Burun Estetiği Lanet Bir Ameliyat!

Delidolumm

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2017
181
42
30
Meraba kızlar ben ikinci kez estetik olmak zorunda kalan birisi olarak bu başlığı açmak istedim.Neden mi? Çünkü insanlar internetten araştırdıkları zaman hep güzel yönleri gösteriliyor insanların gözleri boyanıyor öncesi ve sonrası resimleriyle sadece başarılı geçen ameliyatlar gösterilerek hasta teşvik ediliyor ama her şey öyle göründüğü gibi toz pembe değil maalesef.Haa burdan şu yorum çıkmamalı mutlaka başarılı güzel geçen ameliyatlarda var fakat yıllar sonrasında o burunun çökmeyeceğine de kimsenin garantisi yok.Ameliyat olnak isteyenler için söylüyorum CİDDİ bir problem yoksa lütfen bu riske girmetin ben çom pişmanım.Burun çok hassas bir bölge ve her an deforme olmaya da müsait bir yer bu sebeple şekli tutturmak çok zor geçer ve en önemliside bu şekli tutturmaya çalışırken burun sağlığıma zarar veren işlemlerin yapılmak zorunda olması.Evet yapılmak zorunda dedim çünkü sağlığına zarar veren işlemler olmadan asla buruna şekil verilemez!
Nefes alma problemi yaşarsın burun ucun düşer kemiklerin kaynamaz ve burnuda çöküntüler olur ikinci ameliyatıda burun içinde yeterli kemik ve kıkırdak kalmadığı için göğüs kafesi veya kulaktan kıkırdak almak zorunsa kalırlar burnu her sabah kalktığında şiş olur(3 sene geçti hala şiş) göz altların mor ve şiş kalır asla ağır kaldırmaman gerekir burnuna çol nazik davranmak zorundasın heleki istemediğin beğenmediğin bir şekil olursa bunun geri dönüşü yok.Ben en az 8-9 doktor gezmiş biri olarak diyebilirimki doktorlar bu konuda anlayışlı değiller. Kendilerine kolay gelen neyse onu yaparlar yüzüne bir şey demezler.Yani son cümle olarak şunu söyleyebilirim:
Ameliyatınızın başarılı geçmesi sadece Şans meselesi....
Kendinizi bir ihtimal için riske atmayın derim.Ben burnum kırık olduğu için yaptırmak zorundaç kaldım ama çok çok pişmanım yapboz gibi bir yer burun dediğin çarçabuk dağılır gider.Özellikle yaşlanınca problemler daha çok artar mesela buru ucu düşme olasılığı çöküntü şekil bozuklukları ve nefes problemleri yaşama olasığınız daha fazla.Ben zamanı geriye alabilseydim kırık burumu bile yaptırmazdım sakın güzelleşeceğim diye heves etmeyin çünkü ben aksine çirkinleştim eskisinden çok daha kötü oldu ve nefes bile alamıyorum:'(
Dediğim gibi her ameliyat başarısız geçmez mutlaka güzel geçenlerde vardır ki zaten ekranlarda size hep onları gösterirler!

20170727_082047-1.jpg

Resimler ameliyat sonrasından kızlar ben sırf size örnek olsun diye atmak istedim ama önden görünüşü de dahaberbat yüzüm gözüktüğü için önden resim çekemedim

Yazınızı okuyunca sizin adiniza üzüldüm. İlk ameliyattan sonra memnun muydunuz. Sonra burun ucu ne zaman düştü. Bunları daha açık anlatir misiniz

Yazınızı okuyunca sizin adiniza üzüldüm. İlk ameliyattan sonra memnun muydunuz. Sonra burun ucu ne zaman düştü. Bunları daha açık anlatir misiniz
Hayır canım ilk ameliyatta kötü geçti burun ucu ameliyattan 2 hafta sonra düştü burnumdaki çıkıntılar falanda kemikler kaynaşınca birkaç ay sonra ortaya çıktı asıl şekli 6 aydan sonra belli oluyor zaten

Bunu keske ben ameliyat olmadan önce yazsaydin bende cünkü cok pismanim inan bana ve bende hep kacma derdinde düsmüstümki teyzem dedi kacarsan parayida vermezler ama inanin kacma derdindeydim kacsaydimda mutlu olmazdim ama bukadarda mutsuzda olmazdim bende en iyi doktorlardan birine oldum ve burun hayal ettigin buruna hic benzemedi yetmemis gibi kemik cikintisida var ams bu bi gercek cogu insanlar burun estetigi yapiyor

