• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burun estetiği ödemi

Benimde 20 gün oldu her gün aynaya bakıyorum ödemler ne zaman inicek diye ama daha çok bakıcam galiba :110:

Ağrı sızı kalmıyor da sıkılıyorsun yüzünü yıkamayı, yan yatmayı, burnunu temizlemeyi ve rahat rahat duş almayı özlüyorsun ağrın olunca ağrı kesici yetiyor
Ayy gerçekten de oyle valla ama ben suanda bile tam yan olmasada hafif yan yatiyorum benimde isim masa basi ama yogun bir is ogle aram falanda yok dinlenmek gbi masabasinda bilgisayar uzerinde cizim yapiyorm hep ozaman aksamlari falan mecbur dinlenmek gerek goz alti morluklariniz tam olarak ne zaman gecti

Ayy gerçekten de oyle valla ama ben suanda bile tam yan olmasada hafif yan yatiyorum benimde isim masa basi ama yogun bir is ogle aram falanda yok dinlenmek gbi masabasinda bilgisayar uzerinde cizim yapiyorm hep ozaman aksamlari falan mecbur dinlenmek gerek goz alti morluklariniz tam olarak ne zaman gecti
Yan yatmamaya bak derim yinede ben. Birde basınızı çok yere eğmeyin. Morluklar çok olmadı bende hemen 4-5 günden geçti. Bol bol c vitamini tükettim çok faydası oldu. Tavsiye ederim

Yan yatmamaya bak derim yinede ben. Birde basınızı çok yere eğmeyin. Morluklar çok olmadı bende hemen 4-5 günden geçti. Bol bol c vitamini tükettim çok faydası oldu. Tavsiye ederim
Tamam bende yan yatmamaya calisacagim verdiginiz bilgiler icin cok teşekkür ederim evet dojtorumda egilmemem gerektigini soylemisti c vitamini morluklara iyi mi geliyor onu bilmiyordum bol bol icecek meyve suyu falan ic dedi de morluklar icin mi bilmiyorum

var aslında, burun kemiğim nefes almamda zorluk çıkarıyor
Anladım fakat benim gibi çoğu kişi de ameliyat olucam 10-15 gün sonra ohh yeni burnumla hayata devam edicem diye düşünmüştüm lakin öyle olmuyor operasyon sonrası ödem oluyor ve sürekli masaj yapman gerekiyor. Elin yüzünde geziyor. Dün kontrolüm vardı bir sene önce operasyon geçiren bir hasta gördüm burnunun yarısı ödem geçmemişti mesela onu görünce çok şaşırdım üzüldüm yani.

Anladım fakat benim gibi çoğu kişi de ameliyat olucam 10-15 gün sonra ohh yeni burnumla hayata devam edicem diye düşünmüştüm lakin öyle olmuyor operasyon sonrası ödem oluyor ve sürekli masaj yapman gerekiyor. Elin yüzünde geziyor. Dün kontrolüm vardı bir sene önce operasyon geçiren bir hasta gördüm burnunun yarısı ödem geçmemişti mesela onu görünce çok şaşırdım üzüldüm yani.
hadi yaa :( oof çok kararsız kaldım şuan!

Bende ameliyat olalı 20 gün oldu ödemleri gidermek için dr un tavsiye ettiği şekilde masaj yapıyorum ama ödemli yerler taş gibi çok sert sanki hiç geçmeyecek gibi:KK42:

Bende ameliyat olalı 20 gün oldu ödemleri gidermek için dr un tavsiye ettiği şekilde masaj yapıyorum ama ödemli yerler taş gibi çok sert sanki hiç geçmeyecek gibi:KK42:
Geçmiş olsun, ayy 20. gün çok sıkıntılı geçti benim sizin gibi düşünüp geçmeyecek diye canımı sıkıyordum ama öyle kalmayacak sanırım çok az da olsa gitmeye başladı benim ödemler. Sabretmek ve elimiz burnumuzda masaj yapmak sanırım ilk iki üç ayımız böyle geçecek

Merhabalar ameliyatimin 4. Günü morluklar bugün sarıya döndü sislerim hala var ama nedense yanaklarimin aşağısına kadar şiştim bugün

Merhabalar ameliyatimin 4. Günü morluklar bugün sarıya döndü sislerim hala var ama nedense yanaklarimin aşağısına kadar şiştim bugün
3. 4. gündem sonra yüzün alt tarafı şişiyor. panik yapmayın 10 güne kadar belirgin düzeliyor

11.aydayım ve burun ucum ödemli sırt kısım ödemli 1 yıl dolmadan 1.5 yıl olmadan geçmiyor oturmuyor burun sabır diliyorum

4. Günüm şuana kadar burundan hiç nefes alamazken sol taraftan nefes almaya başladım korkuyorum lütfen bilgilendirin

4. Günüm şuana kadar burundan hiç nefes alamazken sol taraftan nefes almaya başladım korkuyorum lütfen bilgilendirin
çok yeni daha tavsiyem gelen yorumlara kulaklarını tıkayın aynada burnunuz ile alakalı gördüğünüz kusurlara yoğunlaşmayın ve en az 8 ayı gözden çıkarın tampon çıkınca müthiş rahatlarsınız nefes konusunda ara sıra tıkanabilir okyanus suyu verdiyse doktorunuz aksatmayın burnunuzu çok iyi koruyun kolların geçmiş olsun

Doktorunuz söylemediyse kullanmayın tabi. Bana doktorum ameliyat sonrası vermişti ben kendim sıkamıyordum ailem sıkıyordu baya işe yaramıştı

Kizlar kemik odemden kalinlasiyor mu yani? Dokunuyorum kemik gibi sert burnum cok kalin ama o kadar kalin olamaz yani mumkun degil o kemik gibi sertlik odemdir dimi:( pazartesi doktora sorucam bakalim.

Back