Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun estetiği lütfen yazmadan geçmeyin çok kötüyüm (resimli)
- Konu Sahibi Darkskyy
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Gayet iyi bence, abartıyorsun.Burnum seninkinden şiş, kaşlarım çok daha ayrıktı. Avatar beni görse diz çöker tövbe isterdi o derece. Şimdi baya inceldi. Hala çok ödemli ama ilk haline göre zarifleşti. Boşuna karalar bağlama. Geçecek.
Merhaba doktorunuz kimdi hangi doktora oldunuz çok beğendim burnunuzuEki Görüntüle 2307284 hayatcim onden simdi boyle ama 7.ay olmasina ragmen hala yanlarim.sisip iniyo 7 ay da zart diye iyilesilmiyo 1 sene 1 bucuk sene biciyorum kendime
- 22 Ekim 2013
- 4.268
- 7.344
- 398
Merhaba cok tesekkur ederim ❤ Prof.dr Murat Sarı...Istanbul bagdat cd sindeMerhaba doktorunuz kimdi hangi doktora oldunuz çok beğendim burnunuzu
- 28 Ağustos 2014
- 33
- 27
- 88
- 38
Eki Görüntüle 2307284 hayatcim onden simdi boyle ama 7.ay olmasina ragmen hala yanlarim.sisip iniyo 7 ay da zart diye iyilesilmiyo 1 sene 1 bucuk sene biciyorum kendime
Ay bestannecim cildiniz ne kadar güzel maşallah özel bir sırrınız var mı
- 22 Ekim 2013
- 4.268
- 7.344
- 398
Cildim makyaj guzelligi kuzum :)) malesef sivilceliyim hala birazcikkAy bestannecim cildiniz ne kadar güzel maşallah özel bir sırrınız var mı
- 9 Aralık 2019
- 160
- 30
- 28
- 42
MerYa ben 9 gün önce burun estetiği oldum kemer alındı burun ucu kaldırıldı. Şu an gözlerim birbirinden çok ayrık duruyor belki resimde normal görünebilir size ama gözlerim birbirinden çok uzak bir de burnum kaşımın arasından direk aşağı iniyor hiç kıvrımı yok şu an afedersiniz bir hayvana benziyorum çok utanıyorum haftaya okulum açılıcak bugün dışarı çıktım şapka taktım çıkartamadım çok kötü görünüyor öncesinde çok güzel bir kızken şimdi yüzüme bakılacak gibi değil oturdum yolun ortasında ağladım çok kötüyüm bir şey söyleyin nolur daha önce o doktora estetik olanların seneler sonraki hali bile hala kavissiz burun çok korkuyorum çok kötü görünüyor yemin ederim dünyam karardı ölmek istiyorum
- 9 Aralık 2019
- 160
- 30
- 28
- 42
Merhaba şu an nasıl acaba durumunuz bende iki hafta önce ameliyat oldum merak ediyorumYa ben 9 gün önce burun estetiği oldum kemer alındı burun ucu kaldırıldı. Şu an gözlerim birbirinden çok ayrık duruyor belki resimde normal görünebilir size ama gözlerim birbirinden çok uzak bir de burnum kaşımın arasından direk aşağı iniyor hiç kıvrımı yok şu an afedersiniz bir hayvana benziyorum çok utanıyorum haftaya okulum açılıcak bugün dışarı çıktım şapka taktım çıkartamadım çok kötü görünüyor öncesinde çok güzel bir kızken şimdi yüzüme bakılacak gibi değil oturdum yolun ortasında ağladım çok kötüyüm bir şey söyleyin nolur daha önce o doktora estetik olanların seneler sonraki hali bile hala kavissiz burun çok korkuyorum çok kötü görünüyor yemin ederim dünyam karardı ölmek istiyorum
- 9 Aralık 2019
- 160
- 30
- 28
- 42
Şu an nasıl acaba burnunuz ben iki hafta önce oldum çok kötü burnum duzelirmiBurnum seninkinden şiş, kaşlarım çok daha ayrıktı. Avatar beni görse diz çöker tövbe isterdi o derece. Şimdi baya inceldi. Hala çok ödemli ama ilk haline göre zarifleşti. Boşuna karalar bağlama. Geçecek.
Gayet iyi benim 3. Ayılacak hala ucu şiş ya of sırtı indi düz güzel ama ucu :/Burnum seninkinden şiş, kaşlarım çok daha ayrıktı. Avatar beni görse diz çöker tövbe isterdi o derece. Şimdi baya inceldi. Hala çok ödemli ama ilk haline göre zarifleşti. Boşuna karalar bağlama. Geçecek.
Şişlik neredeyse tamamen geçti. Zarifleşti epey.Şu an nasıl acaba burnunuz ben iki hafta önce oldum çok kötü burnum duzelirmi
Ucu en son iniyor, sabredin.Gayet iyi benim 3. Ayılacak hala ucu şiş ya of sırtı indi düz güzel ama ucu :/
- 9 Aralık 2019
- 160
- 30
- 28
- 42
TeşekkürlerŞişlik neredeyse tamamen geçti. Zarifleşti epey.
- 9 Aralık 2019
- 160
- 30
- 28
- 42
Resim gönderir misiniz rica etsem benimde ucu çok büyük kıyaslama yapmak istiyorum özel mesajdan gönderirmisinizUcu en son iniyor, sabredin.
- 9 Aralık 2019
- 160
- 30
- 28
- 42
Özelden resim atarmisiniz rica etsem benimde ucu çok şiş ve kötü kıyaslama yapmak istiyorumGayet iyi benim 3. Ayılacak hala ucu şiş ya of sırtı indi düz güzel ama ucu :/
Yeni gördüm :/Özelden resim atarmisiniz rica etsem benimde ucu çok şiş ve kötü kıyaslama yapmak istiyorum
- 9 Aralık 2019
- 160
- 30
- 28
- 42
Burnunuz nasıl şimdi acaba özelden resim atarmisiniz gectimi bende 20 gün oldu ameliyat olalıYa haklısınız Da yıllardır olan burnum bir anda bu kalkık ve şiş kaşlarımın arasından dümdüz inen burunla karşı karşıya kalınca psikolojim fena halde bozuldu
- 20 Mayıs 2017
- 29
- 5
- 36
- 40
Merak etmeyin ayni sorun bende de vardi forumda arastirip duruyordum duzeliyor mu diye,benim 3.ayim suan evet burnum hala odemli ve istedigim gibi degil ama bahsettiğiniz sorunlar 1 1bucuk ay civarı yok oldu,kendinizi uzmeyin biraz sabirli olun hersey yoluna gircekArkadaşlar bende 10 gün önce oldum ameliyat ve aynı sorun kafayı yicem gözler ayrılmış geniş bir kaş arası bu benmiyim dedim yardım edin lütfen ben neden sizin resimlerinizi göremiyorum