Meraba kızlar ben ikinci kez estetik olmak zorunda kalan birisi olarak bu başlığı açmak istedim.Neden mi? Çünkü insanlar internetten araştırdıkları zaman hep güzel yönleri gösteriliyor insanların gözleri boyanıyor öncesi ve sonrası resimleriyle sadece başarılı geçen ameliyatlar gösterilerek hasta teşvik ediliyor ama her şey öyle göründüğü gibi toz pembe değil maalesef.Haa burdan şu yorum çıkmamalı mutlaka başarılı güzel geçen ameliyatlarda var fakat yıllar sonrasında o burunun çökmeyeceğine de kimsenin garantisi yok.Ameliyat olnak isteyenler için söylüyorum CİDDİ bir problem yoksa lütfen bu riske girmetin ben çom pişmanım.Burun çok hassas bir bölge ve her an deforme olmaya da müsait bir yer bu sebeple şekli tutturmak çok zor geçer ve en önemliside bu şekli tutturmaya çalışırken burun sağlığıma zarar veren işlemlerin yapılmak zorunda olması.Evet yapılmak zorunda dedim çünkü sağlığına zarar veren işlemler olmadan asla buruna şekil verilemez!
Nefes alma problemi yaşarsın burun ucun düşer kemiklerin kaynamaz ve burnuda çöküntüler olur ikinci ameliyatıda burun içinde yeterli kemik ve kıkırdak kalmadığı için göğüs kafesi veya kulaktan kıkırdak almak zorunsa kalırlar burnu her sabah kalktığında şiş olur(3 sene geçti hala şiş) göz altların mor ve şiş kalır asla ağır kaldırmaman gerekir burnuna çol nazik davranmak zorundasın heleki istemediğin beğenmediğin bir şekil olursa bunun geri dönüşü yok.Ben en az 8-9 doktor gezmiş biri olarak diyebilirimki doktorlar bu konuda anlayışlı değiller. Kendilerine kolay gelen neyse onu yaparlar yüzüne bir şey demezler.Yani son cümle olarak şunu söyleyebilirim:
Ameliyatınızın başarılı geçmesi sadece Şans meselesi....
Kendinizi bir ihtimal için riske atmayın derim.Ben burnum kırık olduğu için yaptırmak zorundaç kaldım ama çok çok pişmanım yapboz gibi bir yer burun dediğin çarçabuk dağılır gider.Özellikle yaşlanınca problemler daha çok artar mesela buru ucu düşme olasılığı çöküntü şekil bozuklukları ve nefes problemleri yaşama olasığınız daha fazla.Ben zamanı geriye alabilseydim kırık burumu bile yaptırmazdım sakın güzelleşeceğim diye heves etmeyin çünkü ben aksine çirkinleştim eskisinden çok daha kötü oldu ve nefes bile alamıyorum:'(
Dediğim gibi her ameliyat başarısız geçmez mutlaka güzel geçenlerde vardır ki zaten ekranlarda size hep onları gösterirler!
Geçmiş olsun :KK43: doktor ismini söyler misiniz özelden çünkü burun ameliyatı düşünen biri olarak çok iyi olur

Doktorun adını paylaşmalısın aslında başkalarda ona ameliyat olmasin. Benimki çok iyi geçti Allaha şükür ben çok küçülmedim hafif kaldırdı sadece doktorum Cem Altındağ senin adinada cok uzuldum duzeltecek birini bulsan keske sadece ucunu yaptirtabilirsin buyuk bi ameliyat olmaz

Doktorun adını paylaşmalısın aslında başkalarda ona ameliyat olmasin. Benimki çok iyi geçti Allaha şükür ben çok küçülmedim hafif kaldırdı sadece doktorum Cem Altındağ senin adinada cok uzuldum duzeltecek birini bulsan keske sadece ucunu yaptirtabilirsin buyuk bi ameliyat olmaz
Aslında yazmak istedim ama karalama gibi olmasın diye bir şey demek istemedim.Gaziantepte bir doktor canm burada değilseniz kafanız rahat mesela istanbulda çok iyi hekimler varmış ama yinede şans meselesi bilemiyorsun ki

Bunu keske ben ameliyat olmadan önce yazsaydin bende cünkü cok pismanim inan bana ve bende hep kacma derdinde düsmüstümki teyzem dedi kacarsan parayida vermezler ama inanin kacma derdindeydim kacsaydimda mutlu olmazdim ama bukadarda mutsuzda olmazdim bende en iyi doktorlardan birine oldum ve burun hayal ettigin buruna hic benzemedi yetmemis gibi kemik cikintisida var ams bu bi gercek cogu insanlar burun estetigi yapiyor
Nerden bilecektik ki ekranlarda hep başarılı geçen ameliyatlar güzel burunlar ve mutlu yüzler gördük bazen insanın bir uyaranı olmayınca hayatı deneye yanıla öğrenmek zorunda kalıyor

Sana yakın bildiğim tek yer kayseride biri var oda çok iyi eskiden reklamlarda çıkıyordu benim arkadasimda ona yaptirdi isterden adini verebilirim duzelttirebilirsin InsAllah :KK43:

iyi ellrde yapılan burun çökmez canım binde bir olur bak mesela senin doktorun burnunu kesip biçmiş muhtemelen burnunda destek kalmamış o yüzden öyle olmuş bence çok araştır istanbulda iyi bir doktora amelyat ol

