Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Aralık 2016
- 103
- 29
- 48
- 37
Merhaba doktorunuzun sosyal medya hesabi var mi? Hasta fotolarini gormek istiyorumBenim ilk ameliyat ödemelerimin büyük kısmı iki ay sonra geçmişti lakin burnun tam şeklini alması bir yılı buluyor
- 4 Ağustos 2016
- 117
- 45
- 13
- 44
- 31 Aralık 2016
- 92
- 36
- 38
- 31
inşallah hepimize6.ayi bitirdim hala burun sırtında bile bir miktar ödemim var. Bastırınca yukarı çıkıyor ödem. Ne zaman geçer zaman gosterecek
Maalesef Yok doktorum un hastaları genelde kendi camiasından yönlendirilir ya da ona ameliyat olanların cevresi aracılığı ile hasta bulur onu :) ilk yazımda da belirtmiştim şuan Ünv hocası olduğundan kendi şovunu yapmayı uygun bulmuyor lakin bir gün muayenehane falan açarsa ancak o zaman yapacagını söylemişti. Size tavsiyem bir randevu alıp yüzyüze konuşmanız orda vakalarını kendi bilgisayarından size gösterecektirMerhaba doktorunuzun sosyal medya hesabi var mi? Hasta fotolarini gormek istiyorum
- 18 Ocak 2017
- 36
- 93
- 3
- 31 Aralık 2016
- 92
- 36
- 38
- 31
Hayır ameliyat sonrası herhangi bir handikap yasamadim iyilesme sureci gayet kısa oldu 1 hafta totaldeÇok sıkıntı yaşadınız mı? Ben de burun estetiği düşünüyorum da
6.ayi bitirdim hala burun sırtında bile bir miktar ödemim var. Bastırınca yukarı çıkıyor ödem. Ne zaman geçer zaman gosterecek
Merhaba, bende ameliyat olalı 2.5 ay kadar oldu. Burun ucumda ciddi bir ödem var ve burnum gözüme kocaman geliyor. Doktorum 6. Aya kadar sabretmem gerektiğini söylüyor. Gerçekten 2. Ayla 6. Ay arasında ciddi bir fark oluyor mu? Bana hep böyle kalıcakmış geliyor da :/
- 16 Şubat 2017
- 6
- 0
- 1
- 29
Merhaba, bende ameliyat olalı 2.5 ay kadar oldu. Burun ucumda ciddi bir ödem var ve burnum gözüme kocaman geliyor. Doktorum 6. Aya kadar sabretmem gerektiğini söylüyor. Gerçekten 2. Ayla 6. Ay arasında ciddi bir fark oluyor mu? Bana hep böyle kalıcakmış geliyor da :/
- 16 Şubat 2017
- 18
- 0
- 1
- 34
Merhaba, bende ameliyat olalı 20 gün oldu (Kayseri de Teoman ESKITASCIOĞLU na oldum) inanın bantların çıkmasını ıstemıyorum burnumun ucu eskısınden daha sıs ve bır taraf daha sıs gıbı umarım boyle kalmaz cok can sıkıcı bır durum. 6 ay sonra umarım böyle kalmazMerhaba, bende ameliyat olalı 2.5 ay kadar oldu. Burun ucumda ciddi bir ödem var ve burnum gözüme kocaman geliyor. Doktorum 6. Aya kadar sabretmem gerektiğini söylüyor. Gerçekten 2. Ayla 6. Ay arasında ciddi bir fark oluyor mu? Bana hep böyle kalıcakmış geliyor da :/
- 16 Şubat 2017
- 18
- 0
- 1
- 34
saglık yonunden sıkıntın yoksa bosuna o ezıyete gırme derımÇok sıkıntı yaşadınız mı? Ben de burun estetiği düşünüyorum da
- 1 Kasım 2014
- 342
- 49
- 48
- 32
Merhaba kizlar benimde bugun 4.günüm ve burnum çok kaşınıyor sizde de böyle oldu mu ama hic ellemiyorum korkumdan şekli falan bozulur diye birde dikislerim cumartesi günü alınacak dikişlerin alınması nasıl bir işlem zor mu acıyor mu tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz cok teşekkürler şimdiden
- 16 Şubat 2017
- 18
- 0
- 1
- 34
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun benim de 20.günüm aynı korkuyu ben hala yaşıyorum. Dikişlerin alınmadan bir saat önce bir agrı kesici al sonra kendini dr teslim et :) çok acımıyor sadece gayri ihtiyari tepki veriyorsun o dokunmadığın burnuna biri dokunuyor çünkü.Merhaba kizlar benimde bugun 4.günüm ve burnum çok kaşınıyor sizde de böyle oldu mu ama hic ellemiyorum korkumdan şekli falan bozulur diye birde dikislerim cumartesi günü alınacak dikişlerin alınması nasıl bir işlem zor mu acıyor mu tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz cok teşekkürler şimdiden
Birde aç gitme benim tansiyonum düşmüştü
- 1 Kasım 2014
- 342
- 49
- 48
- 32
Cok teşekkür ederim sizede gecmis olsun dikisler alindiktan sonra alçı falan da çıkıyor sanirim ondan sonra normal hayata dönüyoruz degil mi inşallah agri sızı kalmaz degil mi :)Merhaba, öncelikle geçmiş olsun benim de 20.günüm aynı korkuyu ben hala yaşıyorum. Dikişlerin alınmadan bir saat önce bir agrı kesici al sonra kendini dr teslim et :) çok acımıyor sadece gayri ihtiyari tepki veriyorsun o dokunmadığın burnuna biri dokunuyor çünkü.
Birde aç gitme benim tansiyonum düşmüştü
- 16 Şubat 2017
- 18
- 0
- 1
- 34
Teşekkür ederim daha önce de dediğim gibi 20. günüm ve bugün normal hayata dönmeye başladım. Alçı çıkınca bant takılacak bir hafta kadar ödem olmasın diye sonrasında eliniz sürekli burnunuzda olacak masaj için.Cok teşekkür ederim sizede gecmis olsun dikisler alindiktan sonra alçı falan da çıkıyor sanirim ondan sonra normal hayata dönüyoruz degil mi inşallah agri sızı kalmaz degil mi :)
Ben çalışmadığım zamana denk getirip öyle ameliyat oldum iyi ki öyle yapmışım ister istemez halsiz oluyorsun dinlenmen kazım normal hayata dönmek benim için kolay olmadı yani. Şişlerin olacak ben ilk alçı çıkınca burnum şişti hala da şiş gerçi naptım ben diye pişman oldum eski burnumu geri istedim ama şimdi yavaş yavaş alışıyorum. Tabi sağolasun buradaki arkadaşlar da soğukluk verdiler sabretmeyi öğrettiler. O yüzden hazırlıklı ol sabırlı ol canım
- 16 Şubat 2017
- 18
- 0
- 1
- 34
Ağrı sızı kalmıyor da sıkılıyorsun yüzünü yıkamayı, yan yatmayı, burnunu temizlemeyi ve rahat rahat duş almayı özlüyorsun ağrın olunca ağrı kesici yetiyorTeşekkür ederim daha önce de dediğim gibi 20. günüm ve bugün normal hayata dönmeye başladım. Alçı çıkınca bant takılacak bir hafta kadar ödem olmasın diye sonrasında eliniz sürekli burnunuzda olacak masaj için.
Ben çalışmadığım zamana denk getirip öyle ameliyat oldum iyi ki öyle yapmışım ister istemez halsiz oluyorsun dinlenmen kazım normal hayata dönmek benim için kolay olmadı yani. Şişlerin olacak ben ilk alçı çıkınca burnum şişti hala da şiş gerçi naptım ben diye pişman oldum eski burnumu geri istedim ama şimdi yavaş yavaş alışıyorum. Tabi sağolasun buradaki arkadaşlar da soğukluk verdiler sabretmeyi öğrettiler. O yüzden hazırlıklı ol sabırlı ol canım
- 1 Kasım 2014
- 342
- 49
- 48
- 32
Ayy gerçekten de oyle valla ama ben suanda bile tam yan olmasada hafif yan yatiyorum benimde isim masa basi ama yogun bir is ogle aram falanda yok dinlenmek gbi masabasinda bilgisayar uzerinde cizim yapiyorm hep ozaman aksamlari falan mecbur dinlenmek gerek goz alti morluklariniz tam olarak ne zaman gectiAğrı sızı kalmıyor da sıkılıyorsun yüzünü yıkamayı, yan yatmayı, burnunu temizlemeyi ve rahat rahat duş almayı özlüyorsun ağrın olunca ağrı kesici yetiyor