıyor da sıkılıyorsun yüzünü yıkamayı, yan yatmayı, burnunu temizlemeyi ve rahat rahat duş almayı özlüyorsun ağrın olunca ağrı kesici yetiyor
- 16 Şubat 2017
- 18
- 0
- 1
- 34
Yan yatmamaya bak derim yinede ben. Birde basınızı çok yere eğmeyin. Morluklar çok olmadı bende hemen 4-5 günden geçti. Bol bol c vitamini tükettim çok faydası oldu. Tavsiye ederimAyy gerçekten de oyle valla ama ben suanda bile tam yan olmasada hafif yan yatiyorum benimde isim masa basi ama yogun bir is ogle aram falanda yok dinlenmek gbi masabasinda bilgisayar uzerinde cizim yapiyorm hep ozaman aksamlari falan mecbur dinlenmek gerek goz alti morluklariniz tam olarak ne zaman gecti
- 1 Kasım 2014
- 342
- 49
- 48
- 32
Tamam bende yan yatmamaya calisacagim verdiginiz bilgiler icin cok teşekkür ederim evet dojtorumda egilmemem gerektigini soylemisti c vitamini morluklara iyi mi geliyor onu bilmiyordum bol bol icecek meyve suyu falan ic dedi de morluklar icin mi bilmiyorumYan yatmamaya bak derim yinede ben. Birde basınızı çok yere eğmeyin. Morluklar çok olmadı bende hemen 4-5 günden geçti. Bol bol c vitamini tükettim çok faydası oldu. Tavsiye ederim
var aslında, burun kemiğim nefes almamda zorluk çıkarıyorsaglık yonunden sıkıntın yoksa bosuna o ezıyete gırme derım
- 16 Şubat 2017
- 18
- 0
- 1
- 34
Anladım fakat benim gibi çoğu kişi de ameliyat olucam 10-15 gün sonra ohh yeni burnumla hayata devam edicem diye düşünmüştüm lakin öyle olmuyor operasyon sonrası ödem oluyor ve sürekli masaj yapman gerekiyor. Elin yüzünde geziyor. Dün kontrolüm vardı bir sene önce operasyon geçiren bir hasta gördüm burnunun yarısı ödem geçmemişti mesela onu görünce çok şaşırdım üzüldüm yani.var aslında, burun kemiğim nefes almamda zorluk çıkarıyor
hadi yaa oof çok kararsız kaldım şuan!Anladım fakat benim gibi çoğu kişi de ameliyat olucam 10-15 gün sonra ohh yeni burnumla hayata devam edicem diye düşünmüştüm lakin öyle olmuyor operasyon sonrası ödem oluyor ve sürekli masaj yapman gerekiyor. Elin yüzünde geziyor. Dün kontrolüm vardı bir sene önce operasyon geçiren bir hasta gördüm burnunun yarısı ödem geçmemişti mesela onu görünce çok şaşırdım üzüldüm yani.
- 16 Şubat 2017
- 18
- 0
- 1
- 34
Keyfi olacaksa yineliyorum boşuna o eziyeti çekme fakat yapılması gerekiyorsa min. 3 ay sonra belli belirsiz olup 6. Aydan sonra çok memnun kalabilirsiniz bu süre bu eziyet i çekerim derseniz olun tabikihadi yaa oof çok kararsız kaldım şuan!
- 27 Ocak 2017
- 15
- 2
- 1
- 16 Şubat 2017
- 18
- 0
- 1
- 34
Geçmiş olsun, ayy 20. gün çok sıkıntılı geçti benim sizin gibi düşünüp geçmeyecek diye canımı sıkıyordum ama öyle kalmayacak sanırım çok az da olsa gitmeye başladı benim ödemler. Sabretmek ve elimiz burnumuzda masaj yapmak sanırım ilk iki üç ayımız böyle geçecekBende ameliyat olalı 20 gün oldu ödemleri gidermek için dr un tavsiye ettiği şekilde masaj yapıyorum ama ödemli yerler taş gibi çok sert sanki hiç geçmeyecek gibi
- 1 Mart 2009
- 352
- 20
- 318
3. 4. gündem sonra yüzün alt tarafı şişiyor. panik yapmayın 10 güne kadar belirgin düzeliyorMerhabalar ameliyatimin 4. Günü morluklar bugün sarıya döndü sislerim hala var ama nedense yanaklarimin aşağısına kadar şiştim bugün
Teşekkür ederim cevapladiginiz icin3. 4. gündem sonra yüzün alt tarafı şişiyor. panik yapmayın 10 güne kadar belirgin düzeliyor
- 18 Nisan 2013
- 387
- 301
- 103
- 18 Nisan 2013
- 387
- 301
- 103
çok yeni daha tavsiyem gelen yorumlara kulaklarını tıkayın aynada burnunuz ile alakalı gördüğünüz kusurlara yoğunlaşmayın ve en az 8 ayı gözden çıkarın tampon çıkınca müthiş rahatlarsınız nefes konusunda ara sıra tıkanabilir okyanus suyu verdiyse doktorunuz aksatmayın burnunuzu çok iyi koruyun kolların geçmiş olsun4. Günüm şuana kadar burundan hiç nefes alamazken sol taraftan nefes almaya başladım korkuyorum lütfen bilgilendirin
- 18 Nisan 2013
- 387
- 301
- 103
- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.799
- 348