- 24 Aralık 2016
- 408
- 721
Rica ederim yavrum inşallah en yakın zamanda her şey istediğin gibi olur .Yaaa... üzüldüm. Neyse nasip işte yasanakvardı yaşandı.. Size de çok ama çok teşekkür ederim sagolun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim yavrum inşallah en yakın zamanda her şey istediğin gibi olur .Yaaa... üzüldüm. Neyse nasip işte yasanakvardı yaşandı.. Size de çok ama çok teşekkür ederim sagolun
Bende mağdurum dava açmayı çok istiyorum fakat doktor doktoru tutuyor diyorlar maalesef o yüzden davadan hiç umudumyok kim açmışssa kaybetmiş bende revizyonluk oldumMerhabalar . Erzurum da burun estetiği mağduru biriyim. Furkan şengöz e ameliyat oldum . Burnum eskisinden daha büyük ve burun ucum nerede ise agzima girecek kadar düşük. Kaburgam dan kıkırdak alındı burnumda nereye konuldu bilmem . Burun ucu o kadar esnek ki sanki lastik gibi sağa sola yatıyor. Şimdi Bir mağdur olarak ne yapmam gerekiyor . Lütfen yardım
Pes etmek yok yargıtayın bununla ilgili kararı kesin . Hastanın istediği şekilde yapmak zorunda. Ve magduriyetim giderilmezse televizyona cikacam. Hem revizyon çok pahalı hem riskli . Ne olacak peki yanlarına mi kalsın. Pes etme sesini duyur ..Bende mağdurum dava açmayı çok istiyorum fakat doktor doktoru tutuyor diyorlar maalesef o yüzden davadan hiç umudumyok kim açmışssa kaybetmiş bende revizyonluk oldum
Çok genç değil mi Furkan. Daha yaşı kaç ki ameliyat edebilsinYa iste araştırmadım. Keşke araştırsa idim . Çok güvendim ama sonuç çok kötü Iyi ki de girmemişsiniz.sizin adınıza sevindim. Ben 15 bin tl verdim .Şimdi diğer ameliyatlar hem çok risk taşıyor hem çok pahalı.
Eminim çok genç. Bende ınstegram fotolarına aldandimÇok genç değil mi Furkan. Daha yaşı kaç ki ameliyat edebilsin
Hesabına baktım resmen yorumlar bot hesap kaynıyor.Yaşı için bişey diyemem illa ki opere edecek yaştadır da hesap gerçekten falso.Eminim çok genç. Bende ınstegram fotolarına aldandim
Gerçekten mi ya bunu bu kadar geç anlamanın bedelini ağır ödedimHesabına baktım resmen yorumlar bot hesap kaynıyor.Yaşı için bişey diyemem illa ki opere edecek yaştadır da hesap gerçekten falso.
Gerçi tüm gönderiler değilmiş ama bazısı bence bot 600 yorum falan diyor çünkü en ünlü doktorlara bile o yorum gelmiyor.Bu iş biraz da şans işiGerçekten mi ya bunu bu kadar geç anlamanın bedelini ağır ödedim
Sans biraz bizim elimizde imiş iyi araştırmak gerekirmişGerçi tüm gönderiler değilmiş ama bazısı bence bot 600 yorum falan diyor çünkü en ünlü doktorlara bile o yorum gelmiyor.Bu iş biraz da şans işi
En iyi denilen doktorlarda bile kötü sonuç alabilen oluyor.Kendinizi üzmeyin.Ne zaman oldunuz ameliyat zaman geçtikçe sıkıntılarınız düzelir belkiSans biraz bizim elimizde imiş iyi araştırmak gerekirmiş
Tam tersi sıkıntılar arttı. Burnum daha çok eğrildi. Ödemler geçti burun ucundaki deri sarktı ucuna destek konmadığı için. Eskiden burnum bu kadar büyük değildi daha küçüktü. 1.5 yıl oldu.En iyi denilen doktorlarda bile kötü sonuç alabilen oluyor.Kendinizi üzmeyin.Ne zaman oldunuz ameliyat zaman geçtikçe sıkıntılarınız düzelir belki
Anladım.Yani erzurum için epey de iyi para almış nasıl bu kadar sorunlu yapmış hayret.Bence çok rahatsızsanız revizyon düşünün (Tam tersi sıkıntılar arttı. Burnum daha çok eğrildi. Ödemler geçti burun ucundaki deri sarktı ucuna destek konmadığı için. Eskiden burnum bu kadar büyük değildi daha küçüktü. 1.5 yıl oldu.
En iyi denilen doktorlarda bile kötü sonuç alabilen oluyor.Kendinizi üzmeyin.Ne zaman oldunuz ameliyat zaman geçtikçe sıkıntılarınız düzelir belki
Tabi ki .. Evet düşünüyorum çok pahalıAnladım.Yani erzurum için epey de iyi para almış nasıl bu kadar sorunlu yapmış hayret.Bence çok rahatsızsanız revizyon düşünün (
Haklısınız.Orhan aydın ankarada, çok pahalı bir isim değil isterseniz görüşün ya da devletten bir isim bulabilirseniz daha iyi olur tabiTabi ki .. Evet düşünüyorum çok pahalı
Orhan aydın. Tamam desteğiniz için teşekkür ederimHaklısınız.Orhan aydın ankarada, çok pahalı bir isim değil isterseniz görüşün ya da devletten bir isim bulabilirseniz daha iyi olur tabi
Bende kimle konuştuysam hepsi kaybetmiş ama doğru söylüyorsunuz ınsallah açıp kazanırız iyi düşünelim bende sizin verdiğiniz miktar verdim revizyonlar 20 25 binden başlıyor bu doktorların yatacak yeri yokAyrıca kaybedeni duymadım hic
Teşekkür ederim evet. Pes etmem bütün kanallara cikacam. Yanı pes etmeyin derimBende kimle konuştuysam hepsi kaybetmiş ama doğru söylüyorsunuz ınsallah açıp kazanırız iyi düşünelim bende sizin verdiğiniz miktar verdim revizyonlar 20 25 binden başlıyor bu doktorların yatacak yeri yok
Bana burnunuzun resmini atabilir misiniz özelden sakıncası yoksa ne gibi sorunlar varTeşekkür ederim evet. Pes etmem bütün kanallara cikacam. Yanı pes etmeyin derim
Olur tabi nasıl atabilirim ?Bana burnunuzun resmini atabilir misiniz özelden sakıncası yoksa ne gibi sorunlar var