Burun estetiği lütfen yazmadan geçmeyin çok kötüyüm (resimli)

Çok teşekkür ederim çok korktum avatar gibi gözler kaş arası 1 metre ayrık gibi duruyor bugün kendi kendime dedimki bandajlar çıkmasın ben o görüntü ile ne yapacağım çok korktum gerçekten inşallah düzelir

Okadar iyi anliyorum ki sizi bende hic duzelmiycek saniyodum acikcasi pisman olmustum ameliyat olduguma,burun yapalim derken butun suratim ifadem bozuldu diye,aynen avatara benziyodum bende,dediginiz gibi bandajlar varken gene iyiydi bandaj cikinca daha da korkunc duruyordu,inanin ki duzeliyor ama biraz zaman lazim,kendinizi yipratip surekli aynaya bakmayin akisina birakin zaman herseyin ilaci

Slm,son durum nedır merak ettim.göz arası mesafe ve burun sırtı şişlıgınız ındı mı ? şuan aynı şeyleri ben de yaşıyorum bir teselliye ihtiyacım var

Merhaba avatar görüntüm hemen hemen geçti burun sırtım gayet iyi ucu hala biraz büyük duruyor kalın derili oldugum için ödemler bitmedi ctesi kontrolüm vardı herşey normal dedi emin olun geçiyomuş bende çok korkuyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…