Burun Estetiği Hasta Deneyimleri

Merhaba Cihan Bey,
Benim burnumun ucu kalın-etli ve aşağı doğru burnumun yapısından şikayetçi değilim ancak uç kısmını yaptırmak istiyorum basit estetikle o kalın kısım daha ince görünebilir mi ve fiyat öğrenebilir miyim?

Merhaba,

Basit burun estetiği, burun ucunu kaldırma ve varsa ufak bir törpüle işlemidir. Burun ucunuzdaki etli ve kalın olduğunu belirttiğiniz bölge için neler yapılabileceğini, görmeden, muayene etmeden net bir şey söylemek mümkün değil. Dilerseniz forum özel mesaj vasıtasıyla, isim soy isim ve telefon numarası bırakın ve sağlık danışmanı arkadaşlarımız sizi yardımcı olsunlar, kendilerine resim yollayarak bir fikir sahibi olabiliriz belki

Merhaba. fiyat konusunda ben de bilgi alabilir miyim? kesin olarak bir fiyat belirlenemeyeceğini biliyorum ama en azından minumum maximum olarak.

estetik international da 2013 yılı sonunda burun ameliyatı oldum, zamanla burnum genişledi kontrole gittim zamanla oturucak dendi, 1 sene sonra gittim herşey normal dendi. Şuanda burnum eskisinden daha geniş ve orta kısmı çöktü, estetik international ı aradığımda ameliyat eden doktorun muayene ücretinin 400tl olduğunu ona göre gelmemi söylediler. Söylediklerine zaman aşımına uğramış, en başından beri şikayetlerim devam ederken ameliyatı yapan doktorun hasatyı kontrol etmek için 400tl yi telefonda istemesi kadar çirkin birşey duymadım hayatımda.

Canınız çok acıdı mı peki? Biraz ameliyat sürecini anlatır mısınız

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi dogruysa muhtesem de

arkadaşlar hamileyim ama burun estetiği yaptırmak istiyorum çünkü hamilelikle birlikte her yerim yüzüm bile şişti nefes alamıyorum çok kötü hissediyorum ne yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…