Burun estetiği hayal kırıklığı ve depresyon

Çok geçmiş olsun 30 dklik revizyonda tam olarak ne yapacakmış detaylı bilgi verdi mi?
Resmen ellerine düştük.
30 dakikalık işlemde burnumu açıp burun sırtına kıkırdak yerleştirecekmiş. Nereden alacaksınız kıkırdağı diye sordum. Burnumda yeterli kıkırdak varmış sözde...

30 dakikalık işlemde burnumu açıp burun sırtına kıkırdak yerleştirecekmiş. Nereden alacaksınız kıkırdağı diye sordum. Burnumda yeterli kıkırdak varmış sözde...
Eğer revizyon olmaya karar verirseniz daha öncesinde başka doktorlara görünüp fikir almanızı tavsiye ederim. Bu işleri sora sora daha iyi bakış açısı ediniyoruz.

Burnunun neresinden kıkırdak alacak acaba ?

1. Yılım dolunca başka doktorlar ile görüşeceğim önce fikir almak için.
Burnumda yeterince kıkırdak varmış

1. Yılım dolunca başka doktorlar ile görüşeceğim önce fikir almak için.
Burnumda yeterince kıkırdak varmış
Septumdan alinir, ama burnunu acmadan varmi yokmu bilemez ki. Daha once burun ameliyati olduysan ve yeterince kikirdak kalmadiysa nerden alip koyacak? Baska doktorlarada sor, en az 4 doktorla gorus.

Merhaba geçmiş olsun özele bakar mısınız

Malesef gerçekten herkes psikolojik olarak uygun değil dediğin gibi. Ve normal ameliyat yapan kbb ci yok gibi piyasada. Mesela ben burnunu seven değişmesin diyen bir hasta iken ameliyat sonrası bambaşka bir burun ile karşılaştım. Ve burdan benimle aynı durumda çok kişi gördüm. Bide ısrarla insanları estetik için ikna etmeye çalışanlar var. Bilmiyorum bu nasil bu kadar normal bir durum oldu. Ben yıllardır kendi burnum bozulmadan çokmeden ameliyatımi yapacak bir doktor arıyordum. Ve sonuç olarak bu şekilde bir durumda buldum kendimi. Kesinlikle onu alınmalı, isteğiyle olan insanlar bile psikolojik bir testten falan geçirilmeli. 4 aydır zehir olmuş bir hayatı yaşamaya çalışıyorum.

Sen ne yaptın. Doktora gittin mi. Yada burnun inşallah daha doğallasmistir seni daha mutlu edecek şekilde

*değişmesini istemeyen bir hasta iken

Doktorların bakış açısı çok farklı. Bizim ameliyat olma nedenimizi kalkık burun oyuk burun sırtı istediğimizi düşünen bazı doktorlar var onlar yüzünden bu hale geliyoruz.

Herkes yaptırmayı başlayınca normalleşiyor malesef. İnsanların zaten zaafı var burunlarına karşı, çözümü direk ameliyatta arıyor.

Burnumun son halinden yine memnun değilim malesef Hatta şişliklerim inince daha kalkık bir görünüm oldu, iner mi bilemiyorum. Estetikçi doktoruma daha gitmedim gideceğim, İlaç olarak ailem ilk önce bitkisel ilaç kullanmamı işe yaramazsa psikiyatrinin vereceği ilacı kullanırsın diyerek ikna etti şimdilik. Çok istemesem de bir şekilde kabul ettim. Etkisi oluyor mu dersen bazen enerjik hissediyorum o da kafamı bir şeylerle meşgul ettiğim zaman, aynalara baktığım zaman tabi moralim yine bozuluyor.

bence yeni olduğu için alışamamışsınız. Henüz oturmamıştır şiştir. Tabi alışkın da değilsiniz. biraz zaman verin kendinize mutlaka alışacaksınız. hem burnunuz zamanla tam oturacak ve şu an olduğundan daha güzel olacak. Bir arkadaşımın aynı şey başına geldi. başlaqrda ağlıyordu hatta evden çıkmıyordu 6 sonra eve sokamadık :) hiç endişelenmeyn sadece zamanverin

umarım dediğiniz gibidir

Ay ikinizin dediklerinin hepsini bends yaşıyorum gerçekten hayat enerjim gitti evden çıkmak istemiyorum bende ne yapma demişsem yapmış komple burnum yüzüm değişmiş ağzımın içindeki bazı kaslara bile ellemiş çok mutsusuzum gülemiyorum bile çünkü burun dibimden yukarısı oynamıyo hiç bir şekilde kaslarımı kestiği için bende geçmezse dava etmeyi düşünüyorum revizyondada eski burnumu gösterip buna en yakın hale getirilmesini istiyorum dicem hatta ama kanatlarımıda mahvetmiş ve bazı şeylerin dönüşü yok düşündükçe vücuduma ateş basıyo sanki 45 gün oldu 1 yıl nasıl geçicek bilmiyorum

Gerçekten öyle bende olmamalıymışım çok zor bir süreç hele hiç istemediğiniz gibi bir sonuç çıkarsa sizi instagramdan konuştuğum birine benzettim yaşadığınız sorunları yani omusunuz acaba @…..mağduruyum

Merhaba burnunuzun şuanki hali nasıl acaba her ay hergün değiştiği söyleniyor

Merhaba bende ameliyat olalı bir ay oldu ve sizinle aynı şeyleri yaşıyorum ne durumdasınız acaba

Merhaba bende ameliyat olalı bir ay oldu ve sizinle aynı şeyleri yaşıyorum ne durumdasınız acaba
merhaba son durum olarak burnumun orantısız olduğunu düşüyorum. Zaten 3.ayda kortizon iğnesi yapıldı burnum iyice söndü içe doğru.

Yandan bakıldığı zaman burun kemeri kısmına x dersek burun ucu kısmı 3x. Yani burun ucu öne doğru ötelenmiş. Burnum 2 parçadan gibi oluşuyor. Alından düz inen kısım ve kıkırdaklardan itibaren bi kavis verilmiş. Estetik yönden hiç güzel durmuyor. Ne önden ne yandan seveceğim bir yer göremedim, eskisinde en azından önden güzeldi.

Şu an 4 ay oldu, revizyon düşünüyorum. Tabiki kaburgadan kıkırdak alınması beni çok korkutuyor. 1 yıl dolana kadar iyice düşüneceğim doktor araştırması yapacağım. 10.aydan sonra doktorlarla görüşürüm.

İstediğim şey ise burun sırtımın yükselmesi, kalkıklığı azaltılması, normal aşağı doğru eğilen bir burun ucu istiyorum, daralan burun kanatlarımın daha geniş gözükmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…