• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği lütfen yazmadan geçmeyin çok kötüyüm (resimli)

20190913_222113.jpg hayatcim onden simdi boyle ama 7.ay olmasina ragmen hala yanlarim.sisip iniyo 7 ay da zart diye iyilesilmiyo 1 sene 1 bucuk sene biciyorum kendime

Burnum seninkinden şiş, kaşlarım çok daha ayrıktı. Avatar beni görse diz çöker tövbe isterdi o derece. Şimdi baya inceldi. Hala çok ödemli ama ilk haline göre zarifleşti. Boşuna karalar bağlama. Geçecek.
Gayet iyi bence, abartıyorsun.

Ya ben 9 gün önce burun estetiği oldum kemer alındı burun ucu kaldırıldı. Şu an gözlerim birbirinden çok ayrık duruyor belki resimde normal görünebilir size ama gözlerim birbirinden çok uzak bir de burnum kaşımın arasından direk aşağı iniyor hiç kıvrımı yok şu an afedersiniz bir hayvana benziyorum çok utanıyorum haftaya okulum açılıcak bugün dışarı çıktım şapka taktım çıkartamadım çok kötü görünüyor öncesinde çok güzel bir kızken şimdi yüzüme bakılacak gibi değil oturdum yolun ortasında ağladım çok kötüyüm bir şey söyleyin nolur daha önce o doktora estetik olanların seneler sonraki hali bile hala kavissiz burun çok korkuyorum çok kötü görünüyor yemin ederim dünyam karardı ölmek istiyorum
Mer

Ya ben 9 gün önce burun estetiği oldum kemer alındı burun ucu kaldırıldı. Şu an gözlerim birbirinden çok ayrık duruyor belki resimde normal görünebilir size ama gözlerim birbirinden çok uzak bir de burnum kaşımın arasından direk aşağı iniyor hiç kıvrımı yok şu an afedersiniz bir hayvana benziyorum çok utanıyorum haftaya okulum açılıcak bugün dışarı çıktım şapka taktım çıkartamadım çok kötü görünüyor öncesinde çok güzel bir kızken şimdi yüzüme bakılacak gibi değil oturdum yolun ortasında ağladım çok kötüyüm bir şey söyleyin nolur daha önce o doktora estetik olanların seneler sonraki hali bile hala kavissiz burun çok korkuyorum çok kötü görünüyor yemin ederim dünyam karardı ölmek istiyorum
Merhaba şu an nasıl acaba durumunuz bende iki hafta önce ameliyat oldum merak ediyorum

Burnum seninkinden şiş, kaşlarım çok daha ayrıktı. Avatar beni görse diz çöker tövbe isterdi o derece. Şimdi baya inceldi. Hala çok ödemli ama ilk haline göre zarifleşti. Boşuna karalar bağlama. Geçecek.
Şu an nasıl acaba burnunuz ben iki hafta önce oldum çok kötü burnum duzelirmi

Gayet iyi benim 3. Ayılacak hala ucu şiş ya of sırtı indi düz güzel ama ucu :/

Ya haklısınız Da yıllardır olan burnum bir anda bu kalkık ve şiş kaşlarımın arasından dümdüz inen burunla karşı karşıya kalınca psikolojim fena halde bozuldu
Burnunuz nasıl şimdi acaba özelden resim atarmisiniz gectimi bende 20 gün oldu ameliyat olalı🙄

Arkadaşlar bende 10 gün önce oldum ameliyat ve aynı sorun kafayı yicem gözler ayrılmış geniş bir kaş arası bu benmiyim dedim yardım edin lütfen ben neden sizin resimlerinizi göremiyorum

Arkadaşlar bende 10 gün önce oldum ameliyat ve aynı sorun kafayı yicem gözler ayrılmış geniş bir kaş arası bu benmiyim dedim yardım edin lütfen ben neden sizin resimlerinizi göremiyorum
Merak etmeyin ayni sorun bende de vardi forumda arastirip duruyordum duzeliyor mu diye,benim 3.ayim suan evet burnum hala odemli ve istedigim gibi degil ama bahsettiğiniz sorunlar 1 1bucuk ay civarı yok oldu,kendinizi uzmeyin biraz sabirli olun hersey yoluna gircek🌺

Back