Furkan a olanları çoğu mağdur. Ilk ameliyattan kastım insanın kemik li burnu varsa kemik gidince mutlu olur. Ama benim o kadar küçük burnum vardı ki şimdi yaşlı amca burnu yapmış. Burnu kalınlaştırmis. Burun ucu agzima yakın gülüyorum ya cenemle bir oluyor . Benim asla öyle bir burnum yoktu ailemde sülalede bile bu iğrenç burna sahip kimse yok. Şimdi burun ucuna destek koymamış iki yıldır ucu o denli bembeyaz duruyor sanki sümük var. Burun ucu altındaki kemik gülünce katur kutursağa sola seviliyor. Kesik izlerini bi görsen ağlarsın. Davalık olduk. Ben dahil benimle birlikte birkaç kişi daha dava etti. Avukatı bizi tehdit ediyor ya davadan çekilirsiniz yada bizi sosyal medyada afişe ettiği için sana biz dava açacağız diyor . Ahlaklı olan hatasını kabul edip düzeltmeye çalışır. Her aynaya baktığımda ölüyorum. Her defasında beddua ediyorum allah da ona çaresiz dertler versin. Çünkü hem paramı aldı hem güzelliğimi hemde iki delikten de nefes alamiyorum. Heryerde ki olumsuz yorumları sildiriyor. Neyse bi sorun olursa bilin ki arkasında durmayacak bir doktor var. Yine de siz bilirsiniz. Ancak size mustafa gözeleri önerebilirim. Revizyonda dahi çok başarılı. Araştırmadan giderseniz benim gibi geri dönüşümü zor bi hayatın olur .