30 Ocak 'ta ameliyat oldum ama keşke olmasaydım tüm psikolojim alt üst oldu çok pişmanım ama ne çare olan oldu. Ameliyattan önce bu foruma girip baksaydım asla ama asla ameliyat olmazdım. Kemerli uzun düşük burnuma en azından psikolojim düzgün yaşar giderdim. Ameliyattan sonra her gun neredeyse tüm günüm bu forumda geçiyordu 2 ay kadar her gun neredeyse sonra artık ben de bıktım ama alışmadım tabi ki bu duruma. Yazmadığım mesaj atmadığım kimse kalmadı. Neyse gelelim benim sorunlarıma ameliyat olduğumun ilk günü ilk.aynaya baktığımda zaten ameliyatın başarısız olduğu belliydi yamuk ve kocaman bi burun vardı ortada. Her gören de yamuk mu oldu ya sanki diyodu. Ben ateller falan var belki o yüzdendir diye düşünüyorken atalım çıkmasıyla şoke oldum. Sol kanat sanki yassı yüzüm afedersiniz aşağıya çökmüş gibi görünüyor iki profil birbirinden çok çok farklı burnum kocamaaaan inanılmazdı gözlerim birbirinden ayrık aynaya bakan ben değilim bir başkası bu süreçte evdeydim hiç ağlamadım kimseye de belli etmedim ama beni gören kimse bana burnun güzel olmuş demedi sadece burnun sis 3 ay sonra sen gör nasıl.guzellesecek falan vs. Neyse ben öğretmenim Kars 'ta görev yapıyorum iste rapor bitti Kars a dondum tek başıma bu psikolojiyi atlatmak çok zordu her gören burnun yamuk olmuş diyordu ve benim psikolojimi düşünün Kars a dondum her gun ağladım krizler geçirdim aylar geçti bugün 6 ay doldu gelelim değişimlere evet burnun sisi iniyor bu kesin ucunun katolikliği biraz iniyor bu da doğru ama o patates gibi görünüm hiç gitmiyor ameliyattan once mukemmel.nefes alirdim simdi her gun tikali zor.nefes aliyorum yamukluk 6 ayda daha da belirginleşti daha da kötü bi hal aldı cokukler oluştu kemik cıktı ki zaten ilk günden veri vardı orda kaldı yüzüm fotoğraflarda cidden burnum yüzünden afedersiniz asimetri durduğu için bi tarafı felçli gibi duruyor hiç abartmıyorum sadece tek bi acıdan fotoğraf çaktırıyorum ondan aslaaaaaaaa artik revizyon kararını ilk.gunden vermiştim ama asla o doktora olmayacaktım iki gün.once yaşadığım.sehirdeki çok bilimdik bi doktora gittim özel bi hastanede doktor burnumun tüm kusurlarını ben söylemeden saydı ben burnumun ici yamuk sanıyordum meğer burnum kökünden itibaren yamukmuş burun catim ortadan değil dr sağdan yapılmış burnum sağdan başlıyor sol kanat çökmüş burun delikleri
asimetrik sag burun sorti çökmüş burun kökünde çizgi var aşağıya doğru iniyor 3 aya o da belirginlesecekmis anlayacağınız burun burun değil psikolojimi alt üst etti aralık veya ocak gibi 2. ameliyatımı olacağım inşallah bu sefer Allah ın izniyle istediğim gibi bir burnum.olacak ameliyat olduğum için ben çok.pismanim ama asla tavsiye etmiyorum diyemem çünkü dediginiz gibi bu iş SANS o sansta biz de yoktu ama inşallah bu sefer yüzümüz gülecek aynalarla barışacağız anlatmak istedim işgal ettiysem özür dilerim :)