Sana yakın bildiğim tek yer kayseride biri var oda çok iyi eskiden reklamlarda çıkıyordu benim arkadasimda ona yaptirdi isterden adini verebilirim duzelttirebilirsin InsAllah :KK43:
Sağol canım antepte doktor çok aslında şansımı tekrar denerim ama biraz vücudumun toparlanmasını bekleyeceğim üst üste olmak istemiyorum zorlu bir süreç

iyi ellrde yapılan burun çökmez canım binde bir olur bak mesela senin doktorun burnunu kesip biçmiş muhtemelen burnunda destek kalmamış o yüzden öyle olmuş bence çok araştır istanbulda iyi bir doktora amelyat ol
Mutlaka doktordan da farkediyordur aslnda herkese şunu tavsiye ediyorum devlet yerine özeli tercih etmeye çalışın doktor iyi olsa bile ya alçısı kötü oluyor ya tamponu ya da ameliyat araç gereçli ee tabi buda ameliyat ın başarısını etkiliyor iyi bir hekimse devlet de tercih edilebilir ama özel hasta açısından ve malzeme açısından daha konforlu bu sebeple dikkat edin ayrıca kapalı ameliyat yapan bir hekim bulun kendinize

Bence size bunu yapan doktoru ifşa etmelisiniz. Burdan burun yaptırmayın demekle gerektiği kadar yardımcı olamazsınız maalesef. Doktoru karalamak falan olmaz merak etmeyin o kasap doktora gidecekleri uyarmış olursunuz.

Bence size bunu yapan doktoru ifşa etmelisiniz. Burdan burun yaptırmayın demekle gerektiği kadar yardımcı olamazsınız maalesef. Doktoru karalamak falan olmaz merak etmeyin o kasap doktora gidecekleri uyarmış olursunuz.
Tabiiki söylersem bir nebze uyarmış olurum bu konuda haklısın canım ama Aslında ben bunu sadece estetisyenleri eleştirmek veya doktorum kötü yaptı demek için değil de burun ameliyatının mecbur kalınmadıkça yapılmaması için söylemek istedim.Bu plastik cerrahlar için değil KBB doktorları için de geçerli çünkü tamamen burnun yapısıyla ilgili bir arıza söz konusu mesela bir kuzenm burnundaki horlama için kbbye gitti fazla bir kemik mi varmış ne artık bilmiyorum ameliyata aldılar horlama sorunu düzeldi fakat buruna müdahale edildiği için burun ucu düştü ve erkek olduğu için estetiğe gitmeye de utanıyor. Benim gittiğim doktor adı gazetelere çıkmış bir isimdi ya benim burun yapımdan ya doktorumun o anki dikkatsizliğinden veya başka bir şeyden neyden kaynaklanırsa kaynaklansın bu iş tamamen şans meselesi ben ameliyat kararı almadan evvel belki 7-8 tane hekimle görüştüm çok titiz davrandım adam gazeteye çıkmış diye kafam rahattı ama şu veya bu sebepten dolayı olmadı.Bu ameliyat olanların çoğunun başına gelen bir durum ufak bile olsa illaki bir arıza çıkar canım.İsterse ki hastalarının övdüğü bir hekim olsun isterseki haberlere tvlere çıksın kimseye bu konuda heveslenip güvenmeyin derim.Bir kız tanımıştım mesela hülya avşarın doktorlarından birisine gitmişti ki o kızı da bu forumda tanıdım milletinde övdüğü bir doktor hani.Kız güvenip gitmiş ama başına gelmedik şey kalmamıştı ve tam 4 kere ameliyat olmak zorunda kaldı çok yıpranmıştı.İster kbb olsun ister plastik cerrah ister ali ister veli olsun canım inanki başına gelecekse engel olamazsın asla iyisi mi kendini riske atmamak haa ciddi bir problemi vardır mutlaka gitsin ona bir şey diyemem ama sırf güzellik kaygısı için ne sağlığınızdam olun ne de ameliyat zahmetine katlanın derim Doktorlarında suçu değil aslında burun şekli yapboz gibi her şeyin santim santim ölçülerek yapılması gerekiyor ki en kötü ihtimalde ne biliyor musun canım?
Kırılan kemiklerin kaynaşmaması....
Buda tamamen kişinin kemik yapısı ve beslenme durumuyla ilgili.Yani en kral doktor da girse ameliyatına kemikler ve kıkırdaklar kaynamayabiliyor.Bunların hepsi riski göze almayı gerektirir.

Katılıyorum. gerçekten burun estetik ameliyatı şans işi.2. kez ameliyat olmuş biri olarak kesinlikle önemli bir sorun yoksa ameliytı tavsiye etmiyorum. Çoğu insan memnun olmuyor 2. 3. ameliyat gerekiyor çok yıpratıcı bir süreç asla tavsiye etmiyorum .Burda ameliyat sonrası resimler aldatıcı Ameliyattan bikaç ay sonra asıl sorunlar ortaya çıkıyor ben çok pişmanın keşke hiç olmasaydım

X