Burun Estetiği izmir doktor önerisi

tugba1410

Guru
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
9
1
286
Kilis
Merhabalar, ben izmirde iyi bir burun estetik cerrah arayisindayim. Önerilerinizi yazar misiniz lütfen yada kimi kesinlikle tavsiye etmediginizi. Ve lütfen doktor asistanlari yazmasin. Onlarin yazdigi cok belli oluyor.
Benim tercihim burunu özel tekniklerle kalkik yapmayan doktorlar. Cogu Doktor burun ucu düsecegi icin kalkik yapiyorlar. Piezo diye bi teknik var mis.
Lütfen bana yardimci olun. Cok kararsizim.

Ben de eşim de burun estetiği olmus çiftleriz. Önce ben mecburiyetten oldum ama sizim gibi estetikli gibi gorunsun istememiştim. Malesef cokta istediğim gibi olmadi. Ama eşim ento da oldu. Doktorun ismini hatirlamiyorum ama hastanenin sahibiydi. Gercekten süper oldu. Ben kafami duvarlara vuruyodum ağridan. Eşim geldi akşamına dürüm yedi. Bir kere bile ağrısı olmadı ya. Ne şans. Anlatınca bile gıcık oldum

Tekrardan ameliyat oldun mu? Olduysan kime? Ento sayfasina bakdim instagramada, ama ameliyat önce-sonra resimleri yok. Bagzi doktorlar kayik gibi yapiyorlar, hic estetik durmuyor.
Ben ufuk bilkay ve Can ercan arasinda kaldim.

Tekrardan ameliyat oldun mu? Olduysan kime? Ento sayfasina bakdim instagramada, ama ameliyat önce-sonra resimleri yok. Bagzi doktorlar kayik gibi yapiyorlar, hic estetik durmuyor.
Ben ufuk bilkay ve Can ercan arasinda kaldim.
Ufuk bılkay tercıh edın derım

ben Murat Melih Can'a oldum geçen sene 18 ocakta. yani 1 sene 2 ay oldu. sonuçtan gayet memnunum. forumda konum da var, önceki halimi ve ay ay foto paylaştım. istersen inceleyip doktorumla ilgili fikir sahibi olabilirsin.

ben Murat Melih Can'a oldum geçen sene 18 ocakta. yani 1 sene 2 ay oldu. sonuçtan gayet memnunum. forumda konum da var, önceki halimi ve ay ay foto paylaştım. istersen inceleyip doktorumla ilgili fikir sahibi olabilirsin.
Konuyu buraya tagleme şansınız var mı baktım ama göremedim konunuzu, nasıl ulaşabilirim?

Konuyu buraya tagleme şansınız var mı baktım ama göremedim konunuzu, nasıl ulaşabilirim?
tabiki buyrun aşağıda

Can Ercan doktoru tavsiye etmenizi önermem. Belki başka insanların burnunu güzel yapmıştır ama teyzem 2020 de ameliyat oldu hemen burnu düştü sadece kemeri gitti burnunun ucu düştü

Ben de Can Ercani tavsiye etmiyorum, hatalı bir burun ameliyatı yaptı, burun sirtinda çıkıntı var ve hatasını telafi etmiyor

Ortalama fiyati ne kadar burun estetigi icin lutfen ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…