• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği lütfen yazmadan geçmeyin çok kötüyüm (resimli)

Ilk oldugumda resimlemedigim hallerimi anlatsam korkardin momo oyunundaki.momoydum burun deliklerim.havadaydi o kdar kalkiktiki moralimi bozmadim inecegi icin dr o kdr kaldirmisti sirtin inecek kavislenecek ama kaydirak gibi degil elbette guzel bi kavis

Ilk oldugumda resimlemedigim hallerimi anlatsam korkardin momo oyunundaki.momoydum burun deliklerim.havadaydi o kdar kalkiktiki moralimi bozmadim inecegi icin dr o kdr kaldirmisti sirtin inecek kavislenecek ama kaydirak gibi degil elbette guzel bi kavis
Ayy keşke ilk halini atsanız şu ankini gördüm başka konuda çok güzel maşallah inşallah sizinki kadar güzel olur

Ayy keşke ilk halini atsanız şu ankini gördüm başka konuda çok güzel maşallah inşallah sizinki kadar güzel olur
Inan cekmeye elim varmamisti :D bakim bulursam atarim benim kas arasi avatarimsiydi ve de ucu top gibi havadaydi sirtim duzdu kavisleniyor hala git gide 7. Ay yanlar sisti yani

Inan cekmeye elim varmamisti :KK70: bakim bulursam atarim benim kas arasi avatarimsiydi ve de ucu top gibi havadaydi sirtim duzdu kavisleniyor hala git gide 7. Ay yanlar sisti yani
Rahatlıyorum böyle okuyuna ya inşallah vardır fotoğrafınız

O senin alcidan cikinca gordugun isil isil burunlar ince derili hayatim az sisiyorlar ,benimde alci cikti iyiydi.biraz ama sonra dan sistim bende suan fotolarda buyuk cikyor ama bildigin babynose burnum cok kucuk kocaman burnumu bir findiga donusturdu hayret icindeyim,dun esimde dedi burnun fotolardan daha kucuk normalde

Ya ben 9 gün önce burun estetiği oldum kemer alındı burun ucu kaldırıldı. Şu an gözlerim birbirinden çok ayrık duruyor belki resimde normal görünebilir size ama gözlerim birbirinden çok uzak bir de burnum kaşımın arasından direk aşağı iniyor hiç kıvrımı yok şu an afedersiniz bir hayvana benziyorum çok utanıyorum haftaya okulum açılıcak bugün dışarı çıktım şapka taktım çıkartamadım çok kötü görünüyor öncesinde çok güzel bir kızken şimdi yüzüme bakılacak gibi değil oturdum yolun ortasında ağladım çok kötüyüm bir şey söyleyin nolur daha önce o doktora estetik olanların seneler sonraki hali bile hala kavissiz burun çok korkuyorum çok kötü görünüyor yemin ederim dünyam karardı ölmek istiyorum
O kurt adam goruntusu 1 ay icinde kayboluyor. Benim ikinci ameliyatim gecen hafta oldu, yine bu sekildeyim. Ben gozlerime kalem cekerken burna dogru koseleride boyuyorum o zaman bir iluzyon oluyor .Daha iyi gorunuyor .Tavsiye ederim 🙋

O senin alcidan cikinca gordugun isil isil burunlar ince derili hayatim az sisiyorlar ,benimde alci cikti iyiydi.biraz ama sonra dan sistim bende suan fotolarda buyuk cikyor ama bildigin babynose burnum cok kucuk kocaman burnumu bir findiga donusturdu hayret icindeyim,dun esimde dedi burnun fotolardan daha kucuk normalde
Herkesin derisi de bir değil doğru ama bu kadar dümdüz bir şey de beklememiştim 😂 kız valla çok bişey istemedim hayvana benzemeseydi çok kavis değil azıcık olsaydı yine ama olsaydı yani bir de çok kalkık 🤷🏼‍♀️

O kurt adam goruntusu 1 ay icinde kayboluyor. Benim ikinci ameliyatim gecen hafta oldu, yine bu sekildeyim. Ben gozlerime kalem cekerken burna dogru koseleride boyuyorum o zaman bir iluzyon oluyor .Daha iyi gorunuyor .Tavsiye ederim 🙋
Ayyy inşallah 1 ayda geçer size de çok geçmiş olsun

20190913_215051.jpg bulamiyorum onden ama bu biraz inmis hali.diyelim belli olmuyor pek ama yine de bak gozlerim.bu kadar ayrik degildir hatta iri.gozlerim kuculmus makyaj berbat durmaktaydi :))

Şi
Eki Görüntüle 2307266 bulamiyorum onden ama bu biraz inmis hali.diyelim belli olmuyor pek ama yine de bak gozlerim.bu kadar ayrik degildir hatta iri.gozlerim kuculmus makyaj berbat durmaktaydi :))
şimdiki önden hali var mı ? Çok şey istiyorum farkındayım ama valla çok sevaba gireceksiniz 😭💓💓💓💓

Ben güzel bir burun görüyorum neden üzülüyorsun?
Burada hep görüyorum baştan böyle oluyor.
İnsan grip olunca bile burnu şişiyor,cerrahi müdahale ne de olsa...

Ben güzel bir burun görüyorum neden üzülüyorsun?
Burada hep görüyorum baştan böyle oluyor.
İnsan grip olunca bile burnu şişiyor,cerrahi müdahale ne de olsa...
Valla bu resimde ben de tek başına güzel görüyorum ama gözlerimle birleşince felaket duruyor çünkü gözlerim birbirinden çok ayrık duruyor ve burnumun karşıdan delikleri belli oluyor yanları falan çok şiş

